Horoscopul banilor, 3-9 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 3-9 septembrie 2018


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Berbec:

Casa în care se formează Luna Nouă din data de 9 reprezintă, printre altele și munca, indiciu că cel puțin în a doua parte a săptămânii se poate să vi se delege o multitudine de sarcini. Pentru a le putea face față, gestionaţi-vă timpul eficient și ordonaţi-vă lista de priorități cu atenție. În caz contrar, s-ar putea să rămâneţi în urmă și/sau să le puneţi coechipierilor/elor voştri/astre bețe în roate, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Taur:

Luna Nouă din ziua de 9 ocupă casa pasiunilor și preocupărilor de moment, de natură personală, deci s-ar putea ca acestea să genereze profit dacă le duceţi la un nivel superior, de afacere pe cont propriu, de exemplu. Concentraţi-vă pe cultivarea talentelor și a abilităților voastre înnăscute, putând ajunge să constituie o sursă suplimentară de venit mai repede decât credeţi.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Gemeni:

Casa în care se desăvârșește Luna Nouă din 9 septembrie simbolizează, de asemenea și imobiliarele, ceea ce înseamnă că mutarea într-o altă locuință sau un sediu nou este avantajată săptămâna aceasta. Până și achizițiile/vânzările de imobile sunt încurajate de această lunație. Chestiunile confuze ce țin de succesiuni și moșteniri se pot clarifica în favoarea voastră în zilele care urmează.






Horoscop 3-9 septembrie 2018, Rac:

Chiar dacă Luna Nouă are loc în ultima zi de weekend, se dă liber la semnat, respectiv (re)negociat contracte încă de la mijlocul săptămânii încolo. Aţi putea înregistra succese în ceea ce privește prezentările susținute în cadrul ședințelor, dar și la interviurile de angajare. Abilitățile voastre de comunicare se îmbunătățesc simțitor, deci profitaţi de ele la maximum. Mizaţi pe calitate și nu pe cantitate!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Leu:

De vreme ce Luna Nouă din data de 9 se formează în casa bugetului personal, bine ar fi ca săptămâna aceasta să încercaţi noi metode de a vă rotunji veniturile și/sau a valorifica bunurile, economiile și proprietățile pe care le deţineţi deja. Totuși, nu vă hazardaţi cu investițiile și întindeţi-vă doar cât vă ține plapuma. Mizaţi pe câștiguri mici, constante și nu vă supuneţi riscurilor inutile.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Fecioară:

Grație Lunii Noi din ziua de 9 septembrie, v-aţi putea trezi că sunteţi la mare cerere pe scena profesională. Nu vă daţi pe bani puțini și valorificaţi-vă ca profesionişti/ste. Atât timp cât sunteţi conştienţi/te de atuurile voastre, veţi vedea că și ceilalți/lelalte se comportă întocmai. Se poate așadar să jucaţi un rol-cheie la locul de muncă, deci ridicaţi-vă la înălțimea așteptărilor și uimiţi-vă competiția!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Balanţă:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ultima zi a săptămânii reprezintă și competiția neloială, deci aveţi grijă câtă crezare și greutate daţi criticilor venite din partea colegilor/elor de muncă sau concurenței! Unele dintre ele vă pot îndepărta de pe calea cea bună profesional vorbind cu scopul ca ei/le să vă ia locul. Ţineţi cont de aceste remarci atât timp cât sunt constructive, altfel nu merită atenția voastră!






Horoscop 3-9 septembrie 2018, Scorpion:

Luna Nouă din 9 septembrie ocupă casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, moment numai bun ca săptămâna aceasta să vă concentraţi pe găsirea finanțatorilor/arelor pentru ideile voastre de afaceri. Investiţi mai mult timp, energie și bani în atingerea obiectivelor voastre pe termen lung și veţi observa progrese mai repede decât v-aţi fi așteptat. Gândiţi în perspectivă!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Săgetător:

Luna Nouă din data de 9 ocupă casa carierei și a statutului social din horoscopul vostru general, indiciu că dacă aţi pus osul la treabă și aţi tras din greu la serviciu în ultima perioadă, vă puteți trezi cu o promovare care să atragă după sine și ascensiunea în societate. Dacă nu v-aţi concentrat pe accederea în scara ierarhică, faceţi-o săptămâna aceasta și puteți înregistra succese neașteptate.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Capricorn:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ziua de 9 mai simbolizează și străinătatea/distanțele lungi de casă, dar și studiile înalte, indiciu că de la mijlocul săptămânii încolo vă pot paște delegații peste granițe sau în celălalt capăt al țării ori nevoia de a participa la cursuri de recalificare sau perfecționare continuă. Schimburile de experiență sunt avantajate și ele de această lunație.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Vărsător:

Dacă sunteţi implicaţi/te într-un parteneriat de afaceri cu buget comun sau nu faceţi diferența între finanțele voastre și cele care îi aparțin persoanei iubite, indicat ar fi ca, pe fondul Lunii Noi din 9 septembrie, să reglementați într-un fel sau altul uzul acestor sume de bani. În caz contrar, s-ar putea să fie folosiți în scopuri personale care nu aduc câștiguri ambelor părți. Luaţi-vă măsuri de precauție!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Peşti:

Întrucât Luna Nouă din ultima zi de weekend se formează în casa asociaților/telor, colaboratorilor/arelor, clienților/telor, dar și a competiției din horoscopul vostru general, este de așteptat ca interacțiunile cu aceștia/stea să se înmulțească simțitor de la mijlocul săptămânii încolo. Acum e momentul să căutaţi să vă îmbogăţiţi portofoliul de clienți/te, să daţi lovitura finală concurenței ori să găsiţi asociatul/a potrivit/ă.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS