Horoscopul zilei de vineri, 4 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 4 mai 2018


Horoscop 4 mai 2018, Berbec:

Se construieşte momentul de lună plină când, prin intermediul prietenilor dumneavoastră aveţi posibilitatea de a atrage noi resurse băneşti în afacerea pe care aţi construit-o cu familia.


Horoscop 4 mai 2018, Taur:

Ar fi cazul să vă ocupaţi de bani: puteţi încheia o negociere de contract în termeni care vă avantajează şi vă aduc profituri financiare. Vă trec prin cap tot felul de soluţii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentaţi-le cu modestie superiorilor dumneavoastră care vă vor aprecia creativitatea.


Horoscop 4 mai 2018, Gemeni:

Se arată o conjunctură care să vă permită să intraţi în posesia unei sume importante care să vă ajute în procurarea celui mai dorit obiect la care râvniţi de mult timp. Propunerile dumneavoastră creative întrunesc aprecierea superiorilor; este cel mai bine să vă ocupaţi singuri de proiectele în cauză.


Horoscop 4 mai 2018, Rac:

Sunteţi calmi, calculaţi, vă deplasaţi uşor, deoarece toate încheieturile sunt sănătoase şi elastice. Aveţi planuri grandioase, în care se ţinteşte clar şi precis, în care scopul e urmărit cu tenacitate, iar succesele vă vor copleşi adesea.


Horoscop 4 mai 2018, Leu:

Dormiţi bine, drept pentru care veţi avea o mare poftă de muncă şi de distracţii. Partea care vă revine dintr-o moştenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul în reuşita spectaculoasă a unei afaceri.


Horoscop 4 mai 2018, Fecioară:

Surprizele din viaţa dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie şi elegantă cu partenerul de viaţă. Succesul va veni uşor şi vă va lăsa cu gura căscată, dar să aveţi luciditate, hărnicie, prezenţă de spirit, atunci când energiile bune vă vor propulsa în vârf.


Horoscop 4 mai 2018, Balanţă:

Gândirea dumneavoastră este excesiv de preocupată de problemele băneşti care au şanse bune de reuşită după ce vă puneţi în practică planurile personale. Steaua uluitor de norocoasă vă ajută să primiţi recunoaşterea profesională pe care o meritaţi sau pentru care aţi muncit mult.


Horoscop 4 mai 2018, Scorpion:

Aveţi nevoie de un timp petrecut în solitudine, pentru a încerca să descoperiţi gradul de intensitate al sentimentelor faţă de persoana de lângă voi. Cariera dumneavoastră ia avânt, vă puteţi implica cu folos în proiecte cu caracter social şi umanitar.


Horoscop 4 mai 2018, Săgetător:

Toate tranzacţiile financiare se desfăşoară într-o manieră cât mai transparentă şi mai oficială. Relaţiile de familie se îmbunătăţesc simţitor, resentimentele vechi sunt depăşite şi vi se luminează viaţa sentimentală.


Horoscop 4 mai 2018, Capricorn:

V-au crescut veniturile directe şi aveţi resurse de a învesti surplusul în mod inteligent şi aceasta va avea drept rezultat un avantaj material. Vă ocupaţi de corpul dumneavoastră, îndeosebi de piele, deoarece, în ultimul timp, au înflorit practicile medicale alternative.


Horoscop 4 mai 2018, Vărsător:

Dacă păstraţi calea de mijloc între risc şi tradiţie vă puteţi proteja şi suplimenta veniturile şi capitalul. Relaţiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziţii ierarhic superioare, cât şi cu cei ce vă sunt colaboratori.


Horoscop 4 mai 2018, Peşti:

Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră. Aştrii vă promit o viaţă profesională mult mai profitabilă şi mai stabilă, vă puteţi urma liniştiţi intuiţiile profesionale.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS