Horoscopul dragostei, 20-26 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 20-26 august 2018


Horoscop 20-26 august 2018, Berbec:

În 21 a lunii e bine să purtați discuții pe teme sensibile ca banii sau viața intimă cu partenerul/a. Riscul de a îl/o răni sau a fi rănit/ă involuntar este redus, indiciu că ați putea ajunge la un numitor comun. Tot în 21, dar și în 22 vi se recomandă să activaţi mai intens pe plan social. În 25 august, pot apărea ciocniri de orgolii între voi și cel/a drag/ă. Încercaţi să vă controlaţi furia.


Horoscop 20-26 august 2018, Taur:

Conversațiile avute cu partenerul/a în data de 21 pot fi de bun augur, mai ales dacă ați trecut de curând ori aveţi în gând să duceți relația de cuplu la un nivel superior. În intervalul de zile 22-24 este avantajat astral sectorul vieții sociale, moment numai bun să organizaţi activități care să vă aducă mai aproape de prieteni/e. Vă vor ajuta să vă luaţi mintea de la unele probleme pentru moment.


Horoscop 20-26 august 2018, Gemeni:

În ziua de 25 august, se prea poate ca gelozia și posesivitatea să se interpună între voi și persoana iubită. Măcar vă puteți consola cu faptul că în aceeași zi, dar și în 26 puteți găsi consolare și înțelegere în compania amicilor/elor. Aştrii vă vor ajuta să vă puneţi ordine în gânduri și să găsiţi soluția potrivită pentru situația pe care o experimentaţi în cuplu. Nu ezitaţi așadar să vă destăinuiţi cuiva apropiat.


Horoscop 20-26 august 2018, Rac:

Ziua de 21 se arată de bun augur atât pentru persoanele care sunt implicate deja într-o relație, cât și pentru acelea care urmăresc să obțină o întâlnire din partea unei persoane pe care o simpatizează. Totuși, luaţi aminte că în 24 a lunii este posibil ca familia voastră de origine să se amestece prea mult în viața voastră de cuplu sau se poate opune alegerii voastre în privința partenerului/ei.


Horoscop 20-26 august 2018, Leu:

Contextul astral al zilei de 21 vă oferă şansa de a cădea la pace cu unele episoade mai puțin fericite din trecut sau pe care le-aţi trăit împreună cu părinții. Poate nu vă va fi ușor să vi le asumaţi și să mergeţi mai departe, dar vi se va lua o piatră de pe inimă. Viața de cuplu poate profita de pe urma zilelor de 21 și 22 când lucrurile dau semne de reintrare în normalitate.


Horoscop 20-26 august 2018, Fecioară:

Dacă aveaţi în gând să discutați unele chestiuni importante cu rudele apropiate, cel mai bine ar fi să le abordaţi în data de 21. Astfel, scade riscul de a vă certa fără a ajunge la nicio concluzie, de orice natură ar fi ea. Intervalul de zile 22-24 poate veni într-ajutorul vieții de cuplu, fie pentru că cel/a drag/ vă surprinde cu latura sa practică, fie pentru că reuşiţi voi să fiţi mai toleranţi/te decât în mod normal.


Horoscop 20-26 august 2018, Balanţă:

Zilele de 21 și 22 pot avea un efect favorabil asupra climatului din viața sentimentală, dar și asupra aceluia în care se scaldă relația cu cei mici. La fel de benefice se anunță și zilele de 25 şi 26, cu amendamentul că ar fi indicat să vă temperaţi eventualele ieșiri intempestive. În rest, nimic nu pare să zguduie din temelii liniștea și armonia care tronează peste atmosfera din viața de cuplu.


Horoscop 20-26 august 2018, Scorpion:

Zilele de 21 şi 22 ar putea îndulci puţin atmosfera din cadrul familiei, veste numai bună pentru persoanele care au avut ceva de împărțit cu părinții de curând. În intervalul 22-24 august, viața voastră sentimentală intră în colimatorul aştrilor care vă sprijină în demersul (re)cuceririi persoanei dragi. Daţi frâu liber imaginației.


Horoscop 20-26 august 2018, Săgetător:

Zilele de 21 şi 22 se arată favorabile (re)apropierii de rudele de origine, dar și vecini/e, mai ales dacă ați traversat de curând o perioadă mai puţin plăcută. Pe plan social, se poate ca în ziua de 24 să întâmpinaţi unele greutăţi, mai ales dacă unele prietenii presupun să duceţi un stil de viață care pune presiuni suplimentare și inutile pe bugetul vostru. Aştrii vă recomandă să vă triaţi anturajul.


Horoscop 20-26 august 2018, Capricorn:

Încercaţi să comunicaţi mai mult cu amicii/ele în ziua de 21 întrucât experiențele lor anterioare pot avea un efect revelator care vă permite să vedeţi situația în care vă aflaţi în prezent dintr-o altă perspectivă. Abilitățile voastre de exprimare a propriilor gânduri și emoții cresc și în intervalul 22-24 august. Recomandat e să le puneţi în slujba îmbunătățirii relațiilor cu rudele apropiate.


Horoscop 20-26 august 2018, Vărsător:

Weekendul v-ar putea aduce vizite sau telefoane neașteptate din partea rudelor apropiate sau a unor persoane de la care nu vă aşteptaţi la așa ceva. Fiţi atenţi/te totuși ce subiecte abordaţi deoarece se prea poate să se evidențieze unele diferențe de mentalitate cu această ocazie. Bine ar fi să vă propuneți a vă vedea mai des, chiar dacă agendele voastre sunt extrem de pline.


Horoscop 20-26 august 2018, Peşti:

Dacă se întâmplă ca socrii/acrele să vă viziteze în ziua de 21, se poate ca întâlnirea să meargă mai bine decât ar fi de așteptat, mai ales în cazul în care nu vă prea aveți la suflet de obicei. În 24 a lunii însă este cât se poate de probabil să vă îndoiţi de trăinicia relației de cuplu, fie din cauza neajunsurilor bănești, fie din cauza faptului că vă e greu să aveţi încredere deplină în partener/ă. Nu luaţi decizii majore încă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS