Horoscopul zilei de luni, 13 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 13 august 2018


Horoscop 13 august 2018, Berbec:

Începeţi ziua de luni cu zâmbetul pe buze şi în compania partenerului/ei de cuplu; aveţi o stare de bine şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi indiferent de interacţiunile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la o rudă apropiată, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 13 august 2018, Taur:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi deoarece este petrecută alături de cele mai importante persoane din viaţa voastră. Chiar dacă nu faceţi foarte multe, simplul fapt că vă faceţi timp pentru a sta în preajma oamenilor care contează pentru voi vă bucură enorm, arată horoscopul zilei.


Horoscop 13 august 2018, Gemeni:

Ziua de azi este un moment foarte bun pentru a vă face ordine pe plan profesional; vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viitorul apropiat, motiv pentru care profitaţi de aceste clipe libere încât să gândiţi o strategie simplă şi eficientă care să dea rezultate.






Horoscop 13 august 2018, Rac:

După o perioadă aglomerată şi dificilă pe plan profesional, reuşiţi să ajungeţi la zi cu toate sarcinile şi proiectele. În curând veţi lua pauza la care visaţi de atât de mult timp, însă înainte de asta, trebuie să vă bucuraţi de beneficiile muncii voastre.


Horoscop 13 august 2018, Leu:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde vă doriţi de ceva timp să luaţi câteva decizii foarte importante. Aştrii sunt de partea voastră şi vă ajută în aceste momente, scoţând în calea voastră oamenii care să vă ajute pe acest drum.


Horoscop 13 august 2018, Fecioară:

În această perioadă vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi mai multe momente alături de oamenii cu adevărat importanţi pentru voi. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o rudă apropiată, arată horoscopul de azi.


Horoscop 13 august 2018, Balanţă:

Ziua de luni este dedicată vieţii personale; vă relaxaţi alături de persoanele dragi şi încercaţi să vă încărcaţi bateriile pentru zilele următoare. Spre seară, este posibil să primiţi în vizită o persoană la care ţineţi foarte mult şi care are nevoie de ajutorul vostru.






Horoscop 13 august 2018, Scorpion:

După această perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să petreceţi puţin timp singuri/e. Vreţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele şi să vă daţi seama care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 13 august 2018, Săgetător:

Ziua de luni pare să fie una chiar foarte relaxantă pentru voi; petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu sau de membrii/ele familiei. Spre seară, este posibil să primiţi o invitaţie în oraş din partea unui om din trecut cu care aţi avut o relaţie specială.


Horoscop 13 august 2018, Capricorn:

Ziua de 13 august este una frumoasă pentru voi deoarece reuşiţi să o petreceţi alături de oamenii care contează pentru voi. Este posibil ca seara să fie dedicată vieţii sentimentale; faceţi planuri de vacanţă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 13 august 2018, Vărsător:

Astăzi trebuie să încercaţi să fiţi cât mai liniştiţi/te în discuţiile pe care le purtaţi cu cei/le din jur. Acordaţi o mare atenţie cuvintelor pe care le spuneţi şi păstraţi-vă calmul pentru că este posibil să răniţi la nervi o persoană la care ţineţi foarte mult. Spre seară, primiţi o veste bună.


Horoscop 13 august 2018, Peşti:

Astăzi sunteţi destul de agitaţi/te pentru că aveţi foarte multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă; încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, primiţi în vizită o persoană la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS