Horoscopul zilei de luni, 18 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 18 iunie 2018


Horoscop 18 iunie 2018, Berbec:

Sunteţi foarte relaxaţi/te şi vă bucuraţi de momente frumoase în compania celor dragi; însă, după orele prânzului aveţi o idee foarte bună de proiect, motiv pentru care faceţi o pauză de la viaţa profesională şi încercaţi să dezvoltaţi un plan detaliat al acestui proiect deoarece ştiţi că va avea mare succes şi vreţi să îl începeţi cât mai repede cu putinţă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 18 iunie 2018, Taur:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi; interacţionaţi foarte bine cu cei/le din jurul vostru. Pe plan personal, aveţi ocazia să purtaţi o discuţie sinceră şi serioasă cu partenerul/a de cuplu cu privire la alegerile pe care trebuie să le faceţi pentru viitorul vostru, arată horoscopul zilei.


Horoscop 18 iunie 2018, Gemeni:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă rezolva câteva sarcini profesionale destul de importante; sunteţi foarte liniştiţi/te şi încercaţi să ieşiţi din zona de confort şi să găsiţi soluţii creative. Spre seară, petreceţi momente în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.






Horoscop 18 iunie 2018, Rac:

Nu depuneţi niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprindeţi. Sunteţi norocoşi/ase din fire și drumurile vi se deschid de la sine. Chiar dacă vă este dificil să vă exprimaţi sentimentele, nu alegeţi să le reprimaţi. Ele vă dictează întreaga viață.


Horoscop 18 iunie 2018, Leu:

Sunteţi expresivi/e și sociabili/e pe întreg parcursul zilei de luni. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum vă doriţi. Reușitele de care aveţi parte îi/le intrigă destul de mult pe cei/le din jur, mai ales atunci când drumul pe care trebuie să îl parcurgeţi nu este deloc anevoios.


Horoscop 18 iunie 2018, Fecioară:

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce vă irită peste măsură. Viața voastră socială prinde amploare în această perioadă. Aveţi nevoie să cunoaşteţi oameni noi. Sunt situații în care stima voastră de sine are de suferit din cauza unor persoane care au tendința constantă să vă denigreze, arată horoscopul de azi.


Horoscop 18 iunie 2018, Balanţă:

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi/le lăsaţi pe cei/le din jur să își exprime opiniile. Le consideraţi fără sens. Sunteţi nişte persoane libere și independente și nu aveţi nevoie de confirmarea nimănui pentru a vă simți confortabili/e cu propriile alegeri.


Horoscop 18 iunie 2018, Scorpion:

Este necesar ca azi să fiţi echilibraţi/te, pentru că sunteţi singurii/ele care poate corecta tendința iubitului/ei sau a unei rude foarte apropiate de a cheltui mai mult decât îi permite buzunarul. În cazul în care îi veţi permite, va trebui să petreceți luni bune economisind la sânge. E păcat, mai ales că urmează perioada concediilor.


Horoscop 18 iunie 2018, Săgetător:

În plan personal, nu reuşiţi să mai găsiţi punctele comune pe care le aveaţi odată cu partenerul/a de viață. Este posibil să fie vorba doar de o lipsă de sincronizare de moment. Nu lăsaţi ca acest sentiment pe care îl resimţiţi să vă inunde rațiunea.


Horoscop 18 iunie 2018, Capricorn:

Indiferent de confuzia pe care este posibil să o simţiţi din cauza unor evenimente neprevăzute, ştiţi exact cum trebuie să acţionaţi. În viața voastră aveţi nevoie de mai multă disciplină. A vă impune un stil de viață sănătos denotă respect față de voi înşivă/sevă.






Horoscop 18 iunie 2018, Vărsător:

Chiar dacă vă simţiţi mai vulnerabili/e decât aţi fost vreodată, vă cunoaşteţi limitele și vă veţi ghida în raport de ele. Atmosfera armonioasă din familie din aceste zile vă ajută să vă reîncarcaţi bateriile și să resimţiţi vitalitatea de altădată.


Horoscop 18 iunie 2018, Peşti:

Astăzi este posibil să primiţi un răspuns pe care îl aşteptaţi de foarte mult timp; este vorba despre o propunere de colaborare trimisă în urmă cu ceva timp şi de care urmează să vă ocupaţi cu zâmbetul pe buze. Aceasta este o oportunitate minunată pentru voi, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS