Horoscopul banilor, 6-12 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 6-12 august 2018


Horoscop 6-12 august 2018, Berbec:

Cum Luna Nouă din 11 se desăvârșește în casa speculațiilor financiare, încercaţi să vă asumaţi riscuri calculate. Mai mult, probabil din dorința de a impresiona, puteți avea tendința de a cheltui foarte mulţi bani pe nimicuri. Opuneţi-vă acestei porniri înainte de a intra în impas!


Horoscop 6-12 august 2018, Taur:

Dat fiind că Luna Nouă din 11 se formează în casa imobiliarelor din horoscopul vostru general, este prielnică săptămâna aceasta mutarea într-o locuință mai spațioasă în care să vă simţiţi cu adevărat ca nişte regi/ne. Dacă vă documentaţi suficient, puteți găsi ceea ce căutaţi la un preț pe care vi-l puteți permite. Aveţi aştrii de partea voastră, deci daţi-i bice și scotociţi după căminul perfect!


Horoscop 6-12 august 2018, Gemeni:

Având în vedere că Luna Nouă din 11 ocupă casa comunicării, e de așteptat să străluciţi în cadrul ședințelor, întrevederilor de afaceri, dar și interviurilor de angajare de săptămâna aceasta. În cazul în care vă aflaţi în situația de a vă (re)negocia un contract, conştientizaţi-vă valoarea ca profesionişti/ste și acţionaţi întocmai. Nu îi/le lăsaţi să vă subaprecieze și veţi obține cât meritați!






Horoscop 6-12 august 2018, Rac:

De vreme ce Luna Nouă din 11 ocupă casa finanțelor, bunurilor și proprietăților pe care le deţineţi deja, e de așteptat să vină și ocaziile de a le valorifica așa cum trebuie. Strategiile de rotunjire a veniturilor se doresc a fi implementate tot sub influența acestei lunații, sporindu-li-se astfel șansele de a aduce profitul scontat. Nu strică să fiţi puţin materialişti/ste zilele acestea!


Horoscop 6-12 august 2018, Leu:

Luna Nouă din 11 se desăvârșește chiar în casa personalității voastre, semn cum că veţi fi suficient de încrezători/are în forțele voastre săptămâna aceasta încât să puteți muta până și munții din loc. Nu vă feriţi să le arătați clienților/telor și colaboratorilor/arelor voştri/astre de ce și cât anume sunteţi capabili/e să faceţi. Cu această ocazie, lauda de sine chiar miroase a bine, deci puneţi-vă în valoare și ieşiţi la rampă!


Horoscop 6-12 august 2018, Fecioară:

Din cauza Lunii Noi din 11, aţi putea simți mai puternic decât în mod normal respirația competiției neloiale în ceafă. Aveţi curaj și asumaţi-vă realizările înainte ca altcineva să vă fure laurii care v-ar fi revenit vouă. Se știe că nu vă place să atrageți atenția, dar dacă doriţi ca lucrurile să meargă ca pe roate la serviciu săptămâna aceasta, trebuie să ieşiţi în față și să vă afirmaţi!


Horoscop 6-12 august 2018, Balanţă:

Luna Nouă din 11 ocupă casa proiectelor de grup, dar și a planurilor de viitor din horoscopul vostru general, moment numai bun să căutaţi sponsori pentru ideile voastre de afaceri sau să lansaţi o afacere la care lucraţi de ceva timp împreună cu prietenii/ele sau cei/le care gândesc la unison cu voi. Viitorul apropiat sună mai mult decât bine, deci concentraţi-vă pe aceste domenii de viață!


Horoscop 6-12 august 2018, Scorpion:

Luna Nouă din 11 ocupă tocmai casa carierei și a statusului social din horoscopul vostru general, indiciu că v-aţi putea alege cu o promovare, fie în ierarhia profesională, fie în societate. Se știe că nu căutați popularitatea cu orice preț, dar dacă aveţi parte de ea, bine ar fi să profitați de acest lucru. Acum e momentul să jucaţi rolul principal la locul de muncă și evenimentele mondene frecventate.


Horoscop 6-12 august 2018, Săgetător:

Casa în care se formează Luna Nouă din 11 simbolizează și deplasările în străinătate ori la mare distanță de casă, respectiv studiile înalte, indiciu că se arată momentul continuării/reluării pregătirii academice, dar și posibilitatea întreprinderii unei delegații. Dacă susţineţi o prezentare în fața unor somități din domeniu, aflaţi că șansele voastre de reușită sunt mari. Remarcaţi-vă ca profesionişti/ste!






Horoscop 6-12 august 2018, Capricorn:

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă din 11 simbolizează și relațiile, printre care se numără și cele profesionale, cu buget comun. Acum este momentul oportun să investiţi timp și energie în legăturile de afaceri care se pot dovedi lucrative la un moment dat. Întâi de toate însă, bine ar fi să conştientizaţi faptul că atât reușitele, cât și eșecurile se împart egal între părți.


Horoscop 6-12 august 2018, Vărsător:

Luna Nouă din 11 se formează în casa parteneriatelor, incluzându-le pe cele de afaceri, deci dacă aveţi în gând să cooptaţi un/o asociat/ă, săptămâna aceasta aţi putea să îi prezentați oferta voastră. Pe fondul acestei lunații, puteți să vă îmbogăţiţi cu mai multă ușurință portofoliul de clienți/te, respectiv colabora eficient și productiv cu partenerii/ele de afaceri.


Horoscop 6-12 august 2018, Peşti:

Aceeași casă în care se formează Luna Nouă din 11 mai simbolizează și munca, semn cum că vă așteaptă o săptămână de muncă destul de plină. Chiar și așa, sarcinile profesionale abordate cu pasiune și dăruire nu numai că ajung să poarte amprenta voastră personală, ci vă şi permit să vă afirmaţi în domeniul în care lucraţi. Important este să vă menţineţi atitudinea de învingători/are orice s-ar întâmpla!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS