Horoscopul zilei de luni, 25 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 25 iunie 2018


Horoscop 25 iunie 2018, Berbec:

Dacă astăzi alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele legăturilor pe care le ai în raport cu cei importanți din viața ta. Ai nevoie de o resetare psihică. Uneori trebui să iei decizii dureroase. Începutul acesta de săptămână aduce în viața ta o serie de evenimente care te scot din zona de confort, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 25 iunie 2018, Taur:

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama ca împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești cu inima deschisă. În sfârșit simți cu adevărat ceea ce înseamnă să fii împlinit, arată horoscopul zilei.


Horoscop 25 iunie 2018, Gemeni:

Zilele se scurg armonios și fără niciun fel de incidente. Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească. Vitalitatea care te urmărește astăzi te ajută să te ții de planurile pe care le stabilite, atât în plan profesional, cât și personal.






Horoscop 25 iunie 2018, Rac:

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.


Horoscop 25 iunie 2018, Leu:

Fire dinamică, reacțiile tale vor fi foarte rapide. Singura problemă e că nu vei ști ce să faci în anumite situații. Într-o relație, atitudinea ta nonșalantă îl afectează pe partener. Acesta va ceda nervos în fața ta. Dacă ești singură, nu mai ai curajul să inviți pe cineva în oraș de frică să nu fii plăcută.


Horoscop 25 iunie 2018, Fecioară:

Cuvintele pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Fiecare dintre tine sau partener are dreptul la replică și la un punct de vedere! Cariera nu mai are parte de dedicarea ta. În prezent trebuie să te îngrijești mai mult de echilibrul interior, arată horoscopul de azi.


Horoscop 25 iunie 2018, Balanţă:

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză.


Horoscop 25 iunie 2018, Scorpion:

Demersurile pe care le faci în plan profesional te ajută să îți definești drumul în ceea ce privește cariera. Atunci când ai nevoie de afecțiune sau de sprijin necondiționat, ai încredere în anumite persoane din viața ta în raport cu care simți că nu vei putea fi dezamăgită.


Horoscop 25 iunie 2018, Săgetător:

Deși viața profesională este foarte solicitantă în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Acest lucru îți oferă confort psihic și te ajută să proiectezi noi obiective. Indiferent de postura emoțională pe care o adopți în raport cu anumite persoane, tu rămâi fidelă propriilor sentimente.


Horoscop 25 iunie 2018, Capricorn:

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Deși îți dorești să descoperi cât mai multie aspecte despre viața ta interioară și mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul.






Horoscop 25 iunie 2018, Vărsător:

Lucrurile se întâmplă rapid. Fără a avea un răgaz de liniște, ajungi foarte repede la epuizare psihică. Te simți solicitată de toți din jur și simți că nimeni nu îți acordă înțelegere. Este posibil ca la birou lucrurile să se precipite destul de mult având în vedere atmosfera tensionată din jur.


Horoscop 25 iunie 2018, Peşti:

Astăzi îți găsești împlinirea și vitalitatea în lucrurile noi pe care le experimentezi. Atunci când vine vorba de viața personală, ești mult mai capricioasă decât de obicei. Weekendul relaxant de care ai avut parte te ajută să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS