Horoscopul zilei de duminică, 12 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 12 august 2018


Horoscop 12 august 2018, Berbec:

Obiceiurile și tabieturile la care ţineţi foarte mult sunt foarte greu de schimbat, chiar dacă cei/le din jur nu sunt de acord cu foarte multe dintre ele. Astăzi aveţi parte de tot felul de evenimente pe care le veţi resimți ca un atac la propriile persoane, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 12 august 2018, Taur:

Casa zodiei voastre este „inundată” de energii bune. Resimţiţi intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Alegeţi să vă detaşaţi de toate persoanele toxice din viața voastră, arată horoscopul zilei.


Horoscop 12 august 2018, Gemeni:

Astăzi vă proclamaţi destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei/le din jur nu se simt confortabili/e în raport cu acest subiect delicat și au tendința să vă evite. Este indicat să fiţi mai precauţi/te. Atitudinea voastră tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și veţi avea parte de multe momente penibile.






Horoscop 12 august 2018, Rac:

O atitudine mai degajată în raport cu tot ceea ce vi se întâmplă vă ferește de epuizare psihică. Atunci când vine vorba de prieteni/e, încercaţi să nu mai acordaţi atât de multă încredere. Fiecare dintre noi poate dezamăgi la un moment dat, chiar dacă nu ne dorim acest lucru.


Horoscop 12 august 2018, Leu:

Prietenii/ele vă știu dintotdeauna că fiind nişte firi mai reci și neimplicaţi/te afectiv. Din păcate, acest mod de a fi nu este compatibil cu dorința de a găsi fericirea în relația personală pe care o aveţi. Mai mult decât atât, nu vă încântă nici ideea unui compromis în acest sens.


Horoscop 12 august 2018, Fecioară:

Poate este cazul să descoperiţi, în primul rând, ceea ce de fapt simţiţi în raport cu anumite persoane din viața voastră. Sentimentele reprezintă catalizatorul unei vieți fericite. Nu le putem anula sau ignora importanța și însemnătatea pe care le poartă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 12 august 2018, Balanţă:

Firea dinamică și energică vă scoate mereu din impas în momentele pline de rutină. Lucrurile par să fie mereu pe punctul de a exploda. Chiar și în relația personală se întâmplă lucruri inexplicabile pentru Balanţe.






Horoscop 12 august 2018, Scorpion:

În plan personal, nu mai acceptați compromisuri care, în final, tot ajung să vă rănească. Astăzi încercaţi să priviţi cu tenacitate la tot ceea ce vi se întâmplă. Alegerile pe care le veţi face vă vor aduce confortul psihic de care aveaţi nevoie.


Horoscop 12 august 2018, Săgetător:

Emoțiile voastre sunt într-un haos total. Acest lucru se pare că va fi sursa unor neînţelegeri. Comportamentul vostru e destul de schimbător. Dacă sunteţi într-o relație, readuceţi în discuție un conflict mai vechi. Enervaţi/te de acest lucru, partenerul/a nu va ezita să vă reproșeze ceea ce faceţi.


Horoscop 12 august 2018, Capricorn:

Pe parcursul întregii zile sunteţi supuşi/se la conflicte emoționale. Vă va fi greu să alegeţi între rațiune și sentimente. Trebuie să vă controlaţi impulsurile și să fiţi mai siguri/e pe pașii pe care îi faceţi. Această zi de weekend este potrivită pentru relaxare și momente cu cei/le dragi.


Horoscop 12 august 2018, Vărsător:

Totul în viața voastră pare să fie la locul lui. Cu toate astea, un sentiment de nesiguranță vă învăluie astăzi rațiunea. Vă lăsaţi acaparaţi/te de dorința asiduă de a schimba ceva la viața voastră și vă îndepărtaţi de orice acțiune în acest sens. Este indicat să luaţi lucrurile cu calm.


Horoscop 12 august 2018, Peşti:

Nu sunteţi împăcaţi/te cu ceea ce trăiţi în plan personal. Provocările dureroase de care aveţi parte vă rănesc pe termen lung și vă fac să rămâneţi ancoraţi/te într-o stare de tristețe. Renunțarea la a mai fi creduli/e va face diferența atunci când va fi nevoie să faceţi alegeri bazate pe sentimente, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS