Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 4 august 2018


Horoscop 4 august 2018, Berbec:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini cu adevărat importante. Chiar dacă timpul nu este tocmai de partea voastră, încercaţi să rămâneţi liniştiţi/te astfel încât mintea să vă rămână limpede, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 4 august 2018, Taur:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu partenerul/a de cuplu pot duce la luarea unei decizii importante care să vă apropie şi mai mult în viitorul apropiat. Spre seară, este posibil să primiţi în vizită câteva persoane dragi pe care nu le-aţi mai văzut de mult timp, arată horoscopul zilei.


Horoscop 4 august 2018, Gemeni:

După o perioadă destul de aglomerată şi dificilă la locul de muncă, astăzi este posibil să simţiţi nevoia să vă faceţi câteva cadouri mai scumpe pentru a vă răsplăti pentru munca depusă. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de oamenii dragi.






Horoscop 4 august 2018, Rac:

Această săptămână a fost una destul de dificilă şi aglomerată pentru voi; mai aveţi câteva lucruri de rezolvat şi apoi vă puteţi linişti. Nu aveţi niciun plan, însă nici nu vă doriţi să faceţi; simţiţi nevoia să staţi şi să vă relaxaţi.


Horoscop 4 august 2018, Leu:

Ziua de sâmbătă nu este un moment tocmai potrivit pentru a vă ocupa de problemele profesionale. Sunteţi cu capul în nori şi tot ce vă doriţi este să vină ziua de mâine cât mai repede cu putinţă. Evitaţi întâlnirile şi conferinţele lungi şi axaţi-vă doar pe sarcinile obişnuite, care nu necesită multă atenţie.


Horoscop 4 august 2018, Fecioară:

Ziua de 4 august este una cu adevărat frumoasă pentru voi. Primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale, unde mai aveţi de rezolvat câteva sarcini importante, însă imediat după orele prânzului lucrurile se schimbă şi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu cei/le dragi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 4 august 2018, Balanţă:

În această perioadă aţi fost tot timpul concentraţi/te asupra vieţii profesionale şi vă simţiţi destul de obosiţi/te. După orele prânzului, încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini importante pe care nu vreţi să le mai amânaţi, însă nu reuşiţi să vă adunaţi gândurile.


Horoscop 4 august 2018, Scorpion:

Sunteţi cu gândul doar la relaxare în această perioadă şi nu reuşiţi să vă concentraţi cum ar trebui. Dacă aveţi şedinţe importante ar fi bine să le amânaţi sau chiar anulaţi; dacă nu aveţi această posibilitate, ocupaţi-vă de ele în primele ore ale dimineţii.


Horoscop 4 august 2018, Săgetător:

Astăzi apar câteva propuneri interesante de colaborare, însă aştrii vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi. Profitaţi de următoarele zile libere şi încercaţi să analizaţi cu mare atenţie această situaţie şi să faceţi un plan detaliat pentru tot ce vă doriţi de la viitor.


Horoscop 4 august 2018, Capricorn:

În prima parte a zilei de sâmbătă sunteţi uşor irascibili/e şi vă este greu să participaţi la întâlnirile cu superiorii şi colegii/ele de echipă fără să încercaţi să vă expuneţi punctul de vedere. În ceea ce priveşte rezolvarea sarcinilor importante, primiţi o mână de ajutor din partea unei persoane de încredere.






Horoscop 4 august 2018, Vărsător:

În această perioadă încercaţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională, schimbări ce au nevoie de investiţii majore. Faceţi tot posibilul să gestionaţi cât mai bine partea financiară deoarece urmează o perioadă mai dificilă pentru voi.


Horoscop 4 august 2018, Peşti:

Ziua de astăzi vine cu câteva surprize frumoase la locul de muncă; este posibil să primiţi un bonus substanţial de pe urma unui proiect încheiat recent. Spre seară, vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS