Horoscopul zilei de duminică, 26 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 26 august 2018


Horoscop 26 august 2018, Berbec:

Ceea ce simţiţi azi și dorințele pe care le aveţi vă fac să vă daţi seama că împlinirea emoțională face parte din viața voastră. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca voi să zâmbiţi cu inima deschisă. În sfârșit simţiţi cu adevărat ceea ce înseamnă să fiţi împliniţi/te, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 26 august 2018, Taur:

Consideraţi că persoanele care insistă pe faptul că aveţi nevoie de relaxare sunt cele care vă induc de fapt cel mai mult o stare de agitație psihică. Sunteţi singurii/ele care își cunosc limitele. Indiferent de opinia altora, voi ştiţi să vă opriţi înainte ca stresul să își pună amprenta asupra vieții voastre, arată horoscopul de azi.


Horoscop 26 august 2018, Gemeni:

Starea de sănătate precară din ultima perioadă v-a forțat să puneţi în aşteptare mai multe obiective personale. Se întâmplă des să vă fie distrasă atenția de la lucrurile cu adevărat importante. Nu mai recunoaşteţi în voi persoana ambițioasă și determinată de altădată.






Horoscop 26 august 2018, Rac:

Astăzi nu vă va fi ușor să comunicaţi cu partenerul/a. Acesta/asta are o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este tot ceea ce nu are nevoie relația dintre voi în acest moment. Dacă alegeţi să petreceţi timpul singuri/e, o veţi face pentru binele legăturii dintre voi.


Horoscop 26 august 2018, Leu:

Uneori sunteţi puşi/se în fața unor situații care vă forțează să luaţi decizii dureroase. Nu integraţi cu maturitate reproșurile celor din jur. De cele mai multe ori, luaţi lucrurile personal și vă simţiţi foarte ușor jigniţi/te. Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul vostru în ceea ce privește viața personală.


Horoscop 26 august 2018, Fecioară:

Din păcate, planurile pentru această zi se năruie din cauza unor motive pe care nu le puteți controla. Încă o dată vă este foarte clară poziția pe care o ocupaţi în viețile anumitor persoane care pentru voi contează. Sunteţi daţi/te la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt, arată horoscopul zilei de 26 august.


Horoscop 26 august 2018, Balanţă:

Expunerea sinceră a sentimentelor vă poate ajuta să rezolvaţi ușor neînțelegerile de care aveţi parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faceţi par să fie riscante, pe termen lung acestea merită orice dedicare din partea voastră.






Horoscop 26 august 2018, Scorpion:

O persoană importantă pentru voi vă oferă aprecierea după care tânjiţi. Modul în care cereţi atenția și afecțiunea altora spune multe despre vulnerabilitățile voastre. Este important pentru echilibrul vostru interior să ajungeţi să vă descoperiţi exact așa cum sunteţi.


Horoscop 26 august 2018, Săgetător:

Prin faptul că veţi căuta mereu să menţineţi controlul asupra relațiilor voastre, reuşiţi doar să demonstraţi că simţiţi nevoia de a fi impunători/are și dominanţi/te. Acest mod a de fi îi/le irită și îi/le îndepărtează pe posibilii/ele parteneri/e romantici/e. Vă e greu să vă exteriorizaţi sentimentele într-o altă manieră.


Horoscop 26 august 2018, Capricorn:

Există un singur mod de a gândi și voi sunteţi singurii/ele care pot lua deciziile corecte. Acesta este modul în care priviţi voi lucrurile. Nu sunteţi nişte persoane flexibile. Cei/le din jur au suficiente motive pentru a vă critica și o vor face cu nonșalanță.


Horoscop 26 august 2018, Vărsător:

După o săptămână destul de agitată şi stresantă, ziua de duminică vă găseşte foarte liniştiţi/te. Faceţi tot posibilul să vă detaşaţi de tot ce înseamnă viaţa profesională şi să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi. Seara poate veni cu o veste frumoasă.


Horoscop 26 august 2018, Peşti:

Disonanța astrală din 26 august aduce o stare de panică în viața voastră romantică. Vă e greu să vă exteriorizaţi sentimentele. Prin urmare nu reuşiţi să aveţi parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul/a de viață. Acest lucru vă frustrează destul de mult, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS