Horoscopul zilei de marți, 28 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 28 august 2018


Horoscop 28 august 2018, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă planificaţi cât mai bine zilele următoare. Vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată şi vreţi să fiţi siguri/e că profitaţi din plin de fiecare clipă astfel încât să nu rămâneţi cu sarcinile în urmă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 28 august 2018, Taur:

Pregătiţi un proiect foarte frumos pentru următoarea perioadă, iar în aceste zile încercaţi să gândiţi cât mai bine planul pentru el. Simţiţi nevoia să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece ştiţi că acestea sunt cele care fac diferenţa, iar de data aceasta totul trebuie să fie perfect. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun, arată horoscopul de azi.


Horoscop 28 august 2018, Gemeni:

Ziua de 28 august începe cum nu se poate mai bine pentru voi - cu câteva provocări interesante din partea aştrilor. Este timpul să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale şi să vă ocupaţi cum ştiţi mai bine de sarcinile pe care le primiţi.






Horoscop 28 august 2018, Rac:

Este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcinile destul de importante. Este posibil ca după orele prânzului să întâmpinaţi câteva situaţii complicate în proiectele voastre pe care le puteţi rezolva doar dacă vă păstraţi calmul. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 28 august 2018, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una interesantă pentru voi; superiorii vă spun că în scurt timp vor interveni câteva schimbări în proiectele aflate în plină desfăşurare şi că trebuie să vă adaptaţi acestora. Daţi dovadă de seriozitate şi încercaţi să vă relaxaţi şi să vă vedeţi de sarcinile voastre.


Horoscop 28 august 2018, Fecioară:

O discuţie sinceră şi matură avută cu partenerul/a de cuplu vă convinge că este timpul să faceţi o schimbare foarte frumoasă pentru viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aştrii vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat, arată horoscopul zilei de 28 august.


Horoscop 28 august 2018, Balanţă:

Pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi pe plan profesional, este posibil să faceţi câteva compromisuri în relaţia cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de echipă. Spre seară, este posibil ca o persoană foarte dragă să vă facă un cadou cu adevărat special.






Horoscop 28 august 2018, Scorpion:

Ziua de 28 august începe cu dreptul pentru Scorpioni. Aştrii vă scot în cale o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viitorul vostru şi vă va deschide numeroase uşi în cariera profesională. Sunteţi foarte fericiţi/te şi vă pregătiţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă asumaţi riscurile necesare.


Horoscop 28 august 2018, Săgetător:

Este posibil ca azi, după o şedinţă importantă, unul dintre superiori să vină la voi şi să vă facă o propunere de colaborare pentru un proiect destul de important. Nu mai staţi pe gânduri, o astfel de ofertă vine o dată într-o viaţă. Profitaţi de oportunitate şi mergeţi cu mândrie pe acest drum.


Horoscop 28 august 2018, Capricorn:

Această perioadă este una de odihnă şi linişte pentru voi; profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă îndreptaţi mai mult atenţia asupra propriei persoane şi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente. Este posibil să vă doriţi să faceţi o schimbare în relaţia cu o persoană dragă.


Horoscop 28 august 2018, Vărsător:

Astăzi o persoană la care ţineţi foarte mult, cel mai probabil o rudă apropiată sau un/o prieten/ă foarte drag/ă, vă dezvăluie planul său pentru un proiect cu adevărat important. Sunteţi uimiţi/te de ce auziţi şi vă bucuraţi maxim pentru că ştiţi cât de mult aţi sfătuit-o să iasă din zona de confort şi să îşi urmeze visurile.


Horoscop 28 august 2018, Peşti:

Ziua de 28 august vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; sunteţi destul de activi/e şi încercaţi să vă ocupaţi cu multă răbdare de sarcinile profesionale venite din partea superiorilor. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai lung să revedeţi o persoană la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS