Horoscopul zilei de luni, 2 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 2 iulie 2018


Horoscop 2 iulie 2018, Berbec:

Ceea ce trăiţi astăzi este o adevărată lecție de viață deoarece vă ajută să luaţi decizii importante pentru voi. Încă de dimineață oferiţi celor din jur o dispoziție jovială și comunicativă. Dacă alegeţi să mergeţi la birou, veţi flirta foarte mult cu o persoană pe care aţi cunoscut-o de curând, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 2 iulie 2018, Taur:

Încercaţi ca în următoarea perioadă să vă faceţi un plan bine detaliat pentru toate proiectele de care vreţi să vă ocupaţi astfel încât să nu rataţi nimic. Aveţi multe planuri frumoase, trebuie doar să vă planificaţi cât mai bine timpul. Dacă aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să cereţi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 2 iulie 2018, Gemeni:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde lucruri frumoase urmează să vi se întâmple. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa tot timpul. Seara vine cu o surpriză frumoasă pe plan sentimental.






Horoscop 2 iulie 2018, Rac:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să comunicaţi sincer şi direct cu partenerul/a de cuplu. Vă gândiţi serios că este timpul pentru un nou pas în relaţia voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 2 iulie 2018, Leu:

Începeţi ziua de luni cu zâmbetul pe buze; partenerul/a de cuplu fie vă dă o veste frumoasă, fie vă surprinde cu un cadou special la care visaţi de foarte mult timp. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 2 iulie 2018, Fecioară:

Luni pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă simţiţi atât de optimişti/ste încât nimic nu stă în calea fericirii voastre. Comunicarea cu oamenii din jurul vostru se desfăşoară fără probleme, arată horoscopul zilei.


Horoscop 2 iulie 2018, Balanţă:

Profitaţi de această zi frumoasă şi încercaţi să comunicaţi sincer şi deschis cu persoanele din viaţa voastră astfel încât să le cunoaşteţi mai bine. După orele prânzului, este posibil ca o rudă apropiată să vă dea o veste pe care o aşteptaţi de mult timp.


Horoscop 2 iulie 2018, Scorpion:

După o perioadă aglomerată, în care aţi muncit pe rupte, acesta este un moment frumos în care tot ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi să vă bucuraţi de rezultate. Toate planurile voastre sunt pe cale să se realizeze, iar voi sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată.


Horoscop 2 iulie 2018, Săgetător:

Această perioadă este una de tranziţie pentru voi; urmează momente interesante pe toate planurile care vă vor aduce beneficii de toate felurile. Aştrii vă sfătuiesc să încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 2 iulie 2018, Capricorn:

Azi nu sunteţi deloc în apele voastre; treceţi printr-o perioadă mai aglomerată şi mai dificilă pe plan profesional şi vă gândiţi deja să faceţi câteva schimbări. Nu vă grăbiţi şi încercaţi să analizaţi cu mare atenţie planurile voastre înainte de a lua o decizie finală.






Horoscop 2 iulie 2018, Vărsător:

Această perioadă este una foarte aglomerată pentru voi deoarece sunteţi prinşi/se cu numeroase planuri şi proiecte importante de care trebuie să vă ocupaţi. Sunteţi destul de obosiţi/te, motiv pentru care ar fi bine să luaţi o mică pauză pentru a vă relaxa puţin şi a vă încărca bateriile.


Horoscop 2 iulie 2018, Peşti:

Simţiţi că vreţi să faceţi foarte multe, însă aveţi prea puţin timp la dispoziţie. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi să încercaţi să analizaţi cu mare atenţie care este drumul pe care vreţi să mergeţi şi dacă tot ce faceţi vă ajută să ajungeţi mai repede acolo unde vă doriţi, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS