Horoscopul zilei de miercuri, 29 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 29 august 2018


Horoscop 29 august 2018, Berbec:

Astăzi treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.


Horoscop 29 august 2018, Taur:

Indiferent că accepți asta sau nu, rezultatul nu va fi niciodată diferit de ceea ce îți doresti tu de fapt să se întâmple. Modul în care viața noastră se derulează la nivel inconștient este de fapt catalizatorul fericirii noastre. Încearcă să privești lucrurile cu seninătate și degajare, arată horoscopul de azi.


Horoscop 29 august 2018, Gemeni:

Adopți o atitudine extrem de analitică, indiferent de postura în care te afli. Pentru a trece mai lin prin viață, este important să „privezi” anumite acțiuni de o interpretare anume. Sunt multe lucruri care pur și simplu își urmează cursul. Ai încredere în propria intuiție!






Horoscop 29 august 2018, Rac:

Cei importanți pentru tine te dezamăgesc și aleg să meargă pe drumul lor fără să se uite în spate. Deși nu mai faci parte din lumea lor, poate este cazul să accepți faptul că totul este trecător. Momentele petrecute alături de ei cu siguranță au ajutat la dezvoltarea ta ca persoană.


Horoscop 29 august 2018, Leu:

Procesul de detașare emoțională în care te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Niciodată nu ai simțit o presiune mai apăsătoare pe proprii umeri. Tot ce poți face uneori este să te lași dusă de val doar de emoțiile pe care le resimți.


Horoscop 29 august 2018, Fecioară:

Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi. Încearcă să ordonați lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi.


Horoscop 29 august 2018, Balanţă:

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te fac să fii mai concentrată pe obiectivele în carieră.






Horoscop 29 august 2018, Scorpion:

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.


Horoscop 29 august 2018, Săgetător:

Ideile pe care le ai nu duc lipsa de structură. Cu toate acestea, simți dezorganizarea din jurul tău. Având în vedere perseverența de care totuși dai dovadă, vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești. Nu trebuie să te îngrijorezi în acest sens.


Horoscop 29 august 2018, Capricorn:

Vibrațiile aștrilor îți oferă o zi de miercuri plină de exuberanță și armonie. Vei fi focalizată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori.


Horoscop 29 august 2018, Vărsător:

Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui să mergi pe acest drum. Lucrurile se vor așeza de la sine, mai devreme sau mai târziu. Echilibrul tău emoțional rămâne primordial.


Horoscop 29 august 2018, Peşti:

Astăzi ai nevoie mai mult ca oricând să îți distragi atenția de la anumite probleme. Tensiunea în care trăiești de ceva timp a ajuns să îți „inunde” total rațiunea. Nu mai știi să alegi dintre bine și rău. Te lași condusă de tot ceea ce simți și ajungi mereu în impas emoțional, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS