Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 16 iunie 2018


Horoscop 16 iunie 2018, Berbec:

Ziua de azi este doar despre viaţa profesională; încercaţi să purtaţi discuţii serioase cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii pentru a îi/le convinge să vă ofere undă verde pentru începerea unui proiect destul de important. Acceptaţi câteva compromisuri astfel încât să le câştigaţi încrederea, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 16 iunie 2018, Taur:

Vă doriţi ca ziua de mâine să fie doar pentru relaxare, motiv pentru care profitaţi de ziua de astăzi şi încercaţi să rezolvaţi toate sarcinile de pe plan profesional. Spre seară, este posibil să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul de azi.


Horoscop 16 iunie 2018, Gemeni:

În ultima perioadă v-aţi ocupat de foarte multe sarcini importante şi este posibil ca azi să încheiaţi primul proiect din această serie. Superiorii sunt foarte impresionaţi de evoluţia voastră, aşa că vă pot răsplăti cu un bonus substanţial.






Horoscop 16 iunie 2018, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu sarcini importante pe plan profesional; la orizont apar câteva obstacole dificile de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Pentru a le rezolva, aştrii vă sfătuiesc să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 16 iunie 2018, Leu:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa personală; interacţiunea cu cei/le din jurul vostru se desfăşoară fără probleme. Mai mult, în această perioadă aveţi şansa să întâlniţi oameni noi şi interesanţi, cu care puteţi lega prietenii foarte frumoase.


Horoscop 16 iunie 2018, Fecioară:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări importante. Aveţi multă răbdare şi sunteţi atenţi/te la emoţiile şi sentimentele voastre. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unui om drag, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 16 iunie 2018, Balanţă:

Este posibil ca azi să aveţi o discuţie mai aprinsă cu un/o coleg/ă de echipă; încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu spuneţi lucruri pe care mai târziu le veţi regreta. Spre seară, un superior vă dă un sfat bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 16 iunie 2018, Scorpion:

Prima parte a acestei zile vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de foarte multe sarcini. Faceţi tot posibilul să terminaţi tot ce aveţi de rezolvat astfel încât ziua de mâine să fie doar pentru relaxare. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 16 iunie 2018, Săgetător:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; este timpul să priviţi în inima voastră şi să descoperiţi ce îşi doreşte cu adevărat. Este posibil să simţiţi nevoia unor schimbări care să vă ajute să regăsiţi pacea şi liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 16 iunie 2018, Capricorn:

Ziua de sâmbătă este una interesantă pentru voi; este posibil ca superiorii să vă dea noi proiecte importante de care trebuie să vă ocupaţi. Faceţi tot posibilul să vă concentraţi asupra acestora şi să încercaţi să faceţi un plan detaliat pentru rezolvarea lor.






Horoscop 16 iunie 2018, Vărsător:

Primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale; trebuie să faceţi câteva schimbări importante într-un proiect major. Sunteţi foarte siguri/e pe voi şi aveţi parte şi de sprijinul colegilor/elor de echipă şi al superiorilor. Seara este doar pentru relaxare.


Horoscop 16 iunie 2018, Peşti:

Ziua de astăzi vine la pachet cu multe zâmbete; sunteţi foarte energici şi reuşiţi să molipsiţi şi oamenii din jurul vostru cu această stare de bine. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă dea o veste care vă va bucura maxim, arată horoscopul zilei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS