Recomandarea zilei de 29 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 29 iunie 2018


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Berbec:

Voi aveţi în mână pâinea și cuțitul. Este momentul să riscaţi pentru voi, pentru bunăstarea voastră. Numărul norocos al zilei pentru Berbeci este 7, scrie horoscop-urania.org.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Taur:

Nu trimiteţi emisari în locuri în care oamenii nu comunică de obicei. Nu o să câştigaţi nimic. Ştiţi voi despre ce e vorba. Numărul norocos al zilei pentru Tauri este 5.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Gemeni:

Nu aveţi ce să faceţi dacă vedeţi că la capitolul comunicare există derapaje. Lăsaţi totul în mâna timpului. Numărul norocos al zilei pentru Gemeni este 3.






Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Rac:

Cine crede în voi vă va aborda. Nu vă panicaţi dacă vedeţi că anumite reacții întârzie. Numărul norocos al zilei pentru Raci este 11.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Leu:

Staţi în aşteptare. Aveţi mare grijă ce faceţi de acum înainte și care sunt lucrurile de care ţineţi cont pentru bunăstarea voastră financiară. Numărul norocos al zilei pentru Lei este 12.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Fecioară:

Situația actuală poate fi rezolvată însă totul depinde cum o priviţi, din ce perspectivă. Nu căutaţi nod în papură. Numărul norocos al zilei pentru Fecioare este 4.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Balanţă:

Puneţi în aplicare planurile care contează pentru voi. Nu vă aruncaţi în fața unor evenimente despre care nu ştiţi nimic. Numărul norocos al zilei pentru Balanţe este 6.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Scorpion:

Dacă observaţi că oamenii din jurul vostru sar calul, spuneţi ce vă macină. Numărul norocos al zilei pentru Scorpioni este 8.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Săgetător:

Rupeţi-vă de trecut. Concentraţi-vă pe proiectele voastre de viitor. Aveţi mare grijă cum vă purtați în raport cu activitățile voastre de zi cu zi. Numărul norocos al zilei pentru Săgetători este 9.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Capricorn:

Nimic nu se compară cu o zi petrecută alături de cei/le dragi. Aveţi parte de momente frumoase alături de ei/le. Numărul norocos al zilei pentru Capricorni este 2.






Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Vărsător:

Ieşiţi din atmosfera negativă în care v-aţi băgat singuri/e. Aveţi de făcut o serie de alegeri importante pentru binele vostru. Numărul norocos al zilei pentru Vărsători este 1.


Recomandarea zilei de 29 iunie 2018, Peşti:

Voi aveţi de gând să suferiţi pentru alții/tele? Nu! Reveniţi-vă în fire și faceţi ce e mai bine pentru voi, nu pentru oameni necunoscuți. Numărul norocos al zilei pentru Peşti este 10.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS