Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 11-17 iunie 2018


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Berbec:

Luna Nouă din 13 se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, motiv pentru care multe dintre nemulțumirile pe care le-aţi avea cu voi înşivă/sevă sau cu ceilalți/lelalte și-ar putea găsi rezolvarea săptămâna aceasta dacă v-aţi pune în minte să le verbalizaţi deschis, pe un ton lipsit de agresivitate. Controlaţi-vă ieșirile și problema va fi pe jumătate rezolvată. Depinde doar de voi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Taur:

S-ar părea că din câte privește acest sector al vieții voastre, cel mai bine veţi sta în prima zi a săptămânii când dispuneţi de multă energie și vă simţiţi confortabil în pielea voastră. Încercaţi să găsiţi metode de a face în așa fel încât să conservaţi această stare de bine cât mai mult timp de acum încolo. În felul aceasta, vă puteți ține de planurile pe care vi le-aţi făcut săptămâna aceasta fără să vă fie mult prea dificil de dus, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Gemeni:

Luna Nouă din 13 ocupă tocmai casa personalității voastre, moment numai bun să schimbaţi ceva la înfățișarea voastră, la felul în care vă prezentați în societate și la modul în care vă doriţi să vă perceapă ceilalți/lelalte. Totuși, aceste schimbări nu vor avea un impact pozitiv doar pe plan social, ci vă oferă şansa să vă priviţi într-o lumină nouă. Puneţi-vă în valoare calitățile fizice și morale!






Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Rac:

Propuneţi-vă ca, odată cu Luna Nouă din 13, să mai tăiaţi din scenariile fanteziste pe care vi le faceţi câteodată, să nu vă mai lăsaţi gândul să zboare la trecut ori greșelile comise cândva și să încetaţi să vă mai întrebaţi "ce-ar fi fost dacă". În sinea voastră, ştiţi că nu vă fac bine, ba dimpotrivă, deci ascultaţi-vă vocea interioară și lăsaţi-vă purtaţi/te de val. Veţi vedea că dă rezultate!


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Leu:

Luna Nouă din 13 se formează în casa speranțelor de viitor și chiar dacă se încurajează visarea pe fondul acestei lunații, indicat ar fi să nu vă pierdeţi în reverii. Încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ, să vă setaţi așteptări realizabile și cel mai important, să nu trăiţi în/doar pentru viitor. Este important să valorificaţi momentul actual pentru a face progrese cu planurile pe termen lung.


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Fecioară:

Luna Nouă din 13 se perfectează în casa reputației din horoscopul vostru general, indiciu că ar fi bine să lăsaţi lumina reflectoarelor să bată în direcția voastră săptămâna aceasta. De regulă, nu vă place să ieşiţi în evidență, dar de anul trecut încoace, Jupiter a tot încercat să vă scoată la rampă și să vă arate că nu e chiar rău să fiţi în centrul atenției. Nu vă mai opuneţi și bucuraţi-vă de atenția oferită, recomandă horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Balanţă:

Luna Nouă din 13 ocupă casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, indiciu că a venit timpul să vă reevaluaţi valorile și principiile după care vă ghidaţi. Sunt favorizate cursurile de dezvoltare personală și călătoriile în locurile sfinte care vă pot ajuta să vă reconectaţi la vibrația voastră interioară. Dacă aveţi nevoie de călăuzire, apelaţi la duhovnicul vostru.


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Scorpion:

Luna Nouă din 13 este găzduită de casa intimității din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se recomandă ca săptămâna aceasta să îi faceţi cunoscute partenerului/ei dorințele și nevoile voastre emoționale. Se poate ca intuiția lui/ei să nu fie la fel de ascuțită ca și a voastră și să nu îşi dea seama ce anume vă lipsește decât dacă îi spuneţi verde în față. Deschiderea voastră îl/o va surprinde!


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Săgetător:

Cu excepția zilei de 11, pare să nu se întâmple mai nimic pe acest plan săptămâna aceasta. Dacă vă doriţi să începeţi săptămâna cu multă energie și elan, poate ar fi momentul să mai contribuiţi și voi la acest lucru. Aştrii vă recomandă să faceţi ceva mai mult sport decât de obicei și să puneţi lucrurile pe făgașul potrivit. În felul acesta, nu mai ține doar de natură să facă totul pentru voi.






Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Capricorn:

Luna Nouă din 13 ocupă tocmai casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu că sistemul respirator, respectiv mâinile s-ar putea să fie ținta eventualelor mici accidente. Lăsaţi planurile care presupun să schimbaţi aerul pe altădată și nu vă angrenaţi în activități care necesită pricepere. Coordonarea ochi-mână nu e punctul forte momentan!


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Vărsător:

În data de 12 iunie, Mercur intră în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că în săptămânile care urmează se poate să puneţi mai ușor la suflet lucruri care înainte nu vă deranjau așa de tare, ceea ce înseamnă că nu este exclus să ajungeţi să resimţiţi și la nivel fizic aceste stări de disconfort. Aştrii vă recomandă să daţi dovadă de mai multă detașare zilele acestea.


Horoscopul sănătăţii, 11-17 iunie 2018 – Peşti:

Luna Nouă din 13 se formează în casa familiei, a fundației voastre emoționale. Comunicarea deschisă și disponibilitatea către dialog v-ar putea ajuta să clarificaţi anumite episoade din copilărie care și-au pus amprenta asupra voastră sau care încă vă dictează comportamentul în anumite situații. Nu mai bateţi apa în piuă și nu ignoraţi elefantul din cameră. Nu rezolvaţi nimic în acest fel!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS