Recomandarea zilei de 26 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 26 iunie 2018


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Berbec:

Spuneţi sincer ce aveţi pe suflet și nu vă lăsaţi intimidaţi/te de replicile dure ale celorlalți/te. Numărul norocos al zilei pentru Berbeci este 5, scrie horoscop-urania.org.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Taur:

Sunteţi în fața unui nou început. Trebuie să vă gândiţi serios la pașii pe care îi aveţi de urmat pentru a ajunge la destinația corectă. Numărul norocos al zilei pentru Tauri este 7.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Gemeni:

Aveţi de dus o luptă zi de zi, o luptă în care nu sunteţi deloc singuri/e. Trebuie să vă concentraţi cu maximă atenție asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei pentru Gemeni este 3.






Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Rac:

Nu aveţi alături de voi persoana potrivită în lupta voastră pentru principii și idei. Căutaţi sprijin în altă parte. Numărul norocos al zilei pentru Raci este 4.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Leu:

Profitaţi de o zi de răgaz pentru a vă pune ordine în gând. Numărul norocos al zilei pentru Lei este 13.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Fecioară:

Vă lipsește vitalitatea la locul de muncă și asta vă macină extrem de mult. Nu vă place la ce s-a ajuns în jurul vostru și vreţi să faceţi o schimbare mare. Numărul norocos al zilei pentru Fecioare este 10.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Balanţă:

Vă simţiţi constrânşi/se de atitudinile celorlalți/te. Vă lăsaţi prea mult influenţaţi/te de starea generală, de energiile negative din jur și nu e tocmai bine. Numărul norocos al zilei pentru Balanţe este 6.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Scorpion:

Primiţi tot felul de complimente și vă mulţumiţi cu vorbele frumoase primite de la cei/le din jur. Aveţi mare grijă cum vă desfăşuraţi de acum înainte. Numărul norocos al zilei pentru Scorpioni este 8.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Săgetător:

Aveţi puțină răbdare! Toate se așază așa cum trebuie. E nevoie doar de calmitate și speranță la mai bine. Numărul norocos al zilei pentru Săgetători este 1.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Capricorn:

Aveţi parte de un câștig nesperat. Aveţi grijă în ce investiţi bănuții pe care îi primiţi. Numărul norocos al zilei pentru Capricorni este 11.






Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Vărsător:

Calculaţi și tot calculaţi și ajungeţi pe minus. Aveţi mare grijă pe ce daţi banii astăzi. Puteți intra într-o mare capcană. Numărul norocos al zilei pentru Vărsători este 15.


Recomandarea zilei de 26 iunie 2018, Peşti:

Prezența voastră face bine unei persoane. Oferiţi-i din pozitivitatea voastră, din energia voastră specială. Numărul norocos al zilei pentru Peşti este 2.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS