Horoscopul zilei de duminică, 2 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 2 septembrie 2018


Horoscop 2 septembrie 2018, Berbec:

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Totul în jurul tău se derulează cu o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori.


Horoscop 2 septembrie 2018, Taur:

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane.


Horoscop 2 septembrie 2018, Gemeni:

Este bine că ai mereu totul foarte bine organizat, dar asta te face să pierzi din frumusețea momentului. Nu reușești niciodată să te lași dusă de val deoarece mintea ta debitează mereu planuri minuțioase pentru ca orice detaliu să fie luat în considerare. Acest început de toamnă îți promite armonie și echilibru.






Horoscop 2 septembrie 2018, Rac:

Vibrațiile aştrilor îți oferă un început de septembrie plin de exuberanță și armonie. Vei fi focalizată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de propriile hobby-uri. În ceea ce privește cariera, simți nevoia să îți restructurezi obiectivele.


Horoscop 2 septembrie 2018, Leu:

Îți aloci o pauză de la tot ceea ce trăiești și te retragi pentru câteva zile într-o zonă liniștită. Această decizie vine în urma eșecurilor de care ai avut parte în ultima perioadă. Regăsirea interioară te va ajuta să dai un nou sens propriei vieți și să îți reîncarci bateriile.


Horoscop 2 septembrie 2018, Fecioară:

Astăzi ai parte de activitate intensă. Încă din primele ore ale dimineții vei avea de rezolvat câteva probleme urgente, iar în partea a doua a zilei îți concentrezi atenția pe propria familie. Timpul pe care îl petreci alături de cei dragi reprezintă totul pentru tine.


Horoscop 2 septembrie 2018, Balanţă:

Fluctuațiile financiare de care ai parte în ultima perioadă te scot din zona de confort. Nu reușești să îți organizezi resursele materiale astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Manifestarea unei gândiri optimiste și pozitive te ajută să dai curs liber oricărui plan pe care îl țineai în stand by.






Horoscop 2 septembrie 2018, Scorpion:

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție și te dezechilibrează chiar și din punct de vedere psihic. Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă.


Horoscop 2 septembrie 2018, Săgetător:

Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Migrene, dureri musculare, atacuri de panică, toate astea sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare pe care o resimți. Ai nevoie să te detașezi de tot ceea ce îți face rău.


Horoscop 2 septembrie 2018, Capricorn:

Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat şi tot ceea ce te doare cel mai tare acum este că nu ştii cum să o recuperezi. În perioada aceasta partea financiară prezintă importanţă majoră în relația pe care o ai. Eşti o fire independentă din acest punct de vedere și nu accepți concesii de niciun fel.


Horoscop 2 septembrie 2018, Vărsător:

Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te simți destul de slăbită. Este posibil ca începutul toamnei să te facă să resimți la un nivel profund schimbările climatice. Aştrii o să te agite atât de mult încât vei avea nevoie de o pauză absolută de la tot ceea ce te înconjoară.


Horoscop 2 septembrie 2018, Peşti:

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de tine. Modul în care te concentrezi asupra nevoilor celor din jur te privează de energie în raport cu propria persoană. Este important pentru echilibrul tău interior să îți setezi cu maturitate prioritățile.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS