Horoscopul dragostei, 9-15 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9-15 iulie 2018


Horoscop 9-15 iulie 2018, Berbec:

Luna Nouă din 13 se desăvârșește în casa familiei, moment prielnic pentru a vă vizita părinții sau de a vă interesa mai des cum îi tratează viața. Folosiţi-vă de această lunație pentru a îngropa securea războiului, dacă e cazul și a vă exprima sentimentele purtate persoanelor dragi ale casei. Aştrii preconizează că vor aprecia așa cum se cuvine latura voastră sensibilă, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Taur:

Dat fiind faptul că Luna Nouă din 13 ocupă casa rudelor de origine, dar și a vecinilor/elor, e de așteptat ca interacțiunile pe care le-aţi putea avea cu aceștia/stea săptămâna aceasta să fie încărcate de căldură și simpatie. Nici că se putea o ocazie mai bună să ştergeţi cu buretele animozitățile din trecut și să urmăriţi stabilirea unor legături cordiale pe viitor. Fiţi înțelegători/are, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Gemeni:

În zilele de 13 şi 14, cel puțin orele de după programul de muncă, par să fie rezervate vizitelor din partea sau făcute rudelor apropiate sau vecinilor/elor, în timp ce ziua de 15 se arată a fi dedicată meselor cu familia extinsă și reuniunilor cu cei/le dragi. Aştrii prefigurează și momente tensionate, dar nu suficient de agitate încât să nu le puteți face față. Nu le alimentaţi! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.






Horoscop 9-15 iulie 2018, Rac:

Pe fondul Lunii Noi din 13, se poate să vă deranjeze ceva mai mult decât de obicei faptul că partenerul/a se întâmplă să nu îşi exprime afecțiunea la cotele impuse de voi. Se prea poate să interpretaţi subiectiv anumite vorbe sau gesturi ale celui/ei drag/i, fapt care ar putea genera tensiuni inutile în cuplu. Înainte să vă lamentaţi, verificaţi dacă nu cumva tindeţi să exageraţi puțin lucrurile! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Leu:

Ar putea reveni în peisaj foști/ste parteneri/e de care vă leagă încă sentimente surprinzător de puternice. Poate că vă bate gândul să vă interesaţi cum o mai duc, în ce stadiu se află viața lor sentimentală în acest moment și dacă mai există cale de împăcare. Aştrii vă reamintesc că ciorba reîncălzită nu are același gust! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Fecioară:

Pe fondul Lunii Noi din 13, viața voastră socială se animă simțitor. Săptămâna aceasta vă puteți face amici/e noi, pătrundeţi probabil în alte anturaje sau găsiţi sprijin sufletesc, poate chiar și material în persoana acelora care vă împărtășesc idealurile și viziunile. Se recomandă să vă concentraţi pe extinderea cercului de cunoștințe și veţi deveni mai populari/e pe zi ce trece. Fiţi sociabili/e și deschişi/se, arată horoscopul săptămânal. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Balanţă:

Nu e de mirare dacă, pe fondul Lunii Noi din 13 iulie, intraţi în cercuri de oameni influenți, cunoaşteţi persoane de vază din comunitatea în care trăiţi sau somități din domeniul în care activaţi. Profitaţi de această ocazie pentru a vă face remarcaţi/te ca oameni și profesionişti/ste, dar și pentru a vă rezerva un loc permanent în rândurile celor care pot face diferența în societate. Îl meritați pe deplin! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Scorpion:

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă din 13 face referire și la rudele apropiate ale persoanei iubite, ceea ce înseamnă că e de așteptat ca interacțiunile cu acestea să fie ceva mai numeroase decât de obicei. Folosiţi-vă de această oportunitate pentru a le cultiva sau repara în cazul în care s-au deteriorat în ultima vreme. Aştrii vă recomandă să fiţi receptivi/e la mesajele lor subtile! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Săgetător:

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 vă activează casa intimității, moment foarte bun pentru a medita la cât investiţi cu adevărat, din punct de vedere emoțional, în relațiile sentimentale, dar și la loialitate, fidelitate, încredere reciprocă ori relații toxice. Acum aveţi posibilitatea să renunţaţi la o relație prea complicată. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.






Horoscop 9-15 iulie 2018, Capricorn:

Casa a VII-a în care se formează Luna Nouă din 13 mai simbolizează și relația de cuplu, semn cum că burlacii/ăcițele acestui semn pot întâlni pe cineva special, iar aceia/lea care sunt împreună cu cineva de ceva timp pot înregistra progrese remarcabile dacă se îngrijesc mai mult de sentimentele și nevoile sufletești ale partenerilor/elor de viață. Cheia constă în ascultarea activă! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Vărsător:

Intervalul de zile 13-14 va aduce în prim plan viața de cuplu care se dinamizează simțitor. Persoanele singure s-ar putea îndrăgosti, în timp ce cei/le implicați/te într-o relație ar putea să se bucure de câteva zile care pot reaprinde flacăra pasiunii. Se recomandă petrecerea timpului în doi prin cine și ieșiri romantice spontane. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Peşti:

Casa a V-a pe care o ocupă Luna Nouă din 13 reprezintă și iubirea, respectiv relațiile cu cei/le mici, indiciu că viața voastră personală se prefigurează a urma o curbă ascendentă. Grija și căldura sufletească pe care le investiţi în povestea voastră de dragoste, dar și în legăturile cu copiii voştri vă ajută să treceţi mai ușor peste episoadele mai nereușite din trecut. Se recomandă să daţi frâu liber afecțiunii și romantismului, arată horoscopul acestei săptămâni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS