Horoscopul sănătăţii, 2-8 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 2-8 iulie 2018


Horoscop 2-8 iulie 2018, Berbec:

Dacă zilele de 5, 6 și 7 vă surprind sub tratament, iar starea voastră de sănătate pare să se înrăutățească, nu vă îngrijoraţi deoarece așa înțelege organismul vostru să vă transmită că lupta împotriva bolii începe să dea rezultate. E drept că aţi putea fi descurajaţi/te în primă fază, fiind tentaţi/te să renunţaţi la medicație, dar nu le permiteţi acestor mici piedici să vă abată de la calea ce trebuie urmată, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Taur:

Ziua de 8 ar putea agita apele pe acest plan într-o anumită măsură. Probabil că o mică durere de cap sau de măsea vă va da târcoale la sfârşitul săptămânii, dar nu îi permiteţi să atenteze la echilibrul vostru interior. Totuși, nu o neglijaţi complet dacă persistă și faceţi aranjamentele necesare pentru a vă prezenta la doctor lunea viitoare la prima oră. În caz contrar, se poate agrava și complica, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Gemeni:

Se face că săptămâna aceasta zodia nașterii voastre nu figurează pe lista neagră a aştrilor, cel puțin la acest capitol. Dacă totuși nu sunteţi în apele voastre ori vă simţiţi bine, dar vreţi să vă ajustaţi puţin stilul de viață ori alimentație, se recomandă totuși să nu faceţi modificări de care nu vă puteți ține pe termen lung, deoarece s-ar putea să vă daţi și mai rău organismul peste cap. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.






Horoscop 2-8 iulie 2018, Rac:

Se poate să începeţi săptămâna cu stângul pe acest plan, mai ales dacă suferiţi de o afecțiune cronică sau nu aţi acordat atenția care i se cuvenea sănătății și ați lăsat boala să se trateze de la sine ori aţi luat medicaţie după ureche. Dar dacă aţi urmat un tratament lung, complicat sau aţi ținut un regim alimentar strict, e posibil să sesizaţi o îmbunătățire vizibilă și durabilă a stării voastre generale. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Leu:

Zilele de 2, 3 și 4 v-ar putea surprinde într-o dispoziție de zile mari și cu bateriile încărcate până la refuz. Cum dispuneţi de o stare de spirit de zile mari și de rezerve de energie pe măsură, aţi putea fi tentaţi/te să vă angrenaţi în activități cu risc crescut de accidente. Potoliţi-vă puţin elanul deoarece s-ar putea să regretați altfel că aţi zis „hop” înainte să săriţi. Luaţi lucrurile pe îndelete. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Fecioară:

Intervalul 2-3 iulie v-ar putea surprinde experimentând trăiri contradictorii. Poate aveţi parte de situații în care mulți prea mulți ochi se ațintesc asupra voastră și nu vă mai simţiţi în controlul lucrurilor, deci în siguranţă ori vă simţiţi oarecum că vă place această atenție deși susţineţi sus și tare că nu o apreciaţi. Aştrii vă recomandă să vă decideţi ce anume vă doriţi până când nu ajungeţi să frustraţi lumea, arată horoscopul săptămânal. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Balanţă:

Zilele de 5, 6 și 7 vă găsesc probabil ceva mai critici/e decât de obicei la adresa voastră, dar și a oamenilor din jurul vostru. Cel puțin în data de 7, se poate să vă deranjeze o remarcă mai grosolană a unui/ei apropiat/e sau vecin/e într-atât de mult încât să ajungeţi să vă faceţi procese mari de conștiință. Poate ar fi bine să fiţi mai indulgenţi cu voi înşivă/sevă și toleranţi/te cu scăpările altora. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Scorpion:

E posibil ca în data de 8 să nu vă prea ardă de socializare. Situația nu ar părea prea complicată dacă nu v-aţi fi luat din timp unele angajamente care presupun să primiţi musafiri ori să vizitaţi voi pe cineva. Dacă chiar treceţi printr-o stare nu tocmai potrivită pentru astfel de activități, scuzaţi-vă și promiteţi că vă veţi revanșa cu următoarea ocazie. Poate doar aveţi nevoie să petreceţi ceva timp în liniște. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Săgetător:

Ziua de 2 iulie v-ar putea surprinde oarecum șovăitor, cu încrederea de sine și rezervele de energie la cote de avarie. Poate ar fi bine să luaţi această stare drept o alarmă de trezire la realitate. A venit timpul să deveniţi ceva mai responsabili/e în privința felului în care trăiţi, vă hrăniţi și vă odihniţi. Aştrii vă recomandă să nu mai așteptați și să vă ajustaţi stilul de viață și alimentație. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.






Horoscop 2-8 iulie 2018, Capricorn:

S-ar părea că în data de 2 iulie ajungeţi în pragul în care vă e imposibil să mai negaţi faptul că preconcepțiile și prejudecățile nu vă afectează deloc viața. Chiar dacă poate nu sunteţi conştienţi/te de acest lucru, vă ghidaţi după unele reguli care fie vă împiedică să evoluaţi ca oameni sau profesionişti/ste, fie vă răpesc șansa de a vă bucura de unele oportunități valoroase. Deschideţi-vă orizonturile. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Vărsător:

Nicio planetă sau configurație astrală nu pare să atenteze la bunăstarea voastră fizică ori psihică săptămâna aceasta. Dacă sunteţi decişi/se totuși să faceţi schimbări în stilul vostru de viață ori alimentație pentru a avea parte de mai multă energie și de o sănătate de fier, aştrii vă recomandă să introduceţi în meniul vostru mere, linte și brânză de capră. Conțin sarea celulară specifică zodiei voastre, indiciu că vă fac bine. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 2-8 iulie 2018, Peşti:

Nici în ceea ce vă privește nu se întrevăd surprize neplăcute la acest capitol. Dacă aveţi în gând chiar și așa să vă modelaţi stilul de alimentație după nevoile particulare ale propriului organism, reţineţi că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de fier. Aceasta poate fi găsită în alimente ca prunele, portocalele și ciupercile. Aştrii vă recomandă să consumaţi mai des aceste produse, arată horoscopul acestei săptămâni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS