Horoscopul zilei de luni, 27 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 27 august 2018


Horoscop 27 august 2018, Berbec:

Vă simţiţi mult mai atraşi/se de ideea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei de luni, vă gândiţi la căminul vostru și la rezolvarea problemelor familiale care v-au afectat în ultima perioadă. Este posibil să aveţi parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul/a vostru/astră, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 27 august 2018, Taur:

Singuri/e, azi sunteţi nevoiţi/te să vă daţi planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp cu persoana care vă atrage. Compromisul se merită garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungeţi să o înţelegeţi după mult timp, arată horoscopul de azi.


Horoscop 27 august 2018, Gemeni:

Majoritatea oamenilor de care vă ataşaţi, vin și pleacă din viața voastră fără nicio explicație. Vă simţiţi descumpăniţi/te în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să învăţaţi să fiţi mai indiferenţi/te cu privire la acest aspect. Acest lucru este important pentru echilibrul vostru interior.






Horoscop 27 august 2018, Rac:

Teama de eșec pe care o resimţiţi la orice pas este dăunătoare echilibrului vostru emoțional. Astăzi o să fiţi forţaţi/te de împrejurimi să faceţi cheltuieli care nu sunt necesare. Sunteţi conştienţi/te mai mult decât oricând că piedicile pe care încearcă unii să vi le pună sunt doar provocări pentru voi.


Horoscop 27 august 2018, Leu:

Astăzi vă focalizaţi toată energia spre îndeplinirea promisiunilor făcute pentru anumite persoane. Comunicarea de care aveţi parte în relație nu vă ajută să descoperiţi ceea ce simte partenerul/a în raport cu anumite aspecte. Poate nici voi nu sunteţi nişte atât de buni/e ascultători/are precum pretindeţi de multe ori.


Horoscop 27 august 2018, Fecioară:

Atunci când vă aflaţi în mijlocul unor situaţii tensionate, aveţi nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găsiţi rezolvarea cea mai rapidă. Timpul, pentru voi, este cel mai de preț aliat. Indiferent de ceea ce simţiţi azi, nu veţi mai alege să vă puneţi pe locul secund, arată horoscopul zilei de 27 august.


Horoscop 27 august 2018, Balanţă:

Nimic nu mai poate fi negat la momentul actual al vieții voastre emoționale. Vă simţiţi în deplină armonie cu ceea ce trăiţi. Tot ceea ce vă înconjoară vă inspiră căldură, încredere, optimism. Spre seară alegeţi să daţi curs nevoii de a socializa și veţi alege o ieșire cu prietenii/ele.






Horoscop 27 august 2018, Scorpion:

Încrederea în sine și firea carismatică vă fac să fiţi de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre voi se lasă conduse de aparențe în ceea ce vă privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața voastră, este posibil să fiţi respinşi/se cu brutalitate și fără nicio explicație.


Horoscop 27 august 2018, Săgetător:

Ziua de astăzi este una destul de interesantă; este posibil ca partenerul/a de cuplu sau o persoană dragă să vă surprindă cu un cadou frumos. Este vorba despre un obiect sau accesoriu pe care vi-l doriţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut timp pentru a îl cumpăra.


Horoscop 27 august 2018, Capricorn:

Slăbiţi/te psihic, reacțiile pe care le aveţi vă îngreunează încercările de a vă păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a vă depăși timiditatea, nu reuşiţi să vă exprimaţi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl/o îngrijorează pe partener/ă.


Horoscop 27 august 2018, Vărsător:

Creativitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă scoate învingători/are din diverse contexte nefericite. Emoțiile puternice este posibil să vă inducă în eroare. Dacă nu veţi fi siguri/e pe alegerile pe care le veţi face, veţi avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.


Horoscop 27 august 2018, Peşti:

Azi exploraţi mai mult viața interioară și vă lăsaţi conduşi/se de lucrurile pe care le descoperiţi. Ascultaţi-vă mai mult organismul! Fiţi atenţi/te la semnalele de alarmă pe care vi le transmite, mai ales atunci când sunteţi stresaţi/te. Starea voastră de bine are de suferit din cauza impertinenței anumitor persoane, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS