Horoscopul zilei de vineri, 6 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 6 iulie 2018


Horoscop 6 iulie 2018, Berbec:

Chiar dacă oamenii din jurul vostru încearcă să vă convingă să mai aşteptaţi şi să încercaţi să vă gândiţi mai bine, ştiţi că aceasta este cea mai bună alegere pe care o puteţi face, aşa că decideţi să aveţi încredere în intuiţie şi să mergeţi mai departe cu planurile voastre, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 6 iulie 2018, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu sarcini importante pe plan profesional. Aveţi câteva idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare deoarece ştiţi că vă va aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară, arată horoscopul de azi.


Horoscop 6 iulie 2018, Gemeni:

Încercaţi să faceţi câteva schimbări într-un proiect foarte mare; chiar dacă colegii/ele de echipă vă dau sfaturi destul de bune, de data aceasta alegeţi să vă ascultaţi intuiţia şi să luaţi deciziile pe care voi le consideraţi potrivite. Spre seară, primiţi o ofertă de colaborare foarte frumoasă.


Horoscop 6 iulie 2018, Rac:

Ultima perioadă a fost una destul de agitată pentru voi; astăzi încercaţi să vă mai relaxaţi şi să vă mai amânaţi puţin sarcinile profesionale sau chiar să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Aveţi nevoie de puţină odihnă astfel încât să mergeţi mai departe cu planurile voastre.


Horoscop 6 iulie 2018, Leu:

În această perioadă faceţi câteva schimbări importante pentru viitorul vostru. Sunteţi pe drumul cel bun, trebuie doar să aveţi puţină răbdare pentru că uneori lucrurile nu ies chiar aşa cum vă doriţi. De asemenea, învăţaţi să credeţi mai mult în voi.


Horoscop 6 iulie 2018, Fecioară:

Sunteţi la răscruce de drumuri şi nu ştiţi care este calea corectă pe care să o apucaţi. Din fericire, o persoană la care ţineţi foarte mult şi în care aveţi mare încredere vă vine în ajutor şi vă dă un sfat care vă determină să vedeţi mai bine situaţia în care vă aflaţi şi ce trebuie să faceţi în viitor.


Horoscop 6 iulie 2018, Balanţă:

Ziua de vineri pare să fie una destul de neobişnuită pentru voi; este posibil să aveţi o întâlnire cu superiorii, care vă propun să vă ocupaţi de un proiect important. Acesta vine la pachet cu o serie de modificări în programul vostru, motiv pentru care este recomandat să discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 6 iulie 2018, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi anunţaţi/te că urmează să vă ocupaţi de câteva proiecte foarte interesante alături de o echipă de oameni pe care îi admiraţi foarte mult. Va fi o perioadă mai aglomerată, însă vă adaptaţi repede schimbărilor şi aveţi rezultate frumoase în scurt timp.


Horoscop 6 iulie 2018, Săgetător:

Vineri este o zi foarte frumoasă pentru voi; la locul de muncă lucrurile încep să se aşeze la locul lor, iar voi reuşiţi să lăsaţi garda jos şi să vă relaxaţi. În scurt timp veţi avea parte şi de câteva surprize destul de frumoase pe plan financiar.


Horoscop 6 iulie 2018, Capricorn:

Superiorii vă fac o ofertă foarte interesantă; aveţi posibilitatea de a vă ocupa de un proiect important, care vă va aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a accepta propunerea.


Horoscop 6 iulie 2018, Vărsător:

În această perioadă aveţi tendinţa să credeţi că alegerile pe care le faceţi sunt cele potrivite. Trebuie, însă, să luaţi o pauză de la tot ce se întâmplă în viaţa voastră şi să încercaţi să vă ascultaţi inima. Descoperiţi ce îşi doreşte cu adevărat şi alegeţi să vă urmaţi visurile.


Horoscop 6 iulie 2018, Peşti:

În această perioadă, aveţi multe proiecte şi planuri aflate în plină desfăşurare şi nu staţi tocmai bine cu timpul, însă faceţi tot posibilul să nu vă neglijaţi viaţa sentimentală. Spre seară, îi faceţi un cadou special partenerului/ei de cuplu, arată horoscopul zilnic.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS