Horoscopul zilei de miercuri, 9 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 9 mai 2018


Horoscop 9 mai 2018, Berbec:

Datorită conjuncturii astrale de azi reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; aveţi ocazia să rezolvaţi câteva conflicte mai vechi cu oamenii dragi. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos de care vă veţi bucura maxim, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 9 mai 2018, Taur:

Astăzi încercaţi să ajungeţi la zi cu toate sarcinile şi proiectele de pe plan profesional; va fi o zi destul de aglomerată, însă dacă vă planificaţi bine timpul încă de la primele ore ale dimineţii, reuşiţi să terminaţi tot ce vă propuneţi. Seara este doar pentru relaxare, arată horoscopul de azi.


Horoscop 9 mai 2018, Gemeni:

Prima parte a zilei de miercuri este una destul de aglomerată pentru voi; apar câteva sarcini noi, motiv pentru care trebuie să vă schimbaţi programul de lucru astfel încât să reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce este în ograda voastră. Spre seară, încercaţi să faceţi o vizită unei persoane foarte dragi.






Horoscop 9 mai 2018, Rac:

Azi este posibil să primiţi un proiect amplu de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum vă doriţi, trebuie să faceţi câteva sacrificii în ceea ce priveşte timpul liber. Din fericire, partenerul/a de cuplu înţelege foarte bine şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 9 mai 2018, Leu:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Imediat după orele prânzului, încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, unde faceţi tot posibilul să rezolvaţi un conflict mai vechi, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 9 mai 2018, Fecioară:

În această perioadă sunteţi foarte prinşi/se cu numeroase sarcini importante pe plan profesional; dacă ştiţi cum să vă organizaţi, reuşiţi să terminaţi la timp tot ce v-aţi propus. Spre seară, este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că nu vă mai dedicaţi ca înainte relaţiei voastre.


Horoscop 9 mai 2018, Balanţă:

Chiar dacă în prima parte a zilei trebuie să fiţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, gândul vă este plecat departe. Spre seară aveţi posibilitatea să surprindeţi o persoană importantă din viaţa voastră şi aveţi emoţii mari deoarece vreţi ca totul să iasă ca la carte.


Horoscop 9 mai 2018, Scorpion:

Sunteţi uşor prinşi/se cu numeroase sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Din fericire, relaţia cu colegii/ele de echipă se bazează pe multă încredere în această perioadă. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face un cadou minunat.


Horoscop 9 mai 2018, Săgetător:

Sunteţi hotărâţi/te să începeţi un nou drum pe plan personal, însă vă este şi puţin teamă de toate schimbările care vor urma. După orele prânzului vă întâlniţi din întâmplare cu o persoană în care aveţi multă încredere şi îi spuneţi planurile voastre. Sfatul dat de acest om vă va fi de mare ajutor în viitor.






Horoscop 9 mai 2018, Capricorn:

Astăzi purtaţi o discuţie foarte frumoasă cu partenerul/a de cuplu; împreună ajungeţi la concluzia că este timpul să faceţi o schimbare importantă pentru viitorul vostru. Sărbătoriţi acest pas uriaş în oraş, alături de oamenii dragi, care v-au fost întotdeauna alături.


Horoscop 9 mai 2018, Vărsător:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări destul de importante. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi încredere în voi şi să vă urmaţi visurile orice v-ar spune oamenii din jur. De data aceasta ascultaţi-vă doar inima.


Horoscop 9 mai 2018, Peşti:

Întâlniţi o persoană importantă care va juca un rol major în viitorul vostru. Este prea devreme pentru a spune dacă este vorba despre o legătură profesională sau o relaţie sentimentală. Încercaţi, însă, să păstraţi cât mai aproape de voi acest om.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS