Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 18 august 2018


Horoscop 18 august 2018, Berbec:

Este o zi mai calmă, mai luminoasă, pe care o poți transforma într-o zi frumoasă, cu condiția să le recunoști celor dragi locul și rolul în existența ta.


Horoscop 18 august 2018, Taur:

Te îndrepți către familie cu o nouă atitudine, una pe care ai dorit-o, ai căutat-o și nu ai putut-o găsi în ultima perioadă, deși nu îți este deloc străină.


Horoscop 18 august 2018, Gemeni:

Ai parte de o zi frumoasă, presărată cu momente care vor alunga gândurile negre și îți pot reda încrederea în sentimentele care au stat la baza relațiilor cu cei dragi.


Horoscop 18 august 2018, Rac:

Ai ocazia, deosebit de prețioasă, de a reveni la gânduri mai bune în legătură cu cei din familie sau cu cei pe care îi consideri astfel, deși legătura nu e de sânge.


Horoscop 18 august 2018, Leu:

Vorba îți este dulce, ești foarte convingător și reușești să atragi pe oricine se află în apropierea ta. Ar fi bine să folosești acest context favorabil pentru a repara relațiile stricate.


Horoscop 18 august 2018, Fecioară:

Ți se deschid anumite posibilități de a rezolva anumite probleme financiare sau unele legate de alte resurse necesare pentru a-ți vedea planurile realizate.


Horoscop 18 august 2018, Balanţă:

Poate fi o zi cu adevărat revigorantă datorită dorinței tale sincere de a relua relațiile cu unii dintre prieteni sau rude, de care te-ai îndepărtat.


Horoscop 18 august 2018, Scorpion:

Simți nevoia să oferi sprijin celor care au nevoie de așa ceva, indiferent că sunt din familie sau nu. Ar fi bine să nu ignori această dorință sinceră.


Horoscop 18 august 2018, Săgetător:

Ai parte de clipe frumoase, care vor ajuta mult la întărirea unor concluzii optimiste la care ai ajuns până acum. Acum vezi că intuiția merită un loc important în viața ta.


Horoscop 18 august 2018, Capricorn:

Ți se recunoaște un drept sau ți se acordă un privilegiu pe care l-ai dorit, deși nu e ceva rupt din soare. Dispoziția ta generoasă va da roade.


Horoscop 18 august 2018, Vărsător:

Ai puterea de a alege altceva astăzi, de a te apropia cu cele mai bune intenții de partenerul de cuplu sau de alte persoane care ocupă un loc similar în viața ta.


Horoscop 18 august 2018, Peşti:

Ai putea primi un cadou sau ceva care îți va aduce o bucurie asemănătoare. Este o zi care poate aduce și împlinirea unor dorințe, mai vechi sau mai noi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS