Horoscopul sănătăţii, 3-9 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 3-9 septembrie 2018


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Berbec:

Luna Nouă din 9 septembrie ocupă tocmai casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ocazie numai bună să începeţi o cură de detoxifiere sau un program de exerciții sportive. Acum a venit momentul să vă evaluaţi și să aduceţi schimbările necesare stilului vostru de viață și/sau alimentație. Persoanele care suferă o afecțiune sau alta pot sesiza înregistrarea unor progrese la care nu se așteptau.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Taur:

Bunăstarea voastră fizică și/sau mentală nu intră în vizorul aştrilor săptămâna aceasta. Dacă totuși aveţi în gând să faceţi o schimbare în ceea ce privește alimentația, asiguraţi-vă că nu exageraţi cu amidonul, grăsimile și zahărul. Sparanghelul, spanacul și conopida conțin sulfat de sodiu care vă ajută să evitați senzația de balonare, congestia la nivelul tiroidei, dar și retenția de apă în corp.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Gemeni:

Dat fiind că Luna Nouă din data de 9 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, bine ar fi să adoptați o atitudine diferită în raport cu părinții, dar mai ales vizavi de experienţele mai puțin plăcute din copilărie. Dacă v-aţi confruntat cu critici excesive din partea alor voştri/astre, nu îi/le mai condamnaţi pentru acest lucru. Iertaţi și mergeţi mai departe cu seninătate!






Horoscop 3-9 septembrie 2018, Rac:

Zilele de 3 şi 4 v-ar putea surprinde într-o dispoziție mai capricioasă decât în mod normal, fapt care nu îi/le frustrează doar pe cei/le din jurul vostru, ci și pe voi. Puteți avea tendința de a lua lucrurile foarte personal și a face din țânțar armăsar când nu îi deloc cazul. Treceţi lucrurile prin filtrul rațiunii și ţineţi-vă în frâu stările de spirit schimbătoare. Situația nu stă așa de rău cum pare!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Leu:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ultima zi de weekend nu simbolizează doar valorile voastre materiale, ci și cele morale, indiciu că ar fi indicat ca de acum înainte să fiţi mai selectivi/e pe toate palierele vieții voastre. Nu vă mulţumiţi cu jumătăți de măsură și nu faceţi rabat de la calitate. Nu cereţi mult de la cei/le din jurul vostru dacă nu sunteţi dispuşi/se să faceţi același lucru și în ceea ce vă privește. Perfecţionaţi-vă!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 9 are loc tocmai în casa vitalității și a imaginii voastre, moment numai bun să investiţi la acest capitol. Schimbaţi-vă garderoba, imaginea și veţi vedea că lucrurile vor începe să arate altfel. Aceste transformări, oricât de mici și lipsite de importanță ar părea, vă ridică moralul și contribuie nesperat de mult la bunăstarea voastră mentală. Aveţi mai multă grijă de voi!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Balanţă:

Luna Nouă din 9 septembrie ocupă tocmai casa subconștientului vostru, indiciu că s-ar putea ca săptămâna aceasta (auto)critica să atingă cote alarmante. În parametri normali, aceasta vă poate ajuta să evoluaţi și vă permite să îi/le sprijiniţi și pe ceilalți/lelalte să îşi atingă adevăratul potențial, dar atunci când exageraţi, nimic bun nu rezultă din această atitudine. Căutaţi să fiţi echilibraţi/te!






Horoscop 3-9 septembrie 2018, Scorpion:

Forma voastră fizică și mentală nu pare să figureze pe radarul aştrilor săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că e momentul prielnic să faceţi schimbări pe acest plan fără a fi împinşi/se de la spate în acest sens. Alimentele bogate în sulfat de calciu precum curmalele, roșiile și ceapa susțin refacerea țesuturilor și îmbunătățesc rezistența organismului la infecții. Introduceţi-le în meniul vostru!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Săgetător:

Chiar dacă bunăstarea voastră fizică și mentală nu este supusă niciunui risc major săptămâna aceasta, micile modificări ale stilului de viață și alimentație sunt binevenite acum. Nu neglijaţi sportul și introduceţi mai multe produse care conțin siliciu în meniul vostru zilnic. Cojile fructelor și legumelor și cerealele integrale vă fortifică sistemul nervos și țin artrita la distanță.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Capricorn:

Cum Luna Nouă din data de 9 se formează în casa filozofiei voastre de viață, recomandat ar fi ca săptămâna aceasta să vă reevaluaţi sistemul de valori, principii și credințe și să aduceţi ajustările necesare. Important este să mizaţi pe calitate în tot și în toate și să nu faceţi rabat de la ea. În caz contrar, primiţi pe măsura eforturilor depuse și s-ar putea să fiţi dezamăgiţi/te de rezultate.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Vărsător:

Luna Nouă din ultima zi a săptămânii ocupă casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că săptămâna aceasta se anunță evenimente care pot avea un impact emoțional covârșitor. Chiar dacă vin la pachet cu tumult sufletesc, nu înseamnă automat că e vorba de ceva grav. În orice caz, cert e că vă marchează și vă fac să priviţi mai adânc în interiorul vostru decât până acum.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Peşti:

În zilele de 4, 5, poate chiar și 6, forma voastră fizică ar putea avea de suferit. Aţi putea experimenta dureri de spate, iar dacă suferiţi de o afecțiune cardiacă sau nivelul de colesterol din sânge este crescut, bine ar fi să faceţi unele schimbări în ceea ce privește stilul de alimentație. Reduceţi cât puteți de mult din alimentele grase și consumaţi mai multe produse proaspete, netratate termic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS