Horoscopul sănătăţii, 27 august - 2 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 27 august - 2 septembrie 2018


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Berbec:

În intervalul miercuri-vineri, te-ai putea simți mai puțin comunicativ și sociabil decât de obicei. Dacă te găsești într-o pasă meditativă, poate ar fi mai indicat să nu-ți iei mai multe angajamente sociale decât ți-ar fi confortabil să duci zilele acestea. N-ar fi rău să-ți acorzi ceva mai mult timp ție însuți, reflectând la cele întâmplate în ultima vreme.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Taur:

Weekendul acesta riscă să te surprindă cu nervii întinși la maximum. Nu ești genul care să se aprindă din orice, dar dacă ai pus prea multe la suflet de ceva vreme încoace, nu-i exclus ca sâmbătă sau duminică să ți se verse paharul. Dacă ești sub tratament perioada aceasta, nu te aștepta ca rezultatele să apară peste noapte. Urmează indicațiile medicului și ai multă răbdare.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Gemeni:

Ziua de marți ar putea veni la pachet cu o senzație de disconfort fizic greu de trecut cu vederea. De menționat ar fi totuși că aceasta ți s-ar putea datora și ție, cel puțin într-o anumită măsură, dacă obișnuiești să-ți cultivi gândurile negative. Uită-te în tine însuți pentru a descoperi ce-ncearcă organismul să-ți transmită prin aceste stări nu tocmai plăcute. Învață să te asculți.






Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Rac:

Vineri sau duminică, există riscul să se agraveze o afecțiune de care suferi deja, semn că este imperios necesar să faci schimbări de substanță în stilul tău de viață și alimentație. Altfel, s-ar putea croniciza, afectându-te pe termen lung. Este-n puterea ta să ai mai multă grijă de tine. Indicat ar fi ca sănătatea să figureze în capul listei priorităților tale în săptămânile care urmează.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Leu:

Lunea aceasta te-ar putea incomoda unele probleme cu spatele sau reumatice, semn că nu ți-ar prinde rău dacă ți-ai face loc în agendă pentru o ședință de masaj. S-ar putea ca schimbările de temperatură de afară să fie cauza apariției acestor senzații de disconfort, deci indiciile nu dau de gândit cum c-ar fi ceva care te-ar putea afecta pe termen lung. Ia-ți totuși măsuri de siguranță.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Fecioară:

Zilele de marți și miercuri te găsesc cu rezervele de energie ușor scăzute și mai puțin capabil decât de obicei să-i reziști tendinței către ipohondrie. În loc să-ți administrezi medicamente după ureche, mai bine ai încerca să faci schimbări de bun simț în felul în care-ți organizezi timpul și meniul zilnic. Caută să introduci mai multe produse proaspete, neprocesate termic în alimentație.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Balanţă:

Nimic nu pare să semnaleze c-ai avea de-a face cu greutăți pe acest plan săptămâna aceasta. Totuși, persistă-n atmosferă senzația că eventualele disconforturi cu care te confrunți perioada aceasta au o cauză mai subtilă pe lângă cea fiziologică. Se întrevede că ceva sau cineva îți dezechilibrează voluntar sau involuntar echilibrul interior, deci caută să te distanțezi cumva de acest factor.






Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Scorpion:

Vineri, s-ar putea să nu fii menajat și să ți se spună verde-n față lucruri pe care nu le-ai vrea rostite cu atâta ușurință. Iar cum ai, cel puțin momentan, predispoziția de a pune la suflet toate nimicurile, există riscul să te lezezi mai ușor decât în mod normal. Se recomandă să te arăți ceva mai stăpân pe propriile emoții, astfel încât să nu te dezechilibrezi emoțional prea ușor.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Săgetător:

Marțea aceasta ai putea depista sursa unor gânduri negre care ți-au dat târcoale de ceva vreme, poate chiar de câțiva ani încoace. Chiar și-așa, pare să nu-ți fie tocmai ușor să le ții în frâu, deși pare c-ai înțeles de unde provin. Nu uita însă că ești cu un pas mai aproape de a scăpa de ele cu totul. O cură de detoxifiere mentală nu ți-ar prinde rău zilele acestea, deci limpezește-ți mintea.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Capricorn:

De duminică încolo, sunt favorizate cu precădere procesele de autoanaliză și introspecție. Gândește-te care ar putea fi sursa unor prejudecăți și preconcepții la care ți-e greu să renunți, deși ești conștient că te țin în loc și nu-ți permit să te dezvolți în continuare pe plan personal. Chiar dacă par să-ți ofere senzația că ești în control ori în siguranță, caută să te descotorosești de ele.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Vărsător:

Ai putea fi tentat luni și/sau vineri să te detașezi prea mult de orice te-ar putea face să te simți vulnerabil și expus. În consecință, ți-ai putea nega unele emoții, deși nu-i exclus să fii conștient că acest lucru ți-ar putea face mai mult rău decât bine. Explorează-ți această latură, chiar dacă ți-este mai la-ndemână să o reprimi. Nu va dura până când vei simți beneficiile acestui exercițiu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Peşti:

Marțea și miercurea aceasta pare să nu-ți fie greu să fii tolerant cu tine însuți, dar când vine vorba de a-ți oferi iubire, situația este alta. Se prognozează c-ai să-ți permiți cam multe, dar mai apoi să te judeci pentru faptul c-ai nutrit aceste nevoi și ai avut inițiativa de a le satisface. Ordonează-ți cumva gândurile și emoțiile căci altfel poți dezvolta o atitudine contradictorie.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS