Horoscopul sănătăţii, 9-15 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 9-15 iulie 2018


Horoscop 9-15 iulie 2018, Berbec:

Deoarece Luna Nouă din 13 are loc în casa familiei, fundația universului vostru interior, e de așteptat să vă năpădească amintirile, ba chiar să vă gândiţi cu nostalgie la momentele frumoase din trecut și/sau copilărie, stare de ușoară melancolie care vă e oarecum străină. Nu vă faceţi prea multe griji, e o toană de moment care vă va da din când în când târcoale săptămâna aceasta și nimic mai mult, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Taur:

E adevărat că Luna Nouă din data de 13 nu ocupă casa sănătății din horoscopul vostru general, dar merită menționat faptul că a venit momentul potrivit să îi împărtăşiţi cuiva drag câteva din supărările voastre care altfel ar putea să vă afecteze bunăstarea fizică. Așadar, dacă simţiţi că ceva vă necăjește și nu vreţi să degenereze într-o afecțiune, aştrii vă recomandă să vă destăinuiţi unui/ei apropiat/e, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Gemeni:

Casa a II-a în care se formează Luna Nouă din ziua de 13 nu simbolizează doar valorile voastre materiale, ci și cele morale pe care încercaţi să le respectați, ceea ce înseamnă că nu v-ar prinde rău să vă ghidaţi după principiul „ce vouă nu vă place, altora nu le faceţi”. În acest fel, vă scutiţi de dureri de cap inutile care ar putea ajunge să vă îngrijoreze în detrimentul lucrurilor care contează în realitate. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.






Horoscop 9-15 iulie 2018, Rac:

Deoarece Luna Nouă din 13 iulie ocupă casa personalității, dar și a vitalității voastre, e de așteptat să îi simţiţi influența destul de puternic. Poate că nu vă conferă mai multă energie, dar urmărește să vă facă să conştientizaţi faptul că nu trebuie neglijată hrănirea sufletului. În caz contrar, v-aţi putea alege cu și mai multe toane, capricii și schimbări bruște ale stării de spirit. Aveţi mai multă grijă de inima voastră! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Leu:

Luna Nouă din data de 13 se formează în casa subconștientului vostru, deci nu ar fi de mirare dacă vă dă târcoale săptămâna aceasta sentimentul că nu sunteţi iubiţi/te, apreciaţi/te și admiraţi/te la adevărata voastră valoare. Aceste neliniști vă pot cauza disconfort gastric, ceea ce înseamnă că se cere să nu mai căutaţi validare și acceptare exterioară. Întâi de toate, trebuie să fiţi fericiţi/te voi cu voi înşivă/sevă! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Fecioară:

Fecioarele care au probleme cu tensiunea arterială sau suferă de afecțiuni cardiace ar fi indicat să se țină sub atentă supraveghere medicală în intervalul 13-14 iulie. De asemenea, cei/le născuți/te în acest semn care au în familie persoane diagnosticate cu boli de inimă sunt sfătuiți/te să îşi facă un consult preventiv. În acest fel, se pot asigura că sunt în afara oricărui pericol. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Balanţă:

Se poate ca ziua de 15 iulie să nu vă surprindă în toanele cele mai bune. Vă nemulțumește ceva la voi înşivă/sevă sau la cineva din jurul vostru și vă e mai dificil decât de obicei să găsiţi resursele pentru a vă bucura de darurile cu care v-a cadorisit soarta. Aştrii vă reamintește că ar fi bine să vă apreciaţi pe voi și pe ceilalți/lelalte așa cum sunteți! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Scorpion:

Cum Luna Nouă din 13 se formează în casa filozofiei voastre de viață, e chiar recomandat să vă ajustaţi sistemul de valori și principii după care vă ghidaţi. Acum ar fi bine să vă găsiţi curajul de a fi vulnerabili/e. Nu înseamnă că trebuie să vă transformaţi în ținta agresivităților exterioare, ci doar să vă înfăţişaţi celor care merită încrederea și afecțiunea voastră așa cum sunteţi voi, fără nicio mască socială. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Săgetător:

Luna Nouă din 13 se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, deci aşteptaţi-vă la evenimente cu impact emoțional care vă provoacă să vă reevaluaţi investițiile de timp, energie, sentimente, chiar și bani în relațiile cu cei/le din jur. Acordaţi-vă câteva momente de meditație și introspecție săptămâna aceasta pentru a vă recalibra universul interior. Lăsaţi-vă ghidaţi/te de intuiție! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.






Horoscop 9-15 iulie 2018, Capricorn:

Intervalul 13-14 iulie se poate dovedi oarecum epuizant la nivel emoțional, fapt care ar putea să vă priveze de energia pe care aţi putea-o folosi pentru a vă ocupa de chestiuni cu adevărat urgente. Deși nu vă e tocmai ușor să cedaţi controlul și să delegaţi o parte din sarcinile voastre celorlalți/te, căutaţi să nu vă luaţi în spate o cruce mai grea decât puteți duce. Aştrii vă recomandă să fiţi realişti/ste cu privire la capacitățile voastre! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Vărsător:

Luna Nouă din 13 se formează în casa sănătății din horoscopul vostru general, devenind mai clar ca oricând că dincolo de detașarea voastră emoțională se ascunde o sensibilitate rară, vulnerabilă la energiile din afară. Neasumarea nevoilor și dorințelor poate atrage după sine dezvoltarea unor afecțiuni care nu fac altceva decât să evidenţieze că se cere să vă racordaţi la sinele vostru profund. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Peşti:

Casa a V-a pe care o ocupă Luna Nouă din data de 13 reprezintă și iubirea, respectiv relațiile cu cei/le mici, indiciu că viața voastră personală se prefigurează a urma o curbă ascendentă. Grija și căldura sufletească pe care le investiţi în povestea voastră de dragoste, dar și în legăturile cu copiii voştri vă ajută să treceţi mai ușor peste episoadele mai nereușite din trecut. Aştrii vă recomandă să daţi frâu liber afecțiunii și romantismului, arată horoscopul acestei săptămâni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS