Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 28 mai - 3 iunie 2018


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Berbec:

Luna Plină din 29 se formează tocmai pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, motiv pentru care ar fi bine să lucraţi la voi înşivă/sevă săptămâna aceasta. Interesați-vă dacă nu cumva se țin ateliere de dezvoltare personală în localitatea voastră sau daţi o fugă la librăria din colț și achiziţionaţi-vă câteva volume de autocunoaștere. Rezultatele vă vor surprinde cu siguranță, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Taur:

Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele de viață vizate de aştrii săptămâna aceasta, ocazie numai bună să vă focusaţi pe alte domenii. Chiar și așa, nu neglijaţi cu totul acest capitol. Nodul Nord, adică ceea ce voi ar trebui să realizaţi în 2018, este încă în casa sănătății voastre fizice, ceea ce înseamnă că se dorește să adoptați un stil de viață și o alimentație echilibrate, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Gemeni:

Luna Plină din 29 se perfectează tocmai pe axa personalității voastre, deci nu e de mirare dacă îi veţi simți efectele din plin. Se poate să vă irite faptul că cei/le de lângă voi își permit să dea sentințe și să emită judecăți, dar nu îi/le lăsaţi să atenteze la buna voastră dispoziție. Poate că dacă aţi observa partea plină a paharului, nu v-ar mai părea chiar atât de enervanți/te. Se recomandă un exercițiu de voință.

Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Rac:

Luna Plină din 29 ocupă tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că ar trebui să vă concentraţi pe acest capitol de viață săptămâna aceasta. Din câte se pare, în vizorul acestei lunații intră sistemul respirator, dar și cel locomotor, deci dacă aţi suferit de pe urma lor în trecut, e bine să fiţi precauţi. Racii cu probleme hepatice sunt și ei în colimator.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Leu:

Cu Luna Plină din 29 suprapusă peste casa prieteniei, respectiv a iubirii, șansele sunt mari să vă doriţi să le faceţi pe toate foarte bine ori chiar să ajungeţi să le amestecaţi una cu cealaltă, în detrimentul bunăstării voastre emoționale. E de înţeles că tentația e mare, dar dacă vă doriţi să vă ţineţi departe de lucrurile complicate, mai bine vă feriţi de belele și tăiaţi nodul gordian din fașă.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Fecioară:

Luna Plină din 29 stimulează cu precădere casa familiei din horoscopul vostru general, iar fiindcă experiențele din copilărie reprezintă fundația voastră emoțională, săptămâna aceasta se arată extrem de prielnică închiderii unor răni emoționale care încă dor. Dacă simţiţi nevoia, băgaţi-i pe ai/le voştri/astre în ședință și spuneţi-le ce simţiţi. Cu siguranță, vi se va lua o piatră de pe inimă în urma conversației, arată horoscopul săptămânal.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Balanţă:

Și în cazul vostru, Luna Plină din 29 se suprapune peste axa cunoașterii de sine, dar diferența o face faptul că voi primiţi revelațiile de care aveţi nevoie de la persoanele obişnuite cu care intraţi în contact zi de zi. O simplă întâlnire-surpriză cu un/o prieten/ă cu care nu v-aţi văzut demult sau o discuție peste gard cu vecinul/a vă poate oferi răspunsul unor întrebări care vă presau demult.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Scorpion:

Deoarece axa pe care „cade” Luna Plină din 29 este totodată axa posesiunilor, dar și a posesivității, ar fi bine să vă dedicaţi această săptămână lucrului cu sinele. Tendința voastră este aceea de a dezvolta atașamente față de oameni, stări sau lucruri materiale care vă pot opri, la un moment dat, evoluția personală. Priviţi obiectiv, vedeţi cine sau ce vă ține în loc în momentul de față!


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Săgetător:

Luna Plină din 29 se formează tocmai pe axa personalității voastre, cu mențiunea că efectele acestei lunații se vor simți cu precădere în felul în care vă prezentați în societate și vă înţeleg persoanele din jur. Încercaţi să faceţi în așa fel încât impresia pe care vreţi să le-o lăsaţi celorlalți/te să coincidă cu cine sunteţi voi cu adevărat. Se recomandă să fiţi autentici/e!

Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Capricorn:

Luna Plină din 29 ocupă tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că s-ar dori să aveţi mai multă grijă de sistemul vostru locomotor, respectiv respirator. Menținerea unei alimentații bogate în proteine, scăzute în grăsimi și glucide vă ajută să vă menţineţi ficatul sănătos, mai ales dacă aţi suferit în trecut sau figurează pe lista neagră a istoricului medical.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Vărsător:

Dacă doctorul v-a prescris un regim alimentar sau voi singuri/e v-aţi impus schimbarea stilului de viață, aflaţi că Luna Plină din 29 se poate să vă aducă în cale tentații peste tentații. Puteți simți nevoia unui pahar în plus, preparat greu sau desert dacă vă propuneţi să ieşiţi cu prietenii/ele sau să vă scoateți persoana iubită în oraș. Se recomandă să apelaţi la rezervele de motivație.


Horoscopul sănătăţii, 28 mai - 3 iunie 2018 – Peşti:

Cum Luna Plină din 29 vă suprastimulează casa carierei și a statusului social din horoscopul general, aţi putea cădea săptămâna aceasta în patima de a vă da prea multă importanță, trezind astfel grandomanul din voi, fațetă a personalității voastre pe care nici măcar voi nu o intuiaţi. Ţineţi-vă în frâu cât de bine puteți și nu cedaţi acestei tentații.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS