Recomandarea zilei de 2 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 2 iulie 2018


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Berbec:

Aveţi tendința să limitaţi totul la o singură soluție, să nu vedeţi și celelalte șanse pe care le aveţi. Mare greșeală să renunţaţi la a încerca și alte căi! Numărul norocos al zilei pentru Berbeci este 4, scrie horoscop-urania.org.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Taur:

Inima e scutul vostru protector. Cu ea îi/le cuceriţi pe cei/le din jurul vostru. Nu vă lăsaţi manipulaţi/te de răutățile lor. Numărul norocos al zilei pentru Tauri este 13.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Gemeni:

Unii oameni ar putea spune despre voi că sunteţi foarte visători/are. Poate că așa este, dar nu uitaţi să vedeţi lucrurile și din punct de vedere rațional. Numărul norocos al zilei pentru Gemeni este 9.






Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Rac:

Ziua de azi e musai să fie senină pentru voi, indiferent de cum e vremea de afară. Numărul norocos al zilei pentru Raci este 5.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Leu:

Primiţi o veste cu impact negativ asupra voastră. Ar fi necesar să faceţi o serie de schimbări de acum înainte. Numărul norocos al zilei pentru Lei este 8.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Fecioară:

Nu vă aşteptaţi la rezultate imdiate oricât de intens aţi munci la noul vostru proiect. Numărul norocos al zilei pentru Fecioare este 11.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Balanţă:

E timpul să nu mai daţi crezare tuturor aberațiilor din jurul vostru. Formaţi-vă propria voastră părere. Numărul norocos al zilei pentru Balanţe este 6.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Scorpion:

Numai dacă riscaţi puteți afla răspunsul la o anumită întrebare, acea întrebare care vă macină de ceva vreme. Numărul norocos al zilei pentru Scorpioni este 7.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Săgetător:

Nu mai aveţi idee cum trebuie să vă purtați pentru a nu părea nişte dezechilibraţi/te, însă drept e că și cumpătarea are tehnicile ei. Luaţi-o ușor. Numărul norocos al zilei pentru Săgetători este 1.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Capricorn:

Sunteţi destul de influențabili/e din multe puncte de vedere și azi ar fi cazul să recunoaşteţi asta. Numărul norocos al zilei pentru Capricorni este 2.






Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Vărsător:

Nu puteți trece mai departe fără o gură zdravănă de aer proaspăt, fără a sta și a gândi dacă aţi făcut tot ce trebuia. Numărul norocos al zilei pentru Vărsători este 3.


Recomandarea zilei de 2 iulie 2018, Peşti:

Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să vă aplaude, să spună cât de minunat aţi lucrat în ultima vreme. Cârcotașii/ele vor fi prezenți/te și de data asta. Numărul norocos al zilei pentru Peşti este 18.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS