Horoscopul zilei de joi, 30 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 30 august 2018


Horoscop 30 august 2018, Berbec:

Este ultima şansă pentru a vă termina proiectele şi a vă ocupa de planurile pe care le aveţi. Graba strică treaba şi de aceea trebuie să faceţi totul cu multă meticulozitate; Aveţi răbdare şi acordaţi fiecărei sarcini atenţia cuvenită. Pe plan sentimental, spre seară aveţi parte de o surpriză plăcută, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 30 august 2018, Taur:

În această dimineaţă este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea unei rude apropiate; începeţi ziua de 30 august cu zâmbetul pe buze şi ar fi bine să rămâneţi pe acest ritm. La locul de muncă, primiţi câteva sarcini suplimentare, însă vă descurcaţi de minune şi reuşiţi să terminaţi totul înainte de finalul programului, arată horoscopul de azi.


Horoscop 30 august 2018, Gemeni:

Ziua de joi se anunţă a fi cu multe suişuri şi coborâşuri pentru voi; din cauza problemelor pe care le întâmpinaţi puteţi trece rapid de la o stare de spirit la alta. În cazul în care nu vă descurcaţi, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor/elor. Spre seară, trebuie să vă ocupaţi de o situaţie complicată, care vă face o gaură destul de mare pe plan financiar.


Horoscop 30 august 2018, Rac:

În 30 august trebuie să vă amânaţi planurile deoarece superiorii au deja programul pregătit pentru voi; veţi fi nevoiţi/te să plecaţi într-o călătorie neprogramată pentru a vă ocupa de un proiect important sau pentru a participa la o negociere dificilă. Dacă sunteţi liniştiţi/te şi daţi dovadă de maturitate, succesul va fi garantat.


Horoscop 30 august 2018, Leu:

Sunteţi în priză încă de la primele ore ale dimineţii; pe lângă programul încărcat de la locul de muncă, trebuie să găsiţi timp pentru a vă ocupa şi de o problemă personală. La cererea superiorilor, veţi fi nevoiţi/te să faceţi un drum scurt şi să participaţi la o întâlnire importantă. Spre seară, găsiţi relaxare în braţele partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 30 august 2018, Fecioară:

Ziua de 30 august se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru Fecioare. Se pare că aştrii sunt de partea voastră şi vă oferă sprijin în orice activitate; sunteţi foarte creativi/e şi găsiţi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor. De asemenea, seara este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele sentimentale, arată horoscopul zilei.


Horoscop 30 august 2018, Balanţă:

Recent aţi împrumutat o persoană dragă cu o sumă destul de importantă de bani. În cursul zilei de 30 august veţi afla că termenul stabilit pentru restituirea banilor va trebui prelungit. Este posibil ca această promisiune să nu poată fi respectată din motive complicate. Încercaţi să ascultaţi înainte de a judeca.


Horoscop 30 august 2018, Scorpion:

Sunteţi nevoiţi/te să faceţi o alegere de ultimă oră; nu aveţi timp suficient pentru a analiza situaţia şi a găsi soluţia potrivită şi de aceea recurgeţi la ajutorul persoanelor dragi. O rudă apropiată familiei vă poate veni în ajutor cu un sfat sau măcar cu o părere. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 30 august 2018, Săgetător:

Astăzi este ziua în care trecutul întâlneşte prezentul. Pentru ca lucrurile să decurgă armonios, trebuie să rezolvaţi toate problemele pe care le-aţi lăsat să vă aştepte; învăţaţi să iertaţi şi să cereţi iertare dacă este cazul. Doar aşa veţi avea sufletul împăcat şi vă veţi simţi eliberaţi/te de orice conflict apăsător.


Horoscop 30 august 2018, Capricorn:

Relaţia sentimentală a avut de suferit destul de mult în ultima perioadă. Nu vă loviţi încă de un baraj comunicaţional cu partenerul/a de cuplu, însă simţiţi că nu mai sunteţi sinceri/e unii/ele cu ceilalalţi/lelalte. De aceea consideraţi că este timpul pentru o discuţie serioasă, în care să vorbiţi deschis despre orice problemă care vă deranjează.


Horoscop 30 august 2018, Vărsător:

Azi vă pregătiţi de un drum lung, pe care sunteţi nevoiţi/te să îl parcurgeţi în interes de serviciu. Trebuie să vă înzestraţi cu răbdare şi să vă ocupaţi cu mult tact de problemele pe care le întâmpinaţi. Spre seară, vă întâlniţi cu o rudă apropiată; aveţi parte de o discuţie interesantă şi foarte frumoasă.


Horoscop 30 august 2018, Peşti:

Trebuie să vă ocupaţi de un proiect amplu, însă colegii/ele alături de care lucraţi par să vă pună beţe în roate. O discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să rezolvaţi acest conflict. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi să îi/le faceţi să înţeleagă că este în beneficiul lor să îşi dea toată silinţa pentru a termina la timp această lucrare, arată horoscopul zilnic.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS