Horoscopul zilei de miercuri, 22 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 22 august 2018


Horoscop 22 august 2018, Berbec:

Ziua de miercuri începe cu zâmbetul pe buze pentru voi şi asta datorită partenerului/ei de cuplu, care vă face o surpriză plăcută şi vă oferă un cadou la care visaţi de foarte mult timp. La locul de muncă, lucrurile decurg conform planului, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 22 august 2018, Taur:

Ziua de 22 august este una interesantă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde purtaţi discuţii frumoase şi sincere cu partenerul/a de cuplu. Este posibil să luaţi câteva decizii importante care vă vor ajuta în viitorul apropiat, arată horoscopul de azi.


Horoscop 22 august 2018, Gemeni:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu un eveniment foarte important pentru voi, aşa că în această perioadă vă focalizaţi întreaga atenţie doar asupra detaliilor. Spre seară, este posibil să primiţi o veste de la un om drag.






Horoscop 22 august 2018, Rac:

Ziua de 22 august pare să fie una destul de frumoasă pentru voi, în special pe plan sentimental, unde discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu ajung să determine luarea unor decizii importante pentru viitorul vostru.


Horoscop 22 august 2018, Leu:

Discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii vă conving că este timpul să luaţi o decizie importantă pe care aţi încercat să o tot amânaţi. Este posibil să vă doriţi să începeţi un proiect frumos, cu şanse mari de reuşită; oamenii dragi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 22 august 2018, Fecioară:

Ziua de azi pare să fie una ieşită din comun pentru voi şi asta deoarece începeţi un proiect interesant la locul de muncă. Superiorii sunt de partea voastră şi vă oferă toată susţinerea de care aveţi nevoie. Spre seară, vă relaxaţi alături de cei/le dragi, arată horoscopul zilei de 22 august.


Horoscop 22 august 2018, Balanţă:

Prima parte a zilei de 22 august vă găseşte foarte concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional; spre seară, este posibil să primiţi o ofertă de colaborare importantă, pe care o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri deoarece vă aduce beneficii majore pe plan financiar.






Horoscop 22 august 2018, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu sarcini importante pe plan profesional; faceţi tot posibilul să vă înţelegeţi cât mai bine cu colegii/ele de echipă, astfel încât să avansaţi cu proiectele la care lucraţi. Seara este pentru relaxare.


Horoscop 22 august 2018, Săgetător:

Prima parte a zilei de 22 august este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să comunicaţi sincer şi direct cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de echipă. Spre seară, este posibil ca o persoană dragă să vă dea o veste bună ce vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 22 august 2018, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii vă pot convinge că este timpul să faceţi câteva schimbări în proiectele aflate în plină desfăşurare sau, de ce nu, să începeţi noi proiecte îndrăzneţe. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 22 august 2018, Vărsător:

În această perioadă vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde comunicaţi sincer şi deschis cu oamenii dragi. Pe plan sentimental, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o surpriză plăcută. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 22 august 2018, Peşti:

Îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să gândiţi planul detaliat pentru un proiect de care vreţi să vă ocupaţi în următoarea perioadă; din partea oamenilor dragi primiţi tot sprijinul necesar pe acest drum nou pe care vreţi să mergeţi, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS