Horoscop săptămânal, 1-7 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 1-7 octombrie 2018


Horoscop 1-7 octombrie 2018, Berbec:

Pentru aceşti nativi perioada debutează furtunos, cu eforturi serioase pentru a se achita de sarcini. Cu toate acestea ei nu destabilizează ci dimpotrivă, fac haz de necaz, căci, indiferent că sunt femeie sau bărbat, sunt atenţi la sforile care se trag pe la spatelor lor. Ei știu și simt asta, în special dacă sunt femei. Este ca şi cum cineva ar atenta nu doar la poziţia lor ci şi la relaţia lor.

Să fie atenţi mai ales la ziua de 2 octombrie, când Marte, stăpânul lor, nu se află într-o poziţie care să le fie avantajoasă. Planeta este în Fecioară și în inconjuncție cu semnul lor, așa că le sugerez să aibă grijă la simptomele pe care le ignoră și la deciziile pe care le au de luat. Totul se declanșează pe fondul unor turbulenţe relaţionale, de atitudine, de prezenţă de spirit, cu alte cuvinte de stres.

Pătratul dintre conjuncția Uranus – Pluto și conjuncția Luna Neagră – Saturn le pune însă nervii la încercare, dar şi banii, așa că sfatul meu este să nu dea curs provocărilor dacă vor ca lucrurile să se menţină în matca lor. Tinerele ar putea avea o problemă de sănătate care să necesite o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă – apendicită sau peritonită iar tinerii pot intra în dispute cu o…femeie.

Pe 3 octombrie ar putea afla că sunt vizaţi fie de o creştere salarială, fie că cineva mai vârstnic din familie decide să le lase o moştenire. Copiii le pot face surprize plăcute părinţilor sau un cuplu află că vor deveni părinţi. În acelaşi timp, îi avertizez să fie în continuare atenţi, la relaţiile de serviciu sau cu colegii de muncă.

Pe 4 octombrie un trigonul dintre conjuncția Venus – Marte și Pluto le avantajează pe femeile care lucrează în ONG-uri sau instituţii care se ocupă de diverse aspecte ale vieţii de familie – violenţa în familie, promovarea egalităţii între sexe, egalitatea de şanse ş.a. Tot acum, trigonul minor cu focar Nodul Nord, între Jupiter și Uranus, le poate aduce fie un nou loc de muncă, fie o nouă poziţie socială. Cum îi ia gura pe dinainte însă, riscă să le fie furate ideile, aşa că atenţie la ce spun.

Cât priveşte sănătatea, să bea multe ceaiuri pentru că au o afinitate surpriză cu producerea litiazei renale. De asemenea, s-ar putea confrunta cu stări migrenoase greu de potolit mai ales dacă mai consumă şi licori bahice.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Taur:

Zmeul cu focar Neptun îi va face să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe, în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi și relația cu străinătatea, pentru că lucrurile vor reintra şi ele pe făgaşul lor. Ce mă bucură este că stau bine şi la capitolul financiar, fapt care le aduce şi veselia.

2 octombrie le aduce femeilor ceva mai multă încredere în sine. Vor simţi nevoia să se destăinuie şi asta este îmbucurător. Pe de altă parte, la muncă, să fie atente că stârnesc duşmănii, ceea ce s-ar putea lăsa cu o schimbare neaşteptată, neplăcută pentru ele, mai ales dacă sunt tinere. Cei care au de semnat contracte, să o facă.

3 octombrie ar trebui să fie o zi răscolitoare, deoarece apropierea Lunii Pline sugerează agitaţie, descărcări nervoase, mici accidente casnice dar și o serie de mici provocări cărora vor trebui să le facă față.

Pe 4 octombrie, Zmeul aduce o nouă atitudine nu doar față de credinţă ci şi faţă de familie şi le amplifică creativitatea. Acest lucru este foarte util când se pune problema ascensiuni profesionale sau o promovare. Posibil ca talentul pentru relații publice, să îi facă să detecteze complementaritatea dintre oameni. Cum aspectul se formează în tranzit, el poate însemna pentru nativii Taur, un moment social de anvergură dar și de cotitură, pentru realizarea lor profesională și socială. Nodul Sud scoate în evidenţă, odată în plus, frământările interioare, întrebări care trebuiau demult puse, scenarii vizând munca, mai ales felul cum decurge activitatea şi relaţia cu cei din subordine. Lucrurile ar putea să meargă şi mai bine profesional, dacă nu ar avea colegi prea tineri pentru gustul lor ori un şef tânăr care vine şi le dă toată rutina peste cap şi îi destabilizează emoţional.

Pe 5 octombrie este rândul tinerilor să strălucească. Cum relaţiile cu familia sunt bune, lucrul acesta se reflectă şi în ceea ce fac ei. Posibil ca cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească unul, cei care sunt îndrăgostiţi să-şi facă planuri de viitor, să avanseze profesional sau să-şi găsească un sponsor – cei care lucrează în domeniul artei.

Axa comunicării pare controversată, Saturn din Săgetător, în Casa a 9-a conjunct cu Luna Neagră sugerează schimbări de concepţie vizavi de resursele materiale, și de aici un blocaj psihic faţă de instanțele juridice – teama că nu se vor descurca financiar, despre convenţia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu instituţiile statului, dar şi despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevărată mină de aur, undeva legat de străinătate.

Ca sănătate, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate, în mod special, dar şi la alimentaţia bogată în grăsimi care îi pot duce la spital.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Gemeni:

Acești nativi dau dovadă de multă sensibilitate şi de o creativitate debordantă şi este eminentă ieşirea la lumină cu un nou profil nou, o metamorfoză mentală de substanţă și nu una superficială.

Profesional, este momentul să-şi arate valoarea. Creativitatea lor este debordantă, deoarece îl au pe Mercur, stăpânul lor planetar, în trecere prin Balanță, ceea ce îi poate face pe unii prea prudenți sau ezitanți. Rezultatele însă vor fi uimitoare chiar şi pentru ei. Tot ceea ce vor începe să plănuiască încă din seara zilei de 1 octombrie, va atinge apogeul şi recunoaşterea undeva în a doua parte a lunii octombrie.

Pe 2 – 3 octombrie ar fi bine dacă această creativitate ar fi însoţită şi de o liniştire a lucrurilor din punct de vedere relaţional, unde aparenta indiferenţă se poate întoarce împotriva lor. Cei care au partener un nativ Gemeni, trebuie să ştie că atunci când inspiraţia le dă aripi, ei nu mai trăiesc în lumea noastră, normală, ci existenţa lor se circumscrie unei proiecţii care de multe ori ţine de latura geniului. Iar un geniu nu este niciodată fericit, asta, aşa ca o metaforă, dar trebuie să îi ia cum sunt, pentru că ceea ce vor proiecta sau vor lansa în săptămânile următoare le va aduce beneficii mult timp de acum înainte.

Pe 4 octombrie, conjuncţia Saturn – Lună Neagră prin Casa financiară, în armonie cu Uranus, sugerează că Gemenii parcurg acum o etapă extrem de incitantă, de regăsire a sinelui, de conştientizare a propriului drum şi a misiunii spirituale pe care o au, de profunzime a mentalului, cumva cu viteza luminii. Acum Gemenii sunt capabili să aducă instrumente spirituale cu ajutorul cărora să-i călăuzească pe cei care au nevoie de un îndrumător. Sunt susţinuţi cei care au preocupări în domeniul terapiilor alternative – astrologi, parapsihologi, bioenergeticieni, practicanţii diferitelor forme de terapii energetice, psihologii, consilierii de toate tipurile, profesorii, cei care lucrează direct cu oamenii.

Pe 5 și 6 octombrie sunt posibile rupturi de relaţii sau răcirea acestora şi în cercurile de prieteni, nu mai vor să frecventeze mediile pe care le frecventau până atunci. Caută un alt cerc în care să se poată exprima sau care să îi ajute să-şi materializeze ideile dar să le asigure şi ingerinţele financiare în următoarele luni.

Sensibilităţile lor ţin în această perioadă de răceli şi de oboseală, deci le sugerez să se odihnească cât pot atunci când pot.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Rac:

Cred că sunt cei mai dinamici nativi, deși acum nu mai vorbim despre o încărcătura de energii dinspre Săgetător și Pești. Trigonul Lună Neagră – Saturn, pe 1 octombrie, funcţionează pentru ei în câmpuri care ţin de credinţă, de creativitate, dar o altfel de creativitatea decât cea întâlnită la Gemeni.

Aici vorbim despre latura metafizică a vieţii. Vor visa mult, vor avea presentimente, vor trăi intens amintiri care au revenit peste noapte, vor spera şi vor experimenta emoţii pe care doar ei ştiu să le trăiască la intensitatea lor reală.

Profesional nu aş spune că au probleme. Poate doar cei care lucrează în domeniul juridic, a asistenţei sociale sau a terapiilor alternative, să se confrunte pe 2 și 3 octombrie cu stări interioare care să le amplifice teama de necunoscut, dar care reprezintă de fapt poarta spre noi teritorii emoţionale şi afective. Ele pot ţine de certitudini, de convingeri sau că au luat decizia corectă. Sunt stări pe care aceşti nativi le trăiesc alternativ sau perpetuu, pentru că aceasta este însăşi natura semnului lor. S-au mai confruntat cu aceste procese de conştiinţă şi în toamnă. Poate aerul de misticism pe care-l aduce Toamna să trezească în ei dorinţa de a nu greşi, credinţa că acolo, undeva, o instanţă a destinului le va da cândva și lor o sentinţă.

Relaţional lucrurile merg nesperat de bine, cu un soi de înţelepciune dobândită concomitent cu experienţa de viaţă. Nu-şi mai sufocă partenerii şi copiii cu dragoste şi nici prietenii cu sfaturi interminabile. Îi acceptă pe toţi aşa cum sunt şi asta le dă câştig de cauză. Cel puţin în zilele de 3 şi de 4 octombrie vor excela la acest capitol.

Financiar trebuie să aibă grijă cum îşi drămuiesc veniturile, nu de alta, dar Jupiter prin Casa investițiilor în opoziție cu Uranus poate vorbi despre cheltuieli nejustificate sau neaşteptate în zilele de 5 şi 6 octombrie, despre întârzieri de plată care le vor da peste cap toate planurile sau planificările vizând plăţile sau despre unele pagube legate de gospodărie. Acum se va sparge o conductă, copii fac nu ştiu ce grozăvie, maşina are nevoie de un nou filtru de ulei, aragazul nu mai coace şi este nevoie de un nou cuptor ş.a.

Dureri de articulaţii şi este posibil să se activeze un ulcer de care au uitat.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Leu:

Aceşti nativi nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat. Totuşi, mai au încă de rezolvat mici probleme, cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor. Abia apoi pot să purceadă la drum.

Vin bani pe o filieră foarte ciudată, ca şi cum aceste sume au transformat o prietenie într-o duşmănie. Luni, 2 octombrie fac planuri cum să mai obţină ceva bani sau să mai găsească o slujbă part time, sau stând de vorbă cu prietenii poate să le vină o idee din care să scoată bani.

Profesional, nu aş spune că există fluctuaţii sau instabilitate. Totuşi, le sugerez Leoaicelor să fie atente la ce spun şi cum spun, pentru că îşi vând prea ieftin ideile şi pe când se apucă de treabă constată că alţii fac deja ceea ce ele îşi plănuiau să înceapă. Altele doresc să o rupă cu angajatul şi să pornească pe propriile picioare dar nu prea ştiu cum să o facă. Să mai aştepte niţeluş, că o să vină apă şi la moara lor.

Pe 2 şi 3 octombrie fie rezolvă nişte probleme care ţin de casă, fie reuşesc să depună avansul pentru o locuinţă, fie găsesc casa viselor şi încep negocierile. Oricum aspectul nu este rău, ci dimpotrivă. Sau mai poate fi vorba despre o discuţie care vizează moştenirea unei case.

Pe 5 și 6 octombrie, Saturn și Luna Neagră din Săgetător le poate aduce repunerea pe tapet a unui proiect pe care l-au abandonat de ceva vreme, apoi un soi de revenire la gânduri mai bune, de pioşenie, le poate stimula generozitatea şi nevoia de a-i ajuta pe cei mai slabi şi se implică cu toate forţele în programe care ţin de asistenţa socială, în special copii sau bătrâni abandonaţi. Este posibilă o devoalare care ţine de credinţă şi odată în plus, le va întări convingerea că există o instanţă supremă care aranjează lucrurile aşa cum trebuie.

Durerile reumatice îi vor încerca pe cei vârstnici dar nici tinerii nu vor fi scutiţi de dureri articulare. Ba chiar i-aş avertiza să aibă grijă pe unde calcă, să nu se pomenească cu vreuna nefăcută.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Fecioară:

Cum spuneam şi săptămâna trecută, nativii Fecioară sun beneficiarii unor influxuri astrale menite să le scoată în evidenţă priceperea, cunoaşterea dar şi spiritul analitic. Comunică bine, şi cu prietenii şi cu familia. La serviciu le sunt recunoscute meritele, iar problemele financiare par să se rezolve.

2 octombrie le aduce o încununare a priceperii lor. Fie sunt avansaţi, fie sunt stimulaţi financiar, fie decid, în sfârşit, că este momentul să vadă de viaţa lor şi să pornească ceva pe cont propriu. Totuşi, nu vreau să trec mai departe fără să punctez faptul că este posibil ca o veste îmbucurătoare să vină dinspre domeniul medical.

3 octombrie vine cu posibilitatea semnării unor contracte avantajoase. De asemenea, discutarea unui virtual contract le aduce ceea ce aşteptau de multă vreme: resurse şi recunoaşterea meritelor.

Pe 4 octombrie cuplurile aflate în prag de divorţ se pot împăca, cuplurile tinere pot schimba locuinţa, în timp ce vârstnicii se vor bucura de prezenţa copiilor şi nepoţilor. Fecioarele singure îşi pot găsi pe cineva de suflet şi o relaţie care începe cu un banal „ce mai faci?” se poate transforma într-o romantică poveste de dragoste, mai ales pentru Fecioarele mature. Replica poate fi nu doar spumoasă dar să aibă şi o ţintă afectivă profundă. Este posibilă împăcarea cu partenerul de viaţă de care au fost separaţi multă vreme.

Pe 5 octombrie le sugerez și tinerilor Fecioară să fie atenţi la volan. Chiar dacă au un autoturism bun, nu ştii niciodată care va fi reacţia celuilalt. De asemenea, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate şi aici mă refer la copii, pentru că ei nu conştientizează pericolul.

Pe 6 şi 7 octombrie, bucuria le poate fi umbrită de vestea legată de minciunile unui personaj din anturajul lor şi decid să scape de el cât mai repede spunându-i-o de la obraz. În acest caz să aibă grija ca discuţia să nu degenereze.

Atenţie la activarea unor boli cronice, în special cele legate de rinichi sau colon, dar şi la stresul care are efecte cardiace!

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Balanţă:

Trigonul în semne de foc îi energizează iar cel în semne de apă încă îi sensibilizează dar în acelaşi timp, le aduce beneficii care ţin de aspectul financiar şi speculativ. Ca să folosesc un termen la modă, aş spune că sunt în trend cu influxurile astrale.

Vor avea o zi controversată pe 1 octombrie, pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei și nu-şi recunosc reacţiile. Acest lucru este normal, pe deoparte pentru că Mercur este în semnul lor, în Balanță, stresat de conjuncția Saturn – Lună Neagră; pe de alta conjuncția Marte – Venus. Revin amintiri, revin regrete. Le-aş sugera măcar acum să încerce să le analizeze, să caute și să găsească adevărata cauză din spatele lucrurilor.

Pe 2 şi 3 octombrie apar neînţelegeri pe fond de necomunicare. Ajung la ei informaţii disparate iar explicaţiile pe care le dau nu îi ajută deloc. De asemenea, simt pe pielea lor răutatea unora care vor să le strice imaginea sau vor să îi contrazică în tot ce fac.

Pe 4 octombrie, cei care susţin un examen sau se prezintă la un interviu – şi aş spune că aici sunt favorizate femeile, vor avea un mic câştig dar vor fi repede dezamăgiţi când vor vedea că lucrurile nu stau chiar aşa cum li s-a promis. Sfatul meu este să nu abandoneze, ci să aibă răbdare că lucrurile se vor rezolva. Dacă este vorba despre un proces, să se aştepte la amânare, iar dacă este vorba despre o decizie legată de un drum, să o amâne. Cei care studiază vor avea o perioadă bună.

Tot acum, în special pe 5 octombrie, când și studenții își reiau studiile, se pot acutiza o serie de neînţelegeri cu vecinii, cu colegii de cameră sau de palier din cămin, cu colegii de grupă. Disputa pare să aibă legătură cu felul în care sunt distribuite atribuțiile administrative, cum este făcut orarul ori cum este sala în care urmează să se țină cursurile și care ar putea duce la o mică revoltă. Noroc că în familie lucrurile sunt mai calme şi îşi vede fiecare de treaba lui.

Cei care suferă de boli autoimune, gen psoriazis sau dermatite, de exemplu, se pot confrunta acum cu pusee acute datorită stărilor de nemulţumire. Alţii pot avea reacţii digestive care se pot transforma în crize biliare. În ambele cazuri sfătuiesc să se ia o pauză, să se detaşeze şi să se liniştească.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Scorpion:

Trec printr-o serie de transformări interioare care se datorează în parte perioadei pe care o parcurg, iar pe de alta asistă la un fel de reacție a Universului, gen după faptă și răsplată, care se întâmplă ca să le amintească că toate acțiunile noastre au și revers. Este ca și cum am spune că acestor nativi li se plătesc astral nişte poliţe.

Susţinută dar în acelaşi timp şi atacată, este axa socială pe 2 și 3 octombrie. Este ca şi cum pe de o parte le vin bani, iar pe de alta, aşa cum vin aşa îi dau. Au în Casa banilor munciți conjuncția Saturn – Pluto care face pătrat cu Chiron, așa că le-aș sugera să se țină cât mai departe de speculațiile financiare, mai ales că nu sunt ajutați, creativitatea lor lăsând de dorit.

Pe 3 octombrie sunt posibile achiziţii pentru gospodărie, de la accesorii la decoraţiuni care de care mai ciudate, de se miră chiar şi ei de unde gustul eclectic. Fie vorba-ntre noi, nu s-au preocupat ei de artă şi estetic, decât în măsura în care aceasta le-ar fi servit în atingerea anumitor scopuri.

Profesional, 4 şi 5 octombrie le ridică mingea la fileu şi au ocazia să demonstreze de ce doresc să se implice în programe cu caracter social. Se discută chiar unele contracte dar fac ei ce fac, şi întâlnirea se încheie în coadă de peşte. Au ide,i dar dacă ne le pun imediat în practică, le vin altele şi uite aşa nu mai materializează mare lucru. Să facă bine să se concentreze aşa cum le este obiceiul, ca să poată avea ce-şi doresc. Cred că pentru unii dintre ei s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă, alţii încă fierb în creuzetul responsabilităţilor şi a discuţiilor - mă refer la cei maturi care au o carieră în spate. Cei tineri să participe la concursuri de promovare că nu le va fi rău. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii.

6 octombrie este o zi a împlinirilor familiale. Lucrurile merg în direcţia dorită iar atmosfera este una cum nu au mai trăit ei de multă vreme. Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipic scorpionică. Dacă este vorba doar despre cotidian, acestea vor avea cursul lin şi liniştit al armoniei.

7 octombrie poate aduce nori în paradis, cu unul din copii sau partenerul / partenera și vor sări scântei. Nu le place să-și cheltuiască banii aiurea și începerea cursurilor universitare va da un gol serios în bugetul lor.

Nu se plâng de sănătate, deşi sunt unele mici supărări care ţin de oboseală şi de stres, aşa că să ia lucrurile cum sunt şi să meargă mai departe.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Săgetător:

Se liniştesc spiritele şi pentru aceşti nativi. Se lasă calmul şi în familie: lucrurile devine mai puţin obositoare sau enervante, par să-şi regăsească aplombul şi bonomia cu care suntem obişnuiţi. Sunt tipul de oameni cărora nu le place să vorbească despre problemele lor, aşa că vor afişa buna dispoziţie și vă vor deschide ușa. Două zile excelente sunt 1 și 2 octombrie.

3 octombrie poate aduce o înţelegere de natură contractuală, posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre un contract pentru un spaţiu sau cabinet, unde cei cu profesii liberale să-şi poată desfăşura activitatea. Atenţie la termenii contractului, pentru că i-ar putea sufoca financiar.

Pe 4 octombrie cei tineri vor să-și schimbe mașina, așa că se înțeleg cu cineva din familie în ce privește achiziţia uneia noi. Banii vin nu din resurse proprii ci din susţinerea unei rude apropiate – părinte sau bunici, ori vor fi cadorisiţi cu un autoturism. Pierderea unui amic bun le va da sufletele peste cap, dar asta este viaţa. Femeile sunt beneficiarele unor sume pe care le aşteaptă de ceva vreme.

5 octombrie este o zi liniştită, în care este bine ca atât adulţii cât şi vârstnicii să-şi facă o serie de controale medicale. De asemenea, este o zi bună pentru a face ITP-ul la maşină sau pentru întocmirea documentaţiilor contabile.

În 6 octombrie rezolvă probleme care ţin de familie, în sensul că vor plănui schimbarea locuinţei sau renovarea celei pe care o au. Sugerez să o facă, pentru că au toată energia necesară să rezolve problemele gospodăreşti. Este un debuşeu pentru frământările lor interioare şi pentru o toamnă care să aducă şi materializarea speranţelor. Totuşi, Saturn în semnul lor până la sfârșitul anului, poate produce în existenţa unor Săgetători, mici cutremure sentimentale.

Pe 7 octombrie lucrurile se tensionează pe drumul de întoarcere acasă sau la cămin. Tinerele mai ales au darul de a intra în conflicte cu vânzătorii dar şi cu vecinii. Este posibil să izbucnească un conflict şi între surori sau cumnate vizavi de cazare, una vrea în cămin, alta vrea gazdă.

Ca sănătate rămâne disputată axa metabolică și artrozele de sezon. Cronicizarea unor boli, frecvenţa din ce în ce mai crescută a puseelor acute le dă de gândit și poate îşi vor face timp şi vor merge la medic.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Capricorn:

Pot apărea blocaje financiare în primele două zile ale săptămânii, chiar dacă ei sunt recunoscuți pentru talentul cu care mânuiesc finanțele.

Prezența Lunii Negre și a lui Saturn în Casa dușmanilor, a speranțelor, a secretelor și a lucrurilor ascunse, le poate aduce neplăceri birocratice care să îi oblige să refacă o serie de documente la birou, să își reorienteze finanțele din firmă sau să reformuleze argumentaţiile juridice, ceea ce nu le place dar nu au ce face.

Să se gândească că în tot răul este şi un bine. Superiori vor remarca hărnicia şi priceperea lor şi le vor propune alte poziţie profesională care, zic eu, nu este rea deloc, depinde de cum privesc lucrurile. Nu înseamnă că trebuie să împingă lucrurile in extremism ca mai apoi să clacheze.

Dacă luni se punea problema unei virtuale promovări, marţi, pe 3 octombrie, şansele de materializare sunt foarte mari. Singura condiţie va fi ca ei să accepte să finalizeze niște studii, să urmeze o serie de studii, să plece la o specializare, în ţară sau în străinătate, sau să fie detașat o perioadă de timp într-o altă instituție ca reprezentant al instituţiei în care lucrează, indiferent dacă este de stat sau privată. Le intră bani în portofel, undeva pe 5 – 6 octombrie, din mai multe direcţii, ceea ce dă o notă de echilibru în plus existenţei lor.

Pe 4 octombrie atenție, risc sporit spre accidente pentru cei tineri. Deci atenţie la volan dar şi la ce se petrece în trafic, ca să nu suporte urmările ponoaselor celorlalţi.

Pe 7 octombrie vor prefera să iasă din decorul citadin şi să se reculeagă în mijlocul naturii, o modalitate excelentă de a scăpa de stresul de peste săptămână dar şi de a petrece ceva mai mult timp cu familia.

Probleme de sănătate, posibil să fie vorba şi despre o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă. Sunt vizate organe ca rinichii, coloană vertebrală dar şi încheietura şoldului, după cum la fel de bine pot afla că diagnosticul pus părintelui este unul sumbru, ceea ce îi va da peste cap. Pentru ceilalţi nativi problemele de sănătate ale perioadei ţin de alimentaţie şi de digestie.

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Vărsător:

O săptămână destul de ciudată pentru aceşti nativi, marcată pe deoparte de provocările conjuncției Saturn – Lună Neagră din Casa a 11-a a prietenilor și a mediului social în care trăiesc și care pare să susțină, în continuare, o stare de incertitudine vizavi de statutul profesional.

Tensiuni, bani risipiţi care încep să se adune, probleme de sănătate pe fond nervos, uneori destabilizări emoţionale.

Zilele de 2 și 3 octombrie pot însemna un duș cu apă rece, datorită încurcăturile financiare pe care le-au creat și care acum i-au adus la liman. Au învățat să-și administreze bugetul, să-și împartă banii acolo unde sunt găurile mai mari și să le astupe, pentru că au această ocazie.

Miercuri, 4 octombrie, îi poate pune în situația de a se analiza pe sine dar în același timp să constate că au suporteri acolo unde se așteaptă cel mai puțin.

5 octombrie este o zi care le aduce confirmarea abilităţilor profesionale, ceea ce stârneşte destul de multe controverse, nu doar printre cunoscuţi şi colegi ci şi printre cei care nu îi cunosc, mai ales dacă sunt persoane publice. Acest lucru nu ar trebui să îi deranjeze, dimpotrivă, ar trebui să le consolideze încrederea în sine.

6 octombrie poate însemna o zi a creativităţii şi când spun acest lucru mă refer la cei care lucrează în media, scriitori, cei care strunesc cu măiestrie cuvântul. Pot începe proiecte care vizează partea de editare, de scriitură sau de scenaristică, de implicare în munca de televiziune, după cum, la fel de bine, pot începe proiecte pe cont propriu şi care să se materializeze mai repede decât cred ei.

Dar 7 octombrie poate readuce în prim plan probleme de sănătate pe care le credeau trecute, vizat fiind segmentul digestiv, la care se adaugă şi o sensibilitate la tulburările circulatorii. Una peste alta, vor fi nevoiţi să facă o vizită şi medicului chiar dacă dezavuează acest lucru!

Horoscop 1-7 octombrie 2018, Peşti:

Marcantă rămâne şi pentru ei casa carierei. Luna Neagră a trecut în Casa a 11-a și poate aduce soluţii din partea unor prieteni pentru rezolvarea unor probleme profesionale, dar, în aceeaşi măsură, Saturn în Casa a 10-a a carierei, în domiciliu, poate să le aducă un plus de imagine datorită inventivității şi a dăruirii pentru celălalt.

Aș spune că sunt avantajați cei care lucrează în medii cu rol protectiv – sănătate, asistență sociala, învățământ.

Interesantă mi se pare configurația astrală numită Casă, cu focar conjuncția Lună Neagră – Saturn, care sugerează posibilitatea continuării unor contracte, câștigarea unui protector sau îndepărtarea unor aşa-zişi prieteni, care mai mult îi obosesc decât să îi impulsioneze să meargă mai departe. Acestea vor fi înlocuite rapid cu altele și chiar vor semna luni, 2 octombrie sau miercuri 4 octombrie, alt contract. Totuşi, dacă sunt şoferi, şi lor le spun atenţie la volan, pentru că ar putea avea probleme. Există riscul de a accidenta un vârstnic şi de aici o întreagă nebunie.

Comunicarea va fi bună iar drumurile scurte le vor fi un beneficiu, cu rezolvări dintre cele mai neaşteptate, demersuri din care la un moment dat să vină chiar şi ceva bani.

Ziua de 3 octombrie le aduce bani celor care lucrează în domenii care îi pun în contact direct cu oamenii – relaţii publice, vânzări, televiziune. Cei care lucrează în domenii cu caracter restrictiv pot fi promovaţi sau pot fi mutaţi la un alt serviciu, mult mai convenabil.

Pe 4 octombrie, unii nativi Peşti pot decide că a venit momentul să ia viaţa pe cont propriu şi în aceste condiţii fac planuri să deschidă o mică firmă – ceea ce nu le-aş sugera acum; fie să ia drumurile străinătăţii în picioare, ceea ce mi se pare mult mai benefic deşi eu nu sunt adepta emigrării.

Cei care se vor prezenta la un interviu sau vor da examen pe 5 octombrie, vor avea surprize prin darul locvacităţii, căci îşi vor impresiona auditoriul – comisia sau profesorii, prin elocinţă, logică şi perspectivă, fapt care le-ar putea aduce un job pe cinste sau o notă maximă. Unora destinul va face să li se înmulţească familia înainte de vreme, dar şi aşa venirea pe lume a copilului va fi o bucurie pentru părinţi. Pentru cei care sunt preocupaţi de metafizică şi de terapii alternative va fi o săptămână fastă!

Să încerce să nu facă abuzuri alimentare!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS