Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 5 mai 2018


Horoscop 5 mai 2018, Berbec:

Azi, aştrii nu sunt de partea voastră şi este posibil să vă simţiţi uşor agitaţi/te şi neliniştiţi/te; încercaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau al oamenilor dragi din viaţa voastră pentru a trece cu succes peste această perioadă. Spre seară, lucrurile se liniştesc, iar voi vă regăsiţi zenul, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 5 mai 2018, Taur:

Ziua de sâmbătă este dedicată unui proiect de suflet, pe care vreţi să îl dezvoltaţi în cel mai frumos mod posibil. Reuşiţi să vă concentraţi foarte bine şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Oamenii dragi din jurul vostru vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat, arată horoscopul zilei.


Horoscop 5 mai 2018, Gemeni:

Ziua de astăzi este complet diferită de ceea ce vă doreaţi voi; este posibil ca superiorii să vă convingă să renunţaţi la planurile voastre şi să mergeţi cu ei într-o scurtă călătorie de afaceri pentru negocierea unui contract sau proiect destul de important.






Horoscop 5 mai 2018, Rac:

Această perioadă este una frumoasă pentru voi pe plan profesional; lucraţi alături de o persoană importantă, care vă învaţă lucruri noi. Acesta este un moment foarte bun pentru a pune întrebările potrivite şi a începe noi proiecte.


Horoscop 5 mai 2018, Leu:

Este posibil ca planurile profesionale sau întâlnirile de azi să fie amânate; sunteţi foarte fericiţi/te şi încercaţi să vă bucuraţi de puţină relaxare. Pentru voi, aceasta este o perioadă bună pentru a vă relaxa şi a vă rezolva problemele personale. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 5 mai 2018, Fecioară:

În această perioadă va îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; vă gândiţi să faceţi o schimbare importantă, care să vă ajute să vă recăpătaţi liniştea de care aveţi nevoie. În cazul în care aveţi nevoie de un sfat, îndrăzniţi să vorbiţi cu cineva în care puteţi avea încredere deplină, arată horoscopul de azi.


Horoscop 5 mai 2018, Balanţă:

În această perioadă sunteţi uşor confuzi/e şi nu ştiţi ce să mai faceţi cu viaţa voastră; aştrii vă sfătuiesc să încercaţi să vă ocupaţi de proiectele profesionale doar la muncă, iar atunci când ajungeţi acasă să vă concentraţi atenţia doar asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 5 mai 2018, Scorpion:

Astăzi încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante pe plan profesional; vreţi să terminaţi un proiect major, care v-a cam dat bătăi de cap în ultima perioadă. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 5 mai 2018, Săgetător:

Treceţi printr-o perioadă destul de ciudată pe plan personal; vă gândiţi tot mai des că este timpul să faceţi o schimbare importantă, însă vă este teamă să nu cumva să îi/le răniţi pe cei/le dragi. Aştrii vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi/te la ce vreţi să faceţi în continuare.






Horoscop 5 mai 2018, Capricorn:

Pentru ca lucrurile să fie puse în ordine, este momentul să învăţaţi să trasaţi o linie între viaţa personală şi cea de la birou. În această perioadă, este posibil ca partenerul/a de cuplu să se simtă neglijat/ă pentru că vă petreceţi mult timp concentrându-vă asupra proiectelor profesionale.


Horoscop 5 mai 2018, Vărsător:

Din punctul vostru de vedere un proiect destul de important nu vă mai aduce rezultate frumoase şi vreţi să faceţi ceva în această privinţă. Aveţi răbdare şi încercaţi să discutaţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii înainte de a lua o decizie finală şi de a anula totul.


Horoscop 5 mai 2018, Peşti:

Vă gândiţi că este timpul să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional; este posibil să vă doriţi să începeţi un proiect nou sau chiar să vă transformaţi un vis în realitate. Un sfat din partea unei persoane foarte dragi vă poate ajuta mult în această perioadă, arată horoscopul zilnic.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS