Horoscopul zilei de duminică, 6 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 6 mai 2018


Horoscop 6 mai 2018, Berbec:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva conflicte sau neînţelegeri mai vechi cu partenerul/a de cuplu. Acesta este un moment bun pentru a spune ce aveţi pe suflet şi a face câteva compromisuri astfel încât totul să revină la normal, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 6 mai 2018, Taur:

Ziua de duminică pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; reuşiţi să vă faceţi ordine nu doar în relaţiile cu oamenii din jurul vostru, ci şi în ceea ce priveşte planul profesional. Este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări într-un proiect major de care vă ocupaţi de ceva timp, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 6 mai 2018, Gemeni:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; în cazul în care sunteţi într-o relaţie, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o propunere interesantă, care vă va pune zâmbetul pe buze. Dacă sunteţi singuri/e, spre seară puteţi face o cucerire importantă.






Horoscop 6 mai 2018, Rac:

Ziua de azi este una interesantă pentru voi; simţiţi nevoia să faceţi o schimbare în viaţa voastră şi cel mai uşor mod prin care puteţi vedea această schimbare este locuinţa. Este posibil să mergeţi la cumpărături cu partenerul/a de cuplu; nu achiziţionaţi mai multe lucruri decât vă trebuie.


Horoscop 6 mai 2018, Leu:

Această perioadă este una destul de liniştită şi de frumoasă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să mergeţi la cumpărături, vreţi să faceţi un cadou unei rude apropiate, arată horoscopul zilei.


Horoscop 6 mai 2018, Fecioară:

În această perioadă aţi fost foarte prinşi/se cu sarcinile şi munca profesională şi v-aţi cam neglijat relaţia cu oamenii dragi din viaţa voastră. Este posibil să simţiţi nevoia unei schimbări; mare atenţie, însă, la influenţa pe care o au unele persoane asupra voastră. Nu luaţi decizii dacă nu sunteţi siguri că asta vă doriţi.


Horoscop 6 mai 2018, Balanţă:

A doua zi de weekend este pentru relaxare; încercaţi să uitaţi de toate grijile şi de tot stresul de la locul de muncă şi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu oamenii dragi. Este posibil ca spre seară partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu o veste frumoasă.


Horoscop 6 mai 2018, Scorpion:

În ultima perioadă aţi fost foarte prinşi/se cu sarcini şi proiecte importante pe plan profesional. Chiar dacă nu v-aţi dat seama, cel mai probabil relaţia cu partenerul/a de cuplu s-a răcit în această perioadă. Este momentul să faceţi un pas în spate şi să încercaţi să gestionaţi această situaţie astfel încât lucrurile să revină la normal.


Horoscop 6 mai 2018, Săgetător:

În acest weekend încercaţi să vă faceţi mai mult timp liber şi să petreceţi momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Este posibil ca spre seară să participaţi la o aniversare sau un eveniment organizat de o rudă apropiată; aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane noi şi chiar să vă faceţi prieteni/e pe viaţă.






Horoscop 6 mai 2018, Capricorn:

Astăzi aştrii favorizează viaţa socială; vă este foarte uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet şi reuşiţi să vă faceţi plăcuţi/te de oamenii cu care interacţionaţi. Mai mult, aveţi posibilitatea să ajutaţi câţiva dintre ei în rezolvarea problemelor dificile cu care se confruntă de ceva timp.


Horoscop 6 mai 2018, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; vi se oferă posibilitatea de a merge la un eveniment important, iar aştrii vă sfătuiesc să profitaţi de aceasta. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 6 mai 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de duminică pare să fie una destul de relaxantă şi frumoasă pentru voi; pe plan sentimental, în relaţia cu partenerul/a de cuplu lucrurile stau foarte bine şi vă gândiţi serios să treceţi la pasul următor. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o vizită surpriză, arată horoscopul de azi.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS