Horoscopul zilei de vineri, 29 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 29 iunie 2018


Horoscop 29 iunie 2018, Berbec:

Ziua de azi este una destul de interesantă pentru voi; aveţi timp să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde simţiţi nevoia să vă axaţi mai mult pe emoţiile şi sentimentele voastre. Este posibil ca spre seară să faceţi câteva schimbări importante în relaţiile cu oamenii apropiaţi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 29 iunie 2018, Taur:

Vineri este o zi aglomerată pentru voi, însă extrem de frumoasă. Este posibil să aveţi parte de câteva surprize interesante pe plan profesional. Superiorii vă oferă un bonus substanţial, care vă va determina să puneţi bazele unui proiect pe care îl gândiţi de foarte mult timp, arată horoscopul de azi.


Horoscop 29 iunie 2018, Gemeni:

Vă este dificil să interacţionaţi cu oamenii din jurul vostru, motiv pentru care încercaţi să petreceţi mai mult timp de unii/ele singuri/e. Aveţi mult simţ practic şi vă concentraţi asupra proiectelor profesionale, unde reuşiţi să impresionaţi prin răbdare şi perseverenţă.






Horoscop 29 iunie 2018, Rac:

Ştiţi că uneori puteţi fi prea sinceri/e cu persoanele din jurul vostru, motiv pentru care este posibil ca astăzi să încercaţi să evitaţi discuţiile serioase, în special pe plan profesional, unde participaţi la câteva şedinţe importante. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 29 iunie 2018, Leu:

Ziua de vineri pare să fie una interesantă pentru voi; primiţi o sumă importantă de bani pe care o folosiţi pentru a vă stabiliza bugetul. Pe plan personal, vă gândiţi serios că este timpul pentru o excursie sau chiar o vacanţă.


Horoscop 29 iunie 2018, Fecioară:

Vă gândiţi tot mai serios că este timpul să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; simţiţi că aţi intrat într-o rutină şi parcă nimic nu vă mai mulţumeşte. Nu luaţi decizii rapide, ci analizaţi cu mare atenţie situaţia şi puneţi în balanţă toate opţiunile pe care le aveţi, arată horoscopul zilei.


Horoscop 29 iunie 2018, Balanţă:

Sunteţi destul de irascibili/e în această perioadă şi nu reuşiţi să stăpâniţi foarte bine arta compromisului în ceea ce priveşte comunicarea cu cei/le din jurul vostru. Din aceste motive este posibil să aveţi parte de o discuţie destul de aprinsă cu un/o coleg/ă de echipă.


Horoscop 29 iunie 2018, Scorpion:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă doriţi să faceţi mici schimbări în proiectele aflate în plină desfăşurare. Faceţi tot posibilul să ieşiţi din zona de confort şi să alegeţi ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 29 iunie 2018, Săgetător:

Este posibil ca azi să fiţi axaţi/te doar pe viaţa profesională; participaţi la întâlniri importante pentru a negocia viitoarele proiecte. Dacă vreţi să nu staţi întreaga zi în şedinţe, încercaţi să fiţi mai relaxaţi/te şi să acceptaţi să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 29 iunie 2018, Capricorn:

Nu mai aveţi foarte mult chef de muncă. Încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă concentrare. Spre seară, este posibil să vă faceţi planuri pentru weekend alături de partenerul/a de cuplu sau de o persoană foarte dragă.






Horoscop 29 iunie 2018, Vărsător:

Ziua de 29 iunie pare să fie una frumoasă pentru voi; primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale, unde încercaţi să ajungeţi la zi cu toate sarcinile. Spre seară, este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 29 iunie 2018, Peşti:

Ziua de azi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să participaţi la câteva şedinţe importante pentru a negocia viitoarele proiecte. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, spre seară aştrii vă pregătesc o surpriză foarte frumoasă, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS