Horoscopul sănătăţii, 20-26 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018


Horoscop 20-26 august 2018, Berbec:

Întâmplările cu care vine la pachet prima zi a săptămânii v-ar putea determina să vă puneţi la îndoială sistemul de valori, principii și credințe. Poate nu este cazul să vedeţi lucrurile în alb și negru, ci să realizaţi că nimic nu are loc la voia întâmplării. Depinde de voi să găsiţi capacitatea de a vă adapta schimbărilor fără a exagera. Faceţi modificările necesare și priviţi cu încredere către viitor, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 20-26 august 2018, Taur:

Zilele de 21, 22 și 23 vă pot demonstra că sunteţi cam rigizi/de în gândire, fapt care poate veni în detrimentul evoluției voastre personale. V-ar prinde bine să încercaţi să vedeţi viața dintr-o altă perspectivă, ieșind din acea zonă de confort care vă e familiară, dar care vă constrânge de ceva vreme încoace. Nu lăsaţi noutatea să vă sperie. Scoateţi capul la lumină și vedeţi ce se întâmplă, arată horoscopul săptămânii.


Horoscop 20-26 august 2018, Gemeni:

Dat fiind că Luna Plină din data de 26 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, dar mai cu seamă casa filozofiei voastre de viață, e bine să vă personalizaţi sistemul de valori, principii și credințe. Aţi putea împrumuta câteva de la cei/le care îşi celebrează unicitatea, dar indicat ar fi să le descoperiţi pe acelea care vorbesc întru-totul despre voi. E momentul să vă lărgiţi viziunile!






Horoscop 20-26 august 2018, Rac:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 26 nu are doar o natură financiară, ci sugerează și gradul vostru de posesivitate. Tocmai din acest motiv, se poate să aveţi pretenția, mai mult decât în mod normal, să primiţi în viață și mai ales în relațiile cu ceilalți/lelalte la fel de mult pe cât oferiţi. Dacă aveţi în gând să evitați eventualele dezamăgiri, ar fi recomandat să evitați să aveţi astfel de așteptări.


Horoscop 20-26 august 2018, Leu:

În intervalul 21-23 august, s-ar putea ca acest sector de viață să vină în atenția voastră, în cel mai fericit caz prin faptul că vă decideţi să vă ordonaţi alimentația sau să adoptați un stil de viață mai riguros. În caz contrar, se prea poate să fie nevoie să o faceţi obligatoriu ca urmare a faptului că bunăstarea voastră fizică are de suferit. Luaţi taurul de coarne și faceţi schimbările care se impun înainte ca sănătatea voastră să fie pusă în pericol.


Horoscop 20-26 august 2018, Fecioară:

Luna Plină din 26 a lunii se suprapune tocmai pe axa caselor sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se fac simțite cu precădere la nivelul bunăstării voastre fizice. Dacă vă încearcă un simptom persistent cu totul ciudat, poate ar fi timpul să vă programaţi la un specialist. În aceeași măsură, poate fi vorba fie de ceva serios, fie de un junghi inofensiv, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscop 20-26 august 2018, Balanţă:

Ziua de 26 august se poate să fie cea care vă determină să vă îndreptaţi atenția asupra sănătății. Ce e drept, v-aţi permis cam multe în ceea ce privește alimentația, iar motivația de a face sport v-a cam lipsit în ultimul timp. Începeţi să vă redresaţi ușor, fără să vă propuneţi obiective foarte greu de realizat. Mai mult, bine ar fi să renunţaţi pentru o perioadă la vicii.






Horoscop 20-26 august 2018, Scorpion:

E drept că Luna Plină din ultima zi a săptămânii nu ocupă nicio casă a sănătății din horoscopul vostru general, dar se face simțită cu precădere în cea a familiei, fundația universului vostru interior. Puteți considera că anumite experiențe atipice din trecut v-au marcat mult și acţionaţi greșit în unele conjuncturi din cauza acestui lucru. Acum a venit momentul să vă eliberaţii de sub influența lor!


Horoscop 20-26 august 2018, Săgetător:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din data de 26 este cea a cunoașterii, moment numai bun să vă dedicaţi dezvoltării personale. Cărțile de autocunoaștere, dar și atelierele de profil vă pot ajuta în acest sens. Interesaţi-vă de disponibilitatea lor în oraşul în care locuiţi și nu vă sfiiţi să le acordaţi o șansă. Se prea poate să vă surprindă cu eficiența lor în acest proces.


Horoscop 20-26 august 2018, Capricorn:

Dacă prima zi a săptămânii vă surprinde într-o dispoziție reflexivă, meditativă, nostalgică pe alocuri, în zilele de 22, 23 şi 24 sunteţi din nou pe val, în elementul vostru pe deplin. Poate că v-aţi însușit lecțiile sfârşitului săptămânii trecute și acum vă e clar cum să procedaţi dacă vă mai întâlniţi cu ele. Nu uitaţi să mai cedaţi controlul din când în când pentru că nu vă face bine să le luaţi pe toate în spate.


Horoscop 20-26 august 2018, Vărsător:

De vreme ce una dintre casele stimulate de Luna Plină din ultima zi a săptămânii este tocmai cea a vitalității voastre, nu e de mirare dacă organismul vostru răspunde prompt acestei lunații. Poate că veţi întâmpina greutăţi în ceea ce privește odihna și veţi gestiona destul de anevoios energiile acestui eveniment astral. Totuși, nu vă descurajaţi, căci vă aflaţi printre privilegiații acestei săptămâni.


Horoscop 20-26 august 2018, Peşti:

Luna Plină din 26 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării voastre mentale. Nu vă prea convine în mod normal să vă simţiţi diferiţi/te de ceilalți/lelalte, dar cu această ocazie, ar fi bine să conştientizaţi că tocmai acest lucru vă face speciali/e. Apreciaţi-vă cu totul!









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS