Horoscopul zilei de luni, 6 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 6 august 2018


Horoscop 6 august 2018, Berbec:

Această perioadă este una de odihnă pentru voi; urmează câteva săptămâni aglomerate, motiv pentru care profitaţi de aceste momente pentru a vă încărca bateriile şi a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi. Spre seară, primiţi o vizită de la o rudă apropiată, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 6 august 2018, Taur:

Azi sunteţi prinşi/se cu atât de multe lucruri importante încât nu reuşiţi să staţi o clipă. Sunteţi în continuare concentraţi/te pe dezvoltarea unui proiect la care ţineţi foarte mult şi după care vreţi să culegeţi beneficii financiare. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun, arată horoscopul zilei.


Horoscop 6 august 2018, Gemeni:

Astăzi aveţi impresia că nu vă găsiţi liniştea; sunteţi destul de agitaţi/te şi nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a scăpa de această stare. Aştrii vă sfătuiesc să nu mai analizaţi atât de mult viaţa voastră şi, dacă puteţi, să discutaţi cu o persoană în care puteţi avea încredere.




Horoscop 6 august 2018, Rac:

Sunteţi cu zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineţii. Profitaţi de aceste momente libere şi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în compania oamenilor foarte dragi. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă un cadou special.


Horoscop 6 august 2018, Leu:

Daţi dovadă de seriozitate în toate acţiunile pe care le faceţi astăzi; este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să cereţi sfatul partenerului/ei de cuplu. Puneţi în balanţă toate posibilităţile înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 6 august 2018, Fecioară:

Prima parte a zilei de 6 august este una uşor agitată şi asta deoarece o persoană la care ţineţi vă face o vizită pentru a vă da o veste neaşteptată, care o să vă bucure maxim. După orele prânzului petreceţi timp în aer liber şi încercaţi să vă încărcaţi bateriile pentru zilele următoare, arată horoscopul de azi.


Horoscop 6 august 2018, Balanţă:

Ultima perioadă a fost una destul de plină pentru voi pe toate planurile. Este timpul să luaţi o pauză şi să plecaţi într-o scurtă excursie pentru a vă deconecta de la tot ce s-a întâmplat. În cazul în care nu puteţi face asta, petreceţi mai mult timp în natură, departe de gălăgie şi zgomot.




Horoscop 6 august 2018, Scorpion:

Aceasta este o perioadă dificilă pentru voi deoarece trebuie să faceţi câteva schimbări pe plan profesional şi aveţi foarte multe emoţii; aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. De asemenea, discuţiile sincere cu partenerul/a de cuplu sau cu o persoană de încredere vă vor ajuta să fiţi mai liniştiţi/te şi mai calmi/e.


Horoscop 6 august 2018, Săgetător:

Această perioadă a fost una plină pe plan profesional; aţi avut numeroase proiecte de care aţi fost nevoiţi/te să vă ocupaţi, iar acum oboseala îşi spune cuvântul. Astăzi este un moment bun să vă relaxaţi şi să petreceţi momente speciale alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 6 august 2018, Capricorn:

Este posibil ca ziua de luni să vină la pachet cu câteva surprize din partea oamenilor dragi. În discuţiile pe care le purtaţi cu aceştia vor exista câteva momente care vă vor testa răbdare. Nu spuneţi lucruri pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 6 august 2018, Vărsător:

Această perioadă este una destul de liniştită pentru voi; este un moment bun să vă ocupaţi de lucrurile care vă fac plăcere şi vă pun zâmbetul pe buze. Spre seară aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania oamenilor importanţi din viaţa voastră.


Horoscop 6 august 2018, Peşti:

Uneori lucrurile nu vor ieşi aşa cum vă doriţi şi voi trebuie să înţelegeţi că aşa este viaţa. Învăţaţi să vă concentraţi mai mult asupra lucrurilor din viaţa personală, să vă relaxaţi şi să lăsaţi deoparte grijile şi problemele. Timpul le va rezolva pe toate, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS