Horoscopul zilei de vineri, 20 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 20 iulie 2018


Horoscop 20 iulie 2018, Berbec:

Sunteţi într-o situaţie mai dificilă şi trebuie să alegeţi între ciocan şi nicovală. Încă nu ştiţi care este drumul pe care vă doriţi să mergeţi, motiv pentru care încercaţi să cereţi părerea oamenilor în care puteţi avea încredere şi care vă vor doar binele. Primiţi un sfat bun care vă va ajuta foarte mult, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 20 iulie 2018, Taur:

În această perioadă încercaţi din răsputeri să vă dezvoltaţi cu adevărat hobby-urile, talentele şi abilităţile. Este un moment foarte bun pentru a experimenta şi a testa lucruri noi; îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort deoarece vă aşteaptă ceva minunat, arată horoscopul zilei.


Horoscop 20 iulie 2018, Gemeni:

Astăzi poate fi considerată ziua sincerităţii pentru voi; aştrii vă oferă posibilitatea de a vă pune sufletul pe tavă şi a da frâu liber sentimentelor şi emoţiilor voastre. Este posibil să rezolvaţi chiar şi un conflict mai dificil, din trecut, avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult.






Horoscop 20 iulie 2018, Rac:

În prima parte a zilei de vineri vorbiţi deschis cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri despre planurile şi ideile voastre pentru proiectele de viitor. Din fericire, aceştia/stea vă susţin pe acest drum şi vă oferă undă verde pentru a face schimbările pe care voi le consideraţi necesare.


Horoscop 20 iulie 2018, Leu:

Încercaţi ca în această perioadă să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să rezolvaţi conflictele pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Sunteţi atenţi/te la emoţiile pe care aceştia le transmit şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri astfel încât lucrurile să se liniştească.


Horoscop 20 iulie 2018, Fecioară:

Este posibil ca azi să mergeţi la cumpărături, unde cheltuiţi mai mulţi bani decât intenţionaţi. Spre seară, o persoană la care ţineţi foarte mult vă face o vizită neaşteptată pentru a vă da o veste care vă va pune zâmbetul pe buze, arată horoscopul de azi.


Horoscop 20 iulie 2018, Balanţă:

Vă confruntaţi cu o problemă destul de dificilă şi nu ştiţi cum să o rezolvaţi; acceptaţi sfaturile oamenilor din jurul vostru, însă este foarte important să fiţi atenţi/te la ce simţiţi voi şi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Aveţi mai multă încredere în voi, doar voi ştiţi ce vă doriţi cu adevărat de la viaţă.


Horoscop 20 iulie 2018, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să luaţi o decizie nepotrivită în momentul nepotrivit şi să faceţi o greşeală care vă va da peste cap câteva planuri. Din fericire, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism în această perioadă. În scurt timp, reuşiţi să rezolvaţi această situaţie dificilă.


Horoscop 20 iulie 2018, Săgetător:

Din cauza unei influenţe negative, este posibil ca în această perioadă să fiţi atraşi/se de distracţii scumpe şi cheltuieli care vă vor lăsa o gaură destul de uriaşă în buzunar. Încă mai puteţi remedia situaţia, trebuie doar să vă doriţi să faceţi acest lucru.


Horoscop 20 iulie 2018, Capricorn:

Sunteţi destul de prinşi/se cu treburi, sarcini, proiecte şi întâlniri importante pe plan profesional şi nu reuşiţi să vă mai găsiţi timp şi pentru viaţa personală. Aştrii vă sfătuiesc să încercaţi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu şi să îi explicaţi care este situaţia. Vă va înţelege şi vă va oferi spaţiul de care aveţi nevoie.






Horoscop 20 iulie 2018, Vărsător:

S-ar putea ca relaţia cu partenerii/ele de afaceri să fie tot mai strânsă în această perioadă deoarece lucraţi la câteva proiecte interesante şi frumoase. Munciţi mai mult, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 20 iulie 2018, Peşti:

Astăzi sunteţi mai sensibili/e decât de obicei şi este posibil să reacţionaţi diferit şi să fiţi răniţi/te destul de uşor la comentariile şi părerile făcute de oamenii din jurul vostru. Pe plan sentimental, veţi avea parte de o discuţie nu tocmai plăcută cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS