Horoscopul zilei de marți, 17 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 17 iulie 2018


Horoscop 17 iulie 2018, Berbec:

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață.


Horoscop 17 iulie 2018, Taur:

Astăzi ești pusă în postura de a prelua frâiele pentru a organiza și manageria o tranzacție profesională importantă. Reușita aceasta este esențială pentru modul în care va evolua cariera ta. Consideri că ai instrumentele necesare pentru a atinge succesul la care visezi.


Horoscop 17 iulie 2018, Gemeni:

Adori să fii la conducere și îți place enorm să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional. Majoritatea colegilor de la birou văd în tine o persoană capabilă de a face față oricărei situații tensionate.






Horoscop 17 iulie 2018, Rac:

În ultimele zile nu ai putut să te ocupi de toate detaliile unor proiecte și simți că dezorganizarea din jur te sufocă. Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente din viața ta să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi.


Horoscop 17 iulie 2018, Leu:

Astăzi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Adori să faci lucruri care îți aduc confort emoțional. Seara alegi să o petreci citind una din cărțile preferate.


Horoscop 17 iulie 2018, Fecioară:

Abilitățile în sfera creativității te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ceea ce poți pentru a îți îndeplini scopurile profesionale. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni.


Horoscop 17 iulie 2018, Balanţă:

Chiar dacă nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele contează destul de mult pentru tine. Ții la statutul social al celor cu care te împrietenești. Această nevoie de a investi în imagine poate avea un substrat psihologic mult mai profund decât ceea ce pare.


Horoscop 17 iulie 2018, Scorpion:

Totul se rezumă la echilibru și flexibilitate în acest început de zi. Sportul te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge același nivel în scurt timp. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești!


Horoscop 17 iulie 2018, Săgetător:

Perioada de repaus din cauza stării precare de sănătate te-a scos de tot din ritm. Ai multe planuri amânate sau de care pur și simplu nu te-ai putut ocupa. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Îți setezi noi obiective care te vor ajuta să îți recapeți motivația.


Horoscop 17 iulie 2018, Capricorn:

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de curprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.






Horoscop 17 iulie 2018, Vărsător:

Astăzi, la birou, pot apărea destul de multe neînțelegeri din cauza mediului tensionat în care se desfășoară activitatea. Dacă acest lucru se întâmplă, este important pentru echilibrul tău interior să nu iei nimic personal și să păstrezi o atitudine degajată, dar respectuoasă.


Horoscop 17 iulie 2018, Peşti:

Ești foarte jovială în raport cu cei din jur. Această atitudine, chiar și inconștientă, îl pune uneori într-o situație inconfortabilă pe partenerul tău. Știi întotdeauna să îți motivezi alegerile. Independent de acest lucru, este important să faci și alegerile potrivite.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS