Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 1 septembrie 2018


Horoscop 1 septembrie 2018, Berbec:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde trebuie să luaţi câteva decizii în ceea ce priveşte viitorul vostru. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii dragi vă vor ajuta să înţelegeţi cel mai bine care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 1 septembrie 2018, Taur:

Chiar dacă sunteţi foarte aglomeraţi/te şi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece, în sfârşit, lucrurile ies aşa cum vă doriţi. Următoarea perioadă va fi una mai frumoasă, în care beneficiile muncii voastre nu vor întârzia să apară, arată horoscopul de azi.


Horoscop 1 septembrie 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi întreaga atenţie îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de câteva sarcini urgente. Aştrii vă oferă posibilitatea de a face schimbări majore în proiectele aflate în plină desfăşurare astfel încât să vă rezolvaţi problemele financiare cât mai repede cu putinţă.






Horoscop 1 septembrie 2018, Rac:

Conjunctura astrală de azi vă oferă posibilitatea de a rezolva dificultăţile profesionale; reuşiţi să comunicaţi sincer şi deschis cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii cu privire la ideile şi planurile pe care le aveţi pentru următoarele proiecte.


Horoscop 1 septembrie 2018, Leu:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi destul de relaxaţi/te şi încercaţi să vă bucuraţi din plin de prima zi de toamnă. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 1 septembrie 2018, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; de la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu încercaţi să rezolvaţi toate sarcinile primite din partea superiorilor. Aveţi multă încredere în voi şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, arată horoscopul zilei de 1 septembrie 2018.


Horoscop 1 septembrie 2018, Balanţă:

Pe plan profesional pare să existe o problemă dificilă la orizont; încercaţi să comunicaţi deschis şi matur cu colegii/ele de echipă astfel încât să găsiţi o soluţie cât mai eficientă pentru această situaţie şi să nu pierdeţi timp preţios. Seara este relaxantă.






Horoscop 1 septembrie 2018, Scorpion:

Astăzi aştrii vă oferă posibilitatea de a vă rezolva problemele profesionale din trecut. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de tot ce este necesar astfel încât să încheiaţi acest capitol şi să mergeţi pe un alt drum.


Horoscop 1 septembrie 2018, Săgetător:

Încercaţi să vă rezolvaţi câteva probleme pe plan personal, motiv pentru care în această perioadă sunteţi destul de sinceri/e cu cei/le cu care intraţi în contact. Spre seară, este posibil să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 1 septembrie 2018, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii întreaga atenţie vă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte importante ce nu mai pot fi amânate. Superiorii au încredere în voi, aşa că trebuie să daţi tot ce aveţi mai bun.


Horoscop 1 septembrie 2018, Vărsător:

Este posibil ca azi să primiţi o veste foarte frumoasă care vă va determina să vă urcaţi în maşină şi să mergeţi să vedeţi o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Seara va fi cu adevărat specială pentru voi.


Horoscop 1 septembrie 2018, Peşti:

Sunteţi foarte relaxaţi/te şi vă ocupaţi de toate sarcinile cu zâmbetul pe buze. Seara este rezervată pentru partenerul/a de cuplu şi oamenii dragi din viaţa voastră, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS