Horoscopul banilor, 27 august - 2 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 27 august - 2 septembrie 2018


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Berbec:

Lunea te-ar putea surprinde într-o poziție care-ți conferă ceva mai multă autoritate pe plan profesional. Marți și/sau miercuri poți avea parte de ședințe în care se discută fezabilitate sau perspectivele de profit ale unor proiecte care urmează a fi lansate și/sau se află deja pe rol. De vineri încolo, e posibil să fii invitat să participi la un curs de perfecționare în domeniu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Taur:

Zilele de marți și miercuri se pot dovedi propice acelora care țintesc spre o promovare sau urmăresc să-și îmbunătățească relațiile cu superiorii. Se recomandă să-ți asumi mai multe responsabilități la serviciu pentru a face dovada profesionalismului care te caracterizează. Dacă-ți dorești să atragi sponsori ori să inviți pe cineva să se alăture unui proiect, abordează-i vineri.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Gemeni:

A doua zi din săptămână se prefigurează a fi una destul de solictantă la serviciu. În schimb, vestea bună ar fi că șansele de a-i da de capăt unei probleme profesionale persistente se-nmulțesc vizibil. Poate acesta va fi motivul grație căruia te poți bucura în intervalul miercuri-vineri de mai multă autoritate la locul de muncă. Profită de oportunitate și etalează-ți talentul în domeniu.






Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Rac:

Zilele de marți și miercuri sunt favorabile clarificării regulilor care privesc uzul finanțelor și bunurilor deținute în asociere atât cu partenerul de viață, cât și cu cel de afaceri. Vineri, se prognozează că ai parte de o zi lucrătoare destul de aglomerată, dar ți se potențează abilitățile de comunicare și rezolvare a eventualelor probleme, fapt care te poate scoate din încurcătură.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Leu:

Prima zi din săptămână se arată a fi și cea mai aglomerată pe plan profesional, dar dacă-ți faci treaba în timp util și profesionist, nu-i exclus să te alegi cu un bonus sau o primă. Zilele de marți și miercuri sunt potrivite negocierilor și întrevederilor de afaceri, dar rezistă tentației de a trage focul la oala ta. Gândește-te cum ați putea câștiga cu toții de pe urma unei eventuale colaborări.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Fecioară:

Marțea se întrezărește a fi una favorabilă negocierilor, întâlnirilor de afaceri, ședințelor, semnărilor de contracte, deci încearcă să ți le programezi în această zi. Vineri, se recomandă să te ții de lista de cumpărături și nu achiziționa lucruri care nu-ți sunt necesare momentan. Altfel, riști să-ți destabilizezi bugetul, fapt care nu ți-l permiți acum.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Balanţă:

Ziua de marți vine la pachet cu oportunități financiare de nerefuzat, iar dacă le cântărești atent și iei în considerare riscurile care le urmează, te poți alege cu suplimente bănești deloc de neglijat. Intervalul miercuri-vineri te poate solicita destul de mult la locul de muncă, dar dacă nu te sfiești să cauți explicații și să ceri mai multe lămuriri, scade riscul unor încurcături de proporții.






Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Scorpion:

Luni, pari să ai capacitatea de a spune lucrurilor pe nume fără a-ți atrage antipatii, fapt care te poate ajuta pe partea de popularitate, atrăgându-ți simpatia unor persoane capabile să te sprijine în tot ceea ce întreprinzi. Altfel, nu se prefigurează faptul c-ai avea parte de o săptămână prea aglomerată la serviciu, prilej numai bun să lucrezi fără a fi presat de termene-limită, de exemplu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Săgetător:

Mici oportunități de a aduce bani la bugetul personal prin intermediul unor activități extraprofesionale se pot ivi luni, dar ține cont că vineri proiectele tale de grup sau planurile de viitor pot necesita investiții destul de consistente. În rest, abilitățile tale de comunicare, care au de câștigat de pe urma contextului astral de marți și miercuri, îți pot veni de multe ori într-ajutor.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Capricorn:

Marți și/sau miercuri se pot ivi oportunități de a-ți valorifica economiile și bunurile, dar și de a-ți suplimenta veniturile, deci deschide larg ochii. Tentativele de a coopta pe cineva în cadrul unui proiect ori de a găsi finanțatori pentru o idee de afaceri se pot solda cu succese marți. Sâmbătă, îți pot atârna greu pe umeri responsabilitățile profesionale sau sociale, dar nu te da bătut prea ușor.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Vărsător:

Marțea aceasta parcă ți-e mai ușor să comunici într-o manieră constructivă și productivă cu superiorii, nefiind exclus să te poziționezi c-un pas mai aproape de o eventuală promovare. Intervalul miercuri-vineri poate veni la pachet cu șanse sporite de a-ți valorifica economiile și posesiunile, respectiv de a-ți suplimenta veniturile. Se recomandă să nu le lași să treacă pe lângă tine.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Peşti:

Dacă ți se oferă șansa de a participa la un curs ori schimb de experiență marțea aceasta, profită de ea numaidecât. În cazul în care ești implicat într-un parteneriat profesional sau lucrezi împreună cu alte persoane în cadrul unui proiect, problemele financiare sau de încredere ori pronosticurile sumbre pot cântări greu pe umerii legăturii voastre. Tratează situația urgent.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS