Horoscopul zilei de duminică, 17 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 17 iunie 2018


Horoscop 17 iunie 2018, Berbec:

După o perioadă extrem de aglomerată şi agitată pe plan profesional, a venit timpul să faceţi o pauză de la tot ce înseamnă stres, probleme, planuri şi proiecte şi să vă îndreptaţi atenţia asupra voastră. Profitaţi de aceste momente şi relaxaţi-vă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 17 iunie 2018, Taur:

Prima parte a zilei de duminică este ocupată cu un proiect foarte important la care lucraţi cu zâmbetul pe buze; este posibil să veniţi cu câteva idei frumoase pe care vreţi să le implementaţi cât mai repede cu putinţă. Spre seară, sunteţi atenţi/te la relaţia sentimentală, arată horoscopul de azi.


Horoscop 17 iunie 2018, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte bună pentru viaţa personală; vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din jurul vostru. Este posibil ca, spre seară, să rezolvaţi un conflict mai vechi care nu vă permitea să fiţi fericiţi/te cu adevărat.






Horoscop 17 iunie 2018, Rac:

Vă simţiţi vulnerabili/e din punct de vedere emoțional. Firea voastră sensibilă este expusă zilnic la tot felul de injurii venite din partea anumitor persoane. Poate este momentul să acţionaţi în acest sens și să vă faceţi auziţi/te. Gândiţi-vă la confortul vostru psihic.


Horoscop 17 iunie 2018, Leu:

Spre norocul vostru, starea de linişte continuă şi azi. Pe plan personal, este posibil să aveţi parte de o discuţie foarte frumoasă cu un om la care ţineţi foarte mult. Acesta vă va da un sfat bun pe care vreţi să îl puneţi în aplicare în cel mai scurt timp cu putinţă.


Horoscop 17 iunie 2018, Fecioară:

A doua zi de weekend este una frumoasă pentru voi; singurele planuri pe care le aveţi constau în relaxare şi petrecerea timpului cu oamenii dragi din viaţa voastră. După o perioadă aglomerată pe plan profesional, simţiţi că vreţi doar să staţi şi să vă bucuraţi de linişte, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 17 iunie 2018, Balanţă:

În această perioadă sunteţi tot mai dornici/e să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi şi interesante pe plan personal. Este posibil ca după orele prânzului să întâlniţi din întâmplare câţiva oameni cu care puteţi lega o relaţie destul de frumoasă.


Horoscop 17 iunie 2018, Scorpion:

Ziua de duminică este doar pentru relaxare; profitaţi de aceste clipe libere şi încercaţi să vă eliberaţi mintea de tot stresul acumulat în ultima perioadă. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment frumos organizat de o persoană dragă.


Horoscop 17 iunie 2018, Săgetător:

Astăzi aştrii sunt foarte darnici cu voi şi vă oferă oportunitatea de a vă face noi cunoştinţe; în calea voastră apar câteva persoane interesante, cu care vă înţelegeţi încă de la primele minute de discuţii. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă bucuraţi de aceste momente.


Horoscop 17 iunie 2018, Capricorn:

După o perioadă aglomerată şi dificilă pe plan profesional, tot ce vă doriţi este să petreceţi cât mai multe momente liniştite în sânul familiei sau în compania prietenilor/elor foarte dragi. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.






Horoscop 17 iunie 2018, Vărsător:

Azi sunteţi foarte relaxaţi/te şi cu zâmbetul pe buze; interacţiunea cu cei/le din jurul vostru se desfăşoară fără probleme. Reuşiţi să vă exprimaţi uşor şi chiar aveţi şansa să întâlniţi persoane noi, cu care puteţi lega prietenii de lungă durată. Seara este liniştită.


Horoscop 17 iunie 2018, Peşti:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să rezolvaţi micile conflicte pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu. Pentru ca relaţia să fie tot mai puternică, este important să fiţi sinceri/e şi să acceptaţi arta compromisului, arată horoscopul zilei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS