Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 2 iunie 2018


Horoscop 2 iunie 2018, Berbec:

Azi nu ezitaţi să vorbiţi deschis despre tot ceea ce simţiţi! Această perioadă din viața voastră este dedicată sectorului personal. Este nevoie să luaţi o decizie definitivă în ceea ce privește relația pe care o aveţi. Aştrii lucrează în favoarea voastră, scrie www.horoscop-urania.org.


Horoscop 2 iunie 2018, Taur:

Recunoștința pe care o resimţiţi față de anumite persoane vă face să fiţi mult prea implicaţi/te în tot ceea ce li se întâmplă. Deși negaţi cu vehemență acest lucru, comportamentul vostru demonstrează doar această realitate. Înainte de a acționa, gândiţi-vă bine la ceea ce vreţi să spuneţi și să susţineţi, avertizează horoscopul zilei.


Horoscop 2 iunie 2018, Gemeni:

Spre mijlocul zilei nu mai puteți să vă concentraţi asupra sarcinilor de la birou. Starea de spirit este una jovială. Această dispoziție nu este una de bun augur având în vedere situația critică în care vă aflaţi din punct de vedere profesional.




Horoscop 2 iunie 2018, Rac:

Conjunctura astrală de sâmbătă vă permite să vă bucuraţi de o zi plină de momente frumoase; cert este că, orice aţi face, nu aveţi cum să vă plictisiţi. Spre seară, este posibil să mergeţi la un eveniment interesant, unde aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi.


Horoscop 2 iunie 2018, Leu:

Potriviţi cu măiestrie cuvintele, astfel încât reuşiţi să gestionaţi orice situație neplăcută în cadrul grupului de prieteni/e, unde prezența voastră devine indispensabilă. Astăzi vă vor fi recunoscute meritele, atât în carieră, cât și în familie.


Horoscop 2 iunie 2018, Fecioară:

Claritatea de care aveţi parte în plan personal este reconfortantă. Niciodată nu aţi fost mai siguri/e decât acum pe ceea ce simţiţi. Această senzație de bine este tot ceea ce aveaţi nevoie pentru a vă repune pe picioare. Azi petreceţi o zi reușită alături de familie și prieteni/e, arată horoscopul de azi.


Horoscop 2 iunie 2018, Balanţă:

Deși vă doriţi foarte mult o relație stabilă, nu cedaţi în fața oricui. Vă este dificil să vă ascundeţi emoțiile. Interlocutorul/area vostru/astră, oricare ar fi acela/ea, va fi ușor indignat/ă de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o aveţi. În familie reuşiţi să găsiţi întotdeauna sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 2 iunie 2018, Scorpion:

Este inutil să vă ocupaţi timpul încercând să decodificaţi mesajul transmis de comportamentul celor din jur. Aveţi senzația că atât timp cât o să fiţi tot mai înverşunaţi/te împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Luaţi lucrurile exact cum vin și daţi-le forma pe care o doriţi!


Horoscop 2 iunie 2018, Săgetător:

Combinația dintre iubire pasională și bani poate fi fatală pentru voi. Văzând lucrurile așa cum sunt, în loc să vă luaţi după preconcepțiile celorlalți/te, ar fi bine să luaţi decizii de unii/ele singuri/e. Oricum ar fi, sunteţi singurii/ele care vor avea de pierdut sau de câștigat.


Horoscop 2 iunie 2018, Capricorn:

Azi vă daţi seama că tot ceea ce se întâmplă v-a prins complet nepregătiţi/te. Gândurile de împăcare cu sine și starea psihică pe care v-o induc vă ajută să vă vindecaţi de dureri profunde. Lăsaţi loc armoniei și acceptării necondiționate să vă dicteze acțiunile.




Horoscop 2 iunie 2018, Vărsător:

Starea de confuzie în care aţi trăit în ultima perioadă începe să se estompeze. Lucrurile, în sfârșit, devin clare și pentru voi. Deși sunt mulți/te cei/le care au încercat să vă deschidă ochii cu privire la anumite greșeli, aţi persistat în nesăbuință. Niciodată nu este prea târziu însă!


Horoscop 2 iunie 2018, Peşti:

De mici copii visaţi la ideea de carieră, iar acum aceasta începe să se materializeze. Soarta este de partea voastră în acest drum plin de greutăți, dar și de glorie pe care îl parcurgeţi. În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu vă aşteptaţi, dar nici nu vă surprinde în mod absolut, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS