Horoscopul zilei de joi, 3 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 3 mai 2018


Horoscop 3 mai 2018, Berbec:

Nu purtaţi stresul de la locul de muncă oriunde vă duceţi, deoarece vă poate afecta relaţiile cu cei dragi. Cel mai tare se va resimţi asupra familiei, în cadrul căreia s-ar putea ca rolul vostru să nu mai fie unul pozitiv, în aceste condiţii. Profitaţi de vremea bună pentru o seară petrecută în natură cu cei dragi şi încercaţi să uitaţi de dificultăţi. Este posibil să apară complicaţii la plămâni sau gât, dar nu sunt mai mult decât urmele unei vechi răceli. Încercaţi să trataţi cu metode naturiste, eventual ceaiuri calde. Dacă nu aţi avut timp pentru socializare în ultima vreme, acum este perioada perfectă; s-ar putea să întâlniţi persoane noi, cu care să vă împăcaţi foarte bine.


Horoscop 3 mai 2018, Taur:

Urmează o perioadă în care ar trebui să acordaţi multă atenţie aspectului mental, mai ales dacă v-aţi simţit lipsiţi de inspiraţie. Concentraţi-vă pe viitor şi nu lăsaţi un trecut dureros să vă dicteze starea; oportunităţile apar doar atunci când vă arătaţi dispuşi să încercaţi lucruri noi. Este posibil ca cineva drag să vă dezamăgească sau să ia o decizie cu care nu sunteţi de acord. Pentru a evita micile probleme la locul de muncă, încercaţi să rămâneţi cu un pas înaintea tuturor proiectelor şi cerinţelor. Altfel, s-ar putea să apară conflicte şi frustrări. S-ar putea să vă aflaţi în pericolul de a răci; dacă se poate, evitaţi orice mijloc de transport în comun.


Horoscop 3 mai 2018, Gemeni:

Dacă plănuiţi să faceţi o schimbare importantă, prioritizaţi ajutorul profesioniştilor; cei din jur vor încerca să vă dea nenumărate sfaturi, dar s-ar putea ca acestea să ducă la conflicte. Evitaţi să beţi mai mult de o cafea pe zi, deoarece riscaţi să vă dereglaţi somnul. Vă aflaţi într-o perioadă cu imunitate scăzută; înlocuiţi a doua ceaşcă de cafea cu un ceai sau alte surse de vitamine. S-ar putea să fiţi nevoiţi să selectaţi foarte atenţi proiectele la locul de muncă; nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, pentru că azi nu vă stă mintea, aşa cum ar trebui, la treburi de genul acesta. De asemenea, analizaţi cu atenţie potenţialul fiecăruia pentru a fi sigur de reuşită.


Horoscop 3 mai 2018, Rac:

Dacă sunteţi la începutul unei relaţii, va urma o perioadă de acomodare; nu vă lăsaţi intimidaţi de intensitatea şi profunzimea noilor sentimente, deoarece, în timp, veţi învăţa cum să le manevraţi. Este posibil să apară un conflict în familie; dacă în ultima vreme v-aţi aflat într-o stare de irascibilitate, căutaţi sursa înainte să răbufniţi asupra celor dragi. Stilul de viaţă haotic ar putea contribui la această stare; încercaţi să renunţaţi la cafea după ora prânzului şi la mâncărurile grase la cină. S-ar putea să daţi de anumite provocări la locul de muncă, dar acestea vă vor determina să învăţaţi lucruri noi şi să avansaţi în poziţie.


Horoscop 3 mai 2018, Leu:

Veţi fi tentaţi să faceţi numeroase schimbări în viaţa voastră, de la mobila din apartament la dietă; concentraţi-vă pe cele care nu necesită un buget foarte ridicat, deoarece va urma o perioadă de instabilitate financiară. Deşi trebuie să fiţi prudenţi în acest caz, aveţi încredere în instinctul vostru când vine vorba de locul de muncă. Vă veţi face remarcaţi dacă vă prezentaţi ideile cu încredere şi entuziasm, mai ales dacă aveţi colegi care evită astfel de proiecte. Dacă relaţia cu cei dragi a avut de suferit în ultima vreme, puteţi sta liniştiţi; aştrii sunt de partea voastră în această perioadă, aşa că puteţi începe demersuri pentru a remedia ceea ce este defect, din acest punct de vedere.


Horoscop 3 mai 2018, Fecioară:

Puteţi începe orice fel de proiect cu multă încredere, deoarece vă aflaţi într-o perioadă norocoasă, prielnică pentru a vă pune în valoare abilităţile şi experienţa profesională acumulată de-a lungul timpului. S-ar putea ca astăzi să călătoriţi în afara oraşului, dar doar într-un scop profesional. Veţi petrece mai mult timp decât de obicei analizând cu atenţie prieteniile voastre, însă aveţi încredere în acest instinct. Prietenii adevăraţi vor avea ocazia să se facă remarcaţi. Profitaţi de energia pozitivă din ultima vreme să inspiraţi şi alte persoane. Este posibil ca un membru al familiei să beneficieze de prezenţa voastră; fiţi atenţi la un astfel de semn.


Horoscop 3 mai 2018, Balanţă:

S-ar putea să jucaţi rolul de mediator în relaţiile din familie, deoarece calmul vostru inspiră încredere; ajutorul vostru va fi apreciat, dar încercaţi să rămâneţi cât se poate de obiectivi. Dacă v-aţi făcut un plan în ceea ce priveşte viaţa profesională, ar trebui să îl urmaţi cu încredere; bazaţi-vă pe propria intuiţie, astăzi nu vă va trăda. Se anunţă o perioadă de succes, care ar putea include şi o promovare într-un rol mai important. Probleme mai vechi de sănătate pot să reapară; în acest caz, nu ezitaţi să cereţi sfatul unui specialist. Astăzi s-ar putea să daţi peste cunoştinţe cu care aţi pierdut orice formă de contact.


Horoscop 3 mai 2018, Scorpion:

Vă aflaţi într-o perioadă dificilă în ceea ce priveşte starea voastră mentală; veţi fi predispuşi la lipsa de încredere, dar şi de energie. Timpul petrecut alături de cei dragi vă va inspira. Deşi veţi avea tendinţa să evitaţi orice formă de socializare, aceasta vă poate face doar bine; încercaţi să apelaţi la prietenia celor din jur şi nu veţi fi dezamăgiţi. O sursă de bucurie va fi locul de muncă, unde se va crea un mediu prielnic pentru implementarea noilor idei. Aveţi grijă la alimentaţie, deoarece s-ar putea să suferiţi de o uşoară formă de gastrită. Dacă disconfortul se înrăutăţeşte, apelaţi la un specialist pentru a evita o problemă mai gravă.


Horoscop 3 mai 2018, Săgetător:

O perioadă cu trăiri intense care ar putea duce la conflicte, în special la locul de muncă; spiritele se pot încinge foarte uşor, în acest context. Ar trebuie să nu amânaţi proiectele începute, deoarece este posibil ca promisiunile făcute să fie aduse în discuţie. Nu vă aşteptaţi ca cei din jur să accepte uşor schimbările de temperament. În ultima vreme, vă enervaţi mai uşor şi tindeţi să vă descărcaţi asupra celorlalţi. Evitaţi să împrumutaţi bani de la prieteni sau familie, deoarece s-ar putea să aduceţi un dram de tensiune în relaţia voastră. Astăzi veţi fi predispuşi la migrene; este un semn să vă monitorizaţi consumul zilnic de lichide.


Horoscop 3 mai 2018, Capricorn:

Viaţa profesională şi cea de familie vor fi cât se poate de diferite. Deşi la locul de muncă nu vor exista conflicte şi vă veţi desfăşura activitatea în linişte, în familie este posibil să apară unele divergenţe. Sunteţi ferm convinşi că aveţi dreptate în orice discuţie, însă cei din jur vor privi această atitudine ca fiind arogantă şi s-ar putea să vă evite. Se anunţă o perioadă bună pentru o relaţie sentimentală, dar nu numai. Este posibil să întâlniţi pe cineva nou cu care veţi fi compatibili pe orice temă. Astăzi s-ar putea să aveţi probleme cu articulaţiile; dacă acestea sunt mai vechi, este timpul să vă interesaţi cum puteţi ameliora disconfortul.


Horoscop 3 mai 2018, Vărsător:

Nu veţi fi prea dornici de socializare, în special astăzi, când nivelul de stres se va afla la punctul culminant; uneori veţi face faţă cu destul de multă greutate. Dar nu vă faceţi griji! Visaţi, din toată inima, la o perioadă de relaxare, în special dacă aţi avut parte de dificultăţi la locul de muncă şi nu vă opriţi doar la vise, puteţi să începeţi să şi planificaţi ceva frumos în acest sens. Iar acest lucru vă va permite să petreceţi mai mult timp cu cei dragi. Dacă vă doreaţi să începeţi un proiect personal, profitaţi de următoarele zile; se anunţă schimbări în viaţa voastră, în special când vine vorba de spaţiul în care trăiţi şi de dieta voastră. O lipsă acută de vitamine ar putea să vă influenţeze starea de bine.


Horoscop 3 mai 2018, Peşti:

Un buget pe care îl urmaţi cu stricteţe ar putea să vă salveze de multe bătăi de cap, chiar dacă tentaţia de a cheltui va fi mare, mai ales dacă aceasta este cu scopul de a socializa. Relaţiile din familie vor fi armonioase şi veţi avea oportunitatea să petreceţi mai mult timp cu cei dragi. Vă veţi face remarcaţi la locul de muncă doar dacă le spuneţi celor din jur ce idei noi aveţi. Cu puţină încredere, s-ar putea să ajungeţi responsabili pentru un număr de noi proiecte. Este posibil să aveţi probleme cu ficatul ca urmare a exceselor.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS