Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 11 august 2018


Horoscop 11 august 2018, Berbec:

Începeţi să vă obişnuiţi cu ideea că vara se apropie de final, motiv pentru care încercaţi să profitaţi cât de mult puteţi de aceste zile minunate. Este posibil ca spre seară să faceţi planuri pentru mâine alături de membrii/ele familiei sau de câţiva/teva prieteni/e dragi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 11 august 2018, Taur:

Dacă până acum a fost o perioadă extrem de aglomerată pentru voi pe plan profesional, lucrurile încep să se aranjeze, iar voi vă daţi seama care sunt proiectele asupra cărora să vă îndreptaţi atenţia. Spre seară, luaţi o decizie importantă care va aduce schimbări frumoase în viitorul vostru, arată horoscopul zilei.


Horoscop 11 august 2018, Gemeni:

Plănuiţi ca în prima zi de weekend să mergeţi la cumpărături; vreţi să faceţi câteva schimbări în locuinţă, motiv pentru care profitaţi de ziua liberă de astăzi şi faceţi o listă detaliată cu accesoriile şi piesele de mobilier de care aveţi nevoie. Spre seară, vă relaxaţi alături de cei/le dragi.






Horoscop 11 august 2018, Rac:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; simţiţi că în ultima perioadă v-aţi neglijat destul de mult partenerul/a de cuplu din cauza sarcinilor de la locul de muncă, motiv pentru care încercaţi să vă revanşaţi şi să petreceţi mai mult timp în compania lui/ei.


Horoscop 11 august 2018, Leu:

În această perioadă simţiţi nevoia să rezolvaţi mai întâi problemele pe care le aveţi cu voi înainte de a vă ocupa de cele pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită emoţiilor şi sentimentelor şi să luaţi decizii bazate pe ce vă dictează inima.


Horoscop 11 august 2018, Fecioară:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu zâmbetul pe buze; vă ocupaţi fără probleme de sarcinile profesionale obişnuite, iar după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde faceţi planuri pentru ziua de mâine alături de persoanele foarte dragi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 11 august 2018, Balanţă:

Ziua de 11 august este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale şi a rezolva câteva conflicte mai vechi avute cu persoanele dragi. Acceptaţi arta compromisului deoarece vreţi să lăsaţi totul în trecut şi să mergeţi mai departe.






Horoscop 11 august 2018, Scorpion:

Această perioadă a fost una foarte aglomerată pentru voi pe plan profesional şi vă este greu să vă faceţi timp şi pentru relaţiile personale. Din fericire, oamenii dragi din viaţa voastră vă înţeleg foarte bine şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.


Horoscop 11 august 2018, Săgetător:

După o perioadă destul de încărcată pe plan profesional, aţi aşteptat cu nerăbdare zilele de azi şi mâine pentru a vă relaxa în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Simţiţi nevoia unei pauze mai mult ca oricând.


Horoscop 11 august 2018, Capricorn:

Este posibil să participaţi la o întâlnire importantă cu superiorii pentru a discuta detaliile cu privire la un proiect de care urmează să vă ocupaţi în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 11 august 2018, Vărsător:

Azi vă confruntaţi cu câteva probleme mai dificile la locul de muncă şi, oricât de mult aţi încerca să le rezolvaţi, nu reuşiţi să le daţi de cap. Din acest motiv, hotărâţi să nu mai pierdeţi timp preţios şi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 11 august 2018, Peşti:

Această perioadă este dedicată vieţii sentimentale, pe care aţi cam neglijat-o în ultima lună. Relaţia de cuplu s-a răcit destul de mult, însă încă mai puteţi face ceva pentru a o salva; trebuie doar să vă doriţi. O discuţie cu persoana iubită vă poate ajuta să îi recâştigaţi dragostea, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS