Horoscopul zilei de vineri, 3 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 3 august 2018


Horoscop 3 august 2018, Berbec:

Primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale; sunteţi concentraţi/te asupra sarcinilor pe care vreţi să le rezolvaţi şi planurilor pe care vreţi să le începeţi. Urmează o perioadă aglomerată, însă frumoasă pentru voi deoarece aveţi încredere în voi şi mergeţi înainte orice s-ar întâmpla, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 3 august 2018, Taur:

Încercaţi tot mai mult să vă concentraţi asupra vieţii profesionale şi să vă împliniţi visurile. Sunteţi foarte concentraţi/te asupra detaliilor, fiind convinşi/se că nimic nu vă mai opreşte din drumul către succes. Spre seară, atenţia este îndreptată asupra relaţiei de cuplu, arată horoscopul zilei.


Horoscop 3 august 2018, Gemeni:

Ziua de vineri vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale. Faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de tot ce aveţi de rezolvat în această săptămână astfel încât weekendul să vă rămână doar pentru relaxare. Spre seară, primiţi în vizită o persoană foarte dragă.






Horoscop 3 august 2018, Rac:

Această perioadă este destul de aglomerată pentru voi deoarece începeţi câteva colaborări cu oameni importanţi. Aveţi emoţii, însă reuşiţi să daţi dovadă de profesionalism şi să reuşiţi tot ce vă propuneţi. Seara este dedicată vieţii personale.


Horoscop 3 august 2018, Leu:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi/te să renunţaţi la planurile voastre deoarece trebuie să vă ajutaţi un/o coleg/ă de echipă într-un proiect destul de amplu. Acesta/asta se află într-o situaţie dificilă şi nu ştie ce să mai facă pentru a rezolva problema. Împreună veniţi cu idei noi foarte eficiente pe termen lung.


Horoscop 3 august 2018, Fecioară:

Astăzi superiorii au alte planuri pentru voi, aşa că renunţaţi la proiectele de care trebuia să vă ocupaţi pentru a merge într-o scurtă călătorie de afaceri. Trebuie să negociaţi un contract important, ce va aduce beneficii financiare majore companiei la care lucraţi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 3 august 2018, Balanţă:

Ziua de astăzi este una destul de obositoare deoarece alergaţi dintr-o parte în alta pentru a rezolva tot ce aveţi în agendă. Aştrii vă sfătuiesc să vă mai relaxaţi. În cazul în care simţiţi că nu mai puteţi, discutaţi cu superiorii pentru a face câteva schimbări.


Horoscop 3 august 2018, Scorpion:

Ziua de vineri pare să fie una chiar foarte frumoasă pentru voi; reuşiţi să vă ocupaţi cu uşurinţă de toate sarcinile primite la locul de muncă astfel încât orele prânzului sunt doar pentru relaxare. Spre seară, ieşiţi în oraş alături de oamenii dragi.


Horoscop 3 august 2018, Săgetător:

În această perioadă hotărâţi că este momentul să învăţaţi să vă planificaţi mai bine timpul astfel încât să nu vă mai neglijaţi relaţiile personale. Între voi şi un om la care ţineţi foarte mult s-a format o prăpastie destul de adâncă pe care cu greu o veţi mai acoperi.


Horoscop 3 august 2018, Capricorn:

Întreaga zi de astăzi este dedicată vieţii profesionale. Aveţi multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că vă înzestraţi cu multă răbdare. În discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii, reuşiţi să daţi dovadă de maturitate deoarece sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri astfel încât totul să iasă ca la carte.






Horoscop 3 august 2018, Vărsător:

Astăzi, mai mult ca niciodată, sunteţi hotărâţi/te să faceţi câteva schimbări destul de importante pe plan profesional. Discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii se desfăşoară fără probleme. Aveţi încredere în voi şi sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul.


Horoscop 3 august 2018, Peşti:

Ziua începe cum nu se poate mai bine pentru voi; primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult şi sunteţi cu zâmbetul pe buze. La locul de muncă, vă ocupaţi de sarcinile obişnuite şi comunicaţi relaxaţi/te cu colegii/ele de echipă, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS