Horoscopul zilei de luni, 20 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 20 august 2018


Horoscop 20 august 2018, Berbec:

A fi lideri/e trebuie să fie destul de provocator. Cu toate astea, vă luaţi în serios acest rol pe care l-aţi primit în cadrul anturajului de prieteni/e. Oricine se poate încrede în capacitatea voastră de a face lucrurile în maniera corectă. Și la birou sunteţi luaţi/te drept exemplu de urmat de către colegi/e, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 20 august 2018, Taur:

Pretențiile pe care le au cei/le din jur de la voi par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Din păcate, nu ştiţi exact cum trebuie să acţionaţi în această situație. Vă este teamă să nu fiţi înţeleşi/se greșit. Cu toate astea, veţi alege să puneţi propriul bine pe primul loc, arată horoscopul de azi.


Horoscop 20 august 2018, Gemeni:

În relația personală vă lăsaţi absorbiţi/te de ideile partenerului/ei. Modul în care acesta/asta privește viața, vi se potrivește perfect. Într-adevăr are o capacitate extraordinară de a vă face să vă simţiţi iubiţi/te și doriţi/te. În această zi aveţi nevoie de multă afecțiune și înțelegere din partea celor din jur.






Horoscop 20 august 2018, Rac:

Deși astăzi veţi încerca să nu fiţi conflictuali/e, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. Starea de spirit pe care o aveţi nu vă ajută deloc să înfrânaţi acțiunile necontrolate. În plan profesional nu investiţi prea multă energie. Aveţi nevoie de resurse pentru tot ceea ce trăiţi în viața personală.


Horoscop 20 august 2018, Leu:

Trebuie să lucraţi mai mult la abilitatea voastră de a citi intențiile celor din jur. Vă lăsaţi foarte ușor acaparaţi/te de aparențe. Deși simţiţi nevoia să reluaţi legătura cu o persoană care v-a rănit mult în trecut, alegeţi să vă negaţi sentimentele. Este important să faceţi asta pentru propriul echilibru interior.


Horoscop 20 august 2018, Fecioară:

Nu vă simţiţi deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între voi și ceilalți/lelalte. Mai ales în această zi, alegeţi să rămâneţi rezervaţi/te și să nu vă expuneţi pe tavă starea afectivă în care vă aflaţi. Sfaturile sau compasiunea celor din jur vi se par întotdeauna false, arată horoscopul zilei.


Horoscop 20 august 2018, Balanţă:

Aveţi nevoie de independență în această perioadă din viața voastră, iar tot ceea ce vă doriţi este să vă petreceţi timpul singuri/e. Evitarea oricărui contact social vă ajută să vă concentraţi atenția pe voi înşivă/sevă. Aveţi nevoie de o perioadă de introspecție pentru a defini noi limite în raport cu anumite persoane.






Horoscop 20 august 2018, Scorpion:

Momentele petrecute cu voi pot aduce un plus de vitalitate stării voastre interioare. Deși pentru această zi aveaţi planuri stabilite cu prietenii/ele, starea de spirit vă împiedică să le onoraţi. Aveţi nevoie să vă retrageţi din tot ceea ce presupune social. Alegeţi să citiţi o carte foarte bună și să savuraţi un vin rece.


Horoscop 20 august 2018, Săgetător:

Nimic din ceea ce veţi trăi azi nu vă va afecta echilibrul interior. Lucrurile se așază pe un făgaș normal și ușor de integrat. Abilitatea de a vă face noi relații vă ajută să cunoaşteţi oameni noi. Aceștia vor reprezenta pentru voi o rampă de lansare în plan profesional.


Horoscop 20 august 2018, Capricorn:

Cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru voi. Odată luată această decizie, nu îi/le veţi lăsa pe cei/le din jur să fie prea intruzivi/e în ceea ce vă privește. Astăzi veţi fi puşi/se la zid de o persoană pertinentă și cu multe pretenții.


Horoscop 20 august 2018, Vărsător:

Nu alegeţi niciodată să faceţi compromisuri și să vă abateți de la propriile principii doar pentru a atinge succesul în carieră. Pentru voi, orice luptă trebuie să fie onorată de onestitate și sinceritate. Chiar și în viața personală, aceste principii fac parte din modul vostru de a acționa.


Horoscop 20 august 2018, Peşti:

Aştrii vă împing de la spate să acţionaţi impulsiv, dar starea de echilibru pe care o resimţiţi vă ajută să gândiţi rațional și calculat. În familie se întâmplă lucruri pe care nu le înţelegeţi, dar le acceptați exact așa cum vin, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS