Horoscopul zilei de vineri, 31 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 31 august 2018


Horoscop 31 august 2018, Berbec:

Ziua de 31 august pare să fie complicată pentru voi; simţiţi că nu reuşiţi să excelaţi în ceea ce faceţi şi de aceea vă schimbaţi foarte rapid stările de spirit. Nu este un moment bun pentru a vă ocupa de proiecte importante; obstacolele pe care le întâlniţi vă pot da bătăi de cap. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă ocupaţi de viaţa privată, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 31 august 2018, Taur:

Azi este ziua cea mare pentru Tauri. După o perioadă aglomerată, în care aţi căutat idei, aţi făcut planuri şi aţi muncit neîncetat pentru visurile voastre, iată că acum vă puteţi linişti. Primiţi aprobare pentru un proiect important sau sunteţi contactaţi/te de un/o colaborator/are, care vine cu o propunere foarte interesantă pentru proiectele voastre, arată horoscopul de azi.


Horoscop 31 august 2018, Gemeni:

Deşi sunteţi destul de aglomeraţi/te, nu găsiţi puterea de a începe să vă ocupaţi de muncă. Totuşi, ar fi bine să staţi deoparte de şedinţe importante sau negocieri complicate. Nu este un moment bun pentru a face schimbări bruşte sau a accepta parteneriate de durată. De mâine, lucrurile revin la normal.






Horoscop 31 august 2018, Rac:

Relaţia cu voi înşivă/sevă s-a schimbat foarte mult în ultimul timp. Dacă înainte eraţi nesiguri/e, acum sunteţi foarte sinceri/e; ştiţi ce vă doriţi de la viaţă, vă cunoaşteţi puterea interioară şi nu vă este teamă să vă urmaţi visele. Ziua de 31 august este bună pentru a reflecta asupra viitorului; totuşi, nu luaţi decizii importante.


Horoscop 31 august 2018, Leu:

Vineri vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor şi parteneriatelor mai vechi. Este momentul să vă colectaţi banii investiţi; de asemenea, este o perioadă bună pentru a vă ocupa de dezvoltare personală. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie pe drumul cel bun.


Horoscop 31 august 2018, Fecioară:

Astăzi pare să fie o zi mai complicată pentru voi, cu multe sarcini şi proiecte ce trebuie încheiate. Spre norocul vostru, sunteţi foarte încrezători/are în forţele proprii şi aveţi multă imaginaţie; astfel reuşiţi să veniţi cu cele mai bune idei pentru şedinţele la care participaţi. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi de unii/ele singuri/e, arată horoscopul zilei de 31 august 2018.


Horoscop 31 august 2018, Balanţă:

Sunteţi cu capul în nori şi aveţi pretenţii uriaşe în ceea ce priveşte propriul confort. Vă doriţi foarte multe într-un timp foarte scurt. Propriile resurse nu vă mulţumesc, însă nu sunteţi dornici/e să faceţi ceva în acest sens. Pe plan sentimental, simţiţi nevoia unei schimbări.






Horoscop 31 august 2018, Scorpion:

Este indicat ca azi să faceţi tot posibilul să vă limitaţi la sarcinile simple, de rutină. Nu este un moment bun pentru a începe proiecte noi sau a vă asuma noi responsabilităţi. Partenerul/a de cuplu sau un/o coleg/ă de muncă pot deveni sprijinul vostru într-un conflict cu o altă persoană.


Horoscop 31 august 2018, Săgetător:

Nu vă grăbiţi cu relaţia sentimentală deoarece nu veţi ajunge nicăieri. Vă recomand să lăsaţi ca timpul să treacă şi să faceţi paşi mărunţi, însă puternici. Rezolvaţi orice problemă sau neînţelegere cu meticulozitate. Pe plan profesional, nu este un moment bun pentru a vă asuma riscuri financiare.


Horoscop 31 august 2018, Capricorn:

Ziua de 31 august vine cu câteva schimbări în carieră; pentru a nu vă aglomera, aveţi nevoie să vă faceţi un plan bine pus la punct şi amănunţit înainte de a vă apuca de proiectele viitoare. Colegii/ele de muncă vă pot ajuta în acest sens. Spre seară, primiţi noutăţi despre starea de sănătate a unui/ei prieten/e.


Horoscop 31 august 2018, Vărsător:

Multe lucruri se schimbă în viaţa voastră, iar voi trebuie să ţineţi pasul cu ele. Există posibilitatea ca în curând să daţi un examen sau un test important, aşa că sunteţi nevoiţi/te să vă pregătiţi în avans pentru asta. De asemenea, încercaţi să aveţi mai multă grijă de voi, sănătatea ar trebuie să fie pe primul plan.


Horoscop 31 august 2018, Peşti:

Ziua de 31 august pare să vină cu o schimbare de personalitate: vă doriţi foarte mult să aveţi parte de confort şi lux, fără să fiţi nevoiţi/te să vă reţineţi de la ceva anume. Pe plan sentimental, trebuie să luaţi o decizie rapidă în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul/a de cuplu. Un/o prieten/ă vă poate ajuta cu un sfat bun, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS