Horoscopul zilei de marţi, 14 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 14 august 2018


Horoscop 14 august 2018, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Sunteţi atenţi/te la detalii şi încercaţi să luaţi decizii bazate pe intuiţie, nu pe sfaturile primite de la cei/le din jurul vostru, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 14 august 2018, Taur:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece superiorii nu doar că vă laudă pentru performanţele din ultima perioadă, ci vă şi oferă un bonus substanţial pe care îl veţi folosi într-o investiţie importantă, arată horoscopul zilei.


Horoscop 14 august 2018, Gemeni:

În această perioadă sunteţi mai apropiaţi/te de colegii/ele de echipă deoarece trebuie să lucraţi alături de ei/le; vă faceţi timp şi încercaţi să îi/le cunoaşteţi mai bine şi să le ascultaţi şi poveştile de viaţă. Spre seară, este posibil să mergeţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.






Horoscop 14 august 2018, Rac:

Ziua de 14 august pare să fie una destul de liniştită pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini obişnuite, care nu vă dau bătăi de cap. Spre seară, purtaţi o discuţie frumoasă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 14 august 2018, Leu:

Ziua de marţi este una foarte frumoasă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să evoluaţi şi să începeţi noi proiecte. Superiorii vă pot răsplăti pentru munca din ultima perioadă cu un bonus frumos sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 14 august 2018, Fecioară:

La locul de muncă trebuie să lăsaţi toate planurile voastre deoparte şi să vă ajutaţi un/o coleg/ă sau chiar un/o prieten/ă foarte apropiat/ă care se află într-o situaţie mai puţin plăcută. Împreună reuşiţi să găsiţi o soluţie pentru a rezolva această situaţie cât mai repede cu putinţă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 14 august 2018, Balanţă:

În această perioadă încercaţi să fiţi mai relaxaţi/te şi să vă ocupaţi de sarcinile, problemele şi situaţiile nu tocmai plăcute cu zâmbetul pe buze. Intenţionaţi să nu vă mai stresaţi din orice lucru şi să fiţi mai recunoscători/are pentru ceea ce aveţi deja.






Horoscop 14 august 2018, Scorpion:

Ziua de azi este una de foc pentru Scorpioni. Se anunţă câteva schimbări neaşteptate la birou, iar voi sunteţi nevoiţi/te să vă adaptaţi destul de repede astfel încât să vă puteţi ocupa de sarcinile pe care le primiţi din partea superiorilor. Alegeţi să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 14 august 2018, Săgetător:

Dacă prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcini importante şi proiecte de lungă durată, imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra planului personal, unde trebuie să ajutaţi un om la care ţineţi foarte mult şi care se află într-o situaţie complicată.


Horoscop 14 august 2018, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Este posibil să participaţi la câteva şedinţe cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri pentru a le prezenta planurile voastre.


Horoscop 14 august 2018, Vărsător:

Astăzi aveţi şansa să vă rezolvaţi problemele financiare; este posibil să primiţi o sumă de bani destul de importantă care vă va ajuta să vă acoperiţi datoriile şi, cel mai important, să faceţi o investiţie într-un proiect cu şanse mari de reuşită. Alegeţi să fiţi optimişti/ste, totul va fi bine.


Horoscop 14 august 2018, Peşti:

Începutul zilei vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; încă de la primele ore ale dimineţii lucraţi la un proiect destul de important pe care vreţi să îl propuneţi superiorilor. Este posibil ca în discuţia pe care o aveţi cu aceştia să acceptaţi câteva compromisuri financiare, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS