Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 18-24 iunie 2018


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Berbec:

Se întâmplă ceva în zilele de 23 şi 24 iunie, care vă determină să oscilaţi între credință și tăgadă. Poate ceea ce simţiţi voi pe interior sau trăirile pe care le-a generat o anumită conjunctură în care aţi intrat zilele acestea contravin principiilor voastre morale sau ideilor avute despre providență. Reţineţi că mecanismul universal principal este iubirea, restul sunt detalii, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Taur:

În zilele de 20 şi 21 iunie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui ca la mijlocul acestei săptămâni să vă forjaţi mai puțin decât în cealaltă parte a săptămânii. Altfel, rezervele voastre de energie ar putea avea de suferit, ceea ce s-ar putea să aducă un deficit pe această parte la sfârşitul săptămânii când v-aţi programat angajamente sociale, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Gemeni:

Bărbaților născuți sub semnul Gemenilor, dar mai ales acelora trecuți de prima tinerețe, le e recomandat să consulte medicul dacă apar semne că sistemul excretor lasă de dorit. Femeile născute sub acest semn sunt sfătuite să nu lase afecțiunile urinare netratate şi se recomandă să se ia în calcul și eventualele remedii naturiste dacă situația nu este una gravă.






Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Rac:

Planul sănătății voastre fizice este intens activat perioada aceasta, deci încercaţi să renunţaţi, cel puțin pentru o perioadă, la răsfățurile culinare despre care se știe că, în cazul vostru, nu sunt tocmai indulgențe ocazionale. Organul care ar putea avea de suferit cel mai mult zilele acestea, dar în special în zilele de 23 şi 24 iunie, este ficatul care se cere menajat prin mese frugale și alimente sănătoase.


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Leu:

Se prea poate ca unele dureri reumatice ale articulațiilor genunchilor sau ale încheieturilor mâinilor să vă determine să vă schimbaţi planurile de la mijlocul săptămânii, în special dacă acestea presupuneau o delegație sau o deplasare la mare distanță de casă. Probabil ar fi bine să vă lăsaţi pe mâna unui/ei masor/eze care să vă elibereze de tensiunea acumulată în aceste regiuni ale corpului.


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Fecioară:

Cel puțin săptămâna aceasta, nu e de glumit cu problemele circulatorii, mai ales periferice. Așadar, dacă vă confruntați cu furnicături la nivelul membrelor superioare şi inferioare sau nu vă vedeţi nicicum încălzite extremitățile, e recomandat să apelaţi la remedii naturiste către finele săptămânii. Aştrii recomandă totuși să vă odihniţi activ, mai ales dacă munca voastră este una sedentară, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Balanţă:

Poate că uneori v-aţi autoadministrat medicația după ureche și a funcționat ori aţi luat pastilele care i-au făcut bine unui/ei apropiat/e aflat/ă într-o situaţie similară, dar regula se poate să nu se aplice și în zilele de 23 şi 24. În consecință, înainte de a vă supune unor riscuri inutile, gândiţi-vă dacă merită să mergeţi la noroc când vine vorba de sănătatea voastră. Daţi dovadă de înțelepciune!


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Scorpion:

Poate că nu din prima zi, dar începând cu a doua zi a săptămânii, v-aţi programat o serie de activități epuizante fără a lua în calcul faptul că mai aveţi nevoie ocazional de pauze și de timp să vă odihniţi. Dacă vă expuneţi presiunilor și stresului în mod sistematic, puteți ceda fizic sau nervos chiar în mijlocul săptămânii, fapt care v-ar putea costa scump.


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Săgetător:

În perioada cuprinsă între zilele de 19 şi 21 iunie, teama că ar putea ieși la iveală secrete care v-ar afecta viața de cuplu, cea profesională sau reputația poate deveni de-a dreptul apăsătoare. Atât timp cât vă asumaţi trecutul, cu tot cu întâmplările de care nu sunteţi tocmai mândri/e, nu aveţi motive să vă faceţi griji cu privire la o posibilă deconspirare. Important este să fiţi împacaţi/te cu voi înşivă/sevă!






Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Capricorn:

Cuvintele vă pot ridica sau coborî, dar ce se întâmplă atunci când căutaţi să păstraţi aparențele și nu vă găsiţi curajul de a spune ceea ce simţiţi? În cazul în care nu reuşiţi să treceţi peste orgoliu, se poate să aflaţi că consecinţele sunt mai serioase decât v-aţi fi așteptat. În loc să persistaţi într-o stare de permanentă confuzie, mai bine cereţi explicații și vă lămuriţi cu privire la unele aspecte.


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Vărsător:

Ceea ce semănaţi în Univers în data de 18, veţi culege nu mai târziu de 19 sau 20 iunie. Cu siguranță, cunoaşteţi principiile după care funcționează legea atracției universale și se pare că, cel puțin săptămâna aceasta, vi se potrivește mănuşă. În loc să vă îngrijoraţi, încercaţi să vă vizualizaţi în contextul potrivit în viitorul apropiat. Aveţi grijă ce vă doriţi că s-ar putea să se întâmple!


Horoscopul sănătăţii, 18-24 iunie 2018 – Peşti:

Când v-aţi făcut ultima oară un control oftalmologic? În cazul în care calitatea vederii a început să scadă în ultima perioadă sau deja purtați ochelari, dar nu v-aţi monitorizat regulat parcursul afecțiunii oculare, e momentul să vizitaţi cabinetul specialistului cândva la mijlocul săptămânii. Poate că există tratamente sau regimuri alimentare care vă pot ajuta să vă corectaţi în timp vederea.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS